Nemogu sad nac trenutno ali pokazat cu ti clanak u kojem govore da je teaser trailer stvoren prije 2 godine.Momentalno kad su zavrsili left behind Neil je upitao Ashley dali moze jos jednu stvar odradit i onda je otpjevala onu pjesmu i njoj je prvoj pokazao plot..Ne kazem da su radili punom parom i snagom u kontinuitetu ali projekt je tada pokrenut.
The Last Of Us Part II
Ovo je valjda najbolja reakcija ikad na neku igru
https://youtu.be/2uuBwWUcvhQ
"This better be Spiderman!"
Ma puna dvorana ND fanboya. ))
Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk
Fucking hell. Samo Naughty Dog može ovakvu reakciju izazvat. Sjećam se sebe lani. YEBENO!
Prejebeno! Meni je ovaj video ipak drazi..najezim se uvijek
http://www.youtube.com/watch?v=XlGhXNLN7G8
Ista je stvar samo necujem debilne crnacke reakcije i preseravanje
Šteta što nemamo neku backstage kameru sa Druckmanom i ostatkom PS ekipe (Layden, Yoshida i ostali)
Kladim se da je bio smiješak od uha do uha :)
"That is a face of an angry woman"
"This better be Spiderman!"
"Hell yeah, take my motherfucking money!!!"
Šteta što nemamo neku backstage kameru sa Druckmanom i ostatkom PS ekipe (Layden, Yoshida i ostali)Ima s druckmanom, bakerom i ashley
Kladim se da je bio smiješak od uha do uha :)
https://www.youtube.com/watch?v=YhOB05hs6_o
Puno draze bi mi bilo da save funkcionira nekako kao u starim (i u zadnjoj) Resi igrama, da si nekako ogranicen.
To bi onda bila survival igra, a ne da te boli k... oce li te ubit, kad ce te svakako checkpoint vratit par minuta natrag.
Istina samo šanse za to su iste kao da će Emilijo kupit multiplatform igru. Ili još bolje kupiti X1.
Nego, šta vi mislite hoće li se fan teorija da je Joel mrtav pokazati točnom? Nikako to ne bi htio jer mi je on predobar lik. Kad se sjetim scene po snijegu kada ispituje one likove di je Ellie. Baš te trnci prođu i vidiš koliko mu je stalo do nje.
Mislim da bi mogao biti mrtav.
Ali nekako mi je nezamislivo da to naprave bez nekog prikaza o tome kako se to dogodilo.
Mozda Ellie bude nekome pricala o tome, ili bude razmisljala o tome, pa odigramo taj dio kao nekakav flashback.
Ne mogu docekat igru.
Puno draze bi mi bilo da save funkcionira nekako kao u starim (i u zadnjoj) Resi igrama, da si nekako ogranicen.Mislim da je Naughty Dogu cilj napraviti kvalitetnu igru sa vrhunskom pričom i zabavnim gameplayjom, a ne napor.
To bi onda bila survival igra, a ne da te boli k... oce li te ubit, kad ce te svakako checkpoint vratit par minuta natrag.
I tih par minuta je dovoljna kazna, bilo kakav prekid flowa je motivacija da se potrudiš ne umrijeti.
Mozda je tebi napor, meni bi bilo odlicno.
Barem na nekoj vecoj tezini da to ubace.
Istina samo šanse za to su iste kao da će Emilijo kupit multiplatform igru. Ili još bolje kupiti X1.Previse filozofirate s tom teorijom, nije ovo Kojima, nema nikakvih zavjera ni niceg, jebeno ste zabrijali.
Nego, šta vi mislite hoće li se fan teorija da je Joel mrtav pokazati točnom? Nikako to ne bi htio jer mi je on predobar lik. Kad se sjetim scene po snijegu kada ispituje one likove di je Ellie. Baš te trnci prođu i vidiš koliko mu je stalo do nje.
Hahaha ko je tebe ljutio?
Kakva zavjera?
Pa nismo napisali da su ga alieni oteli ili da mu je Markicka pokucala doma sa socijalnom sluzbom.
Nemojte nista pisat u temi dok igra ne izadje, renda ce nas pobit sve.
Ali ima pravo..bas ste zabrijali za to
Nije mrtav. Pretvorio se u svinju.
Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
Hahahahaha