Pitanje dal Druckman spoila igru ili nešto drugo? Ko se usudi kliknut na Play?
The Last Of Us Part II
Sjećate se kako u Uncharted 4 mlatite crnkinju? Javnost se bunila.
Frajer napravi Lost Legacy gdje ona mlati bijelce kako bi udovoljio kritici.
Kak i Fić veli, ko god je ovo doživio na naveden način, taj ima problema sa mozgom, pa nek se uvrijedi ko god hoće.
Jedina scena ikad igdje unazad 20 godina di sam okrenuo očima od prosera je bila ona "Women Power" iz Endgamea, di je bilo malo preočito guranje toga da se zadovolje ovi najglasniji (a redovito najbedastiji) na internetu.
Ako će bit sličnih stvari u Tlou2, tu smo da prokomentiramo, al ova Pravednikova "agenda" je baš ono, preočita i totalno neuvjerljiva, sorry
Offtopic pobrisan. Daljnje sankcije su višemjesečni banovi. Držite se teme igre. Hvala.
Pliz lockajte temu do 19.5.
Zao mi je sto sam zakasnio na pobrisane postove, ali i ovo dosada je stvarno wow! Ja ne mogu vjerovati!
Witcher 3 mu je u glavi
nitko nije spomenuo da sutra izlazi novi trailer??
Genesis Nikog više ne zanima igra otkad smo saznali da će bit bolesnika u njoj. Mi normalni čekamo novu Barbie igru.
https://ffa.hr/vijesti/sutra-u-16h-priredite-maramice-stize-the-last-of-us-part-ii-launch-trailer/
SPOILER FREE!
Rekao sam da više ne pišem i neću, ovo vam moram priopćiti. Poslao sam marksmanu PM pa da nebi bilo da sad da on krivo prenosi u drugoj temi.
Našao sam info koji potvrđuje da je ipak došlo do izmjena u final verziji.
Tester koji opisuje plot drugačiji je, odnosno leakana verzija nije imala 2 chaptera. Tiče se kraja i par likova koji nisu Joel i Ellie. Igrivi dio sa Ellie sada je 70% igre.
Ako je istina onda sam zajebo i sebe jer bi se čak moglo i odigrati. Izmjene nisu velike, valjda ono što se dalo sa rezervnim materijalom bez ponovnog snimanja scena i mocapa u zadnja 4 mjeseca. Moje mišljenje o developeru ostaje isto, sve ovo nije mu trebalo realno.
Živi bili pa vidjeli.
Ako dobite press verziju za recenziju javite ovdje nakon prelaska(tko bude recenzirao da znam poslati PM i potvrditi izmjene)
Ali ja zelim originalnu verziju. Zelim igrati s zidovima i masonima, ubijati niprije rozim dildom i nositi bijelu feministicku majcu u Harley Quinn stilu. Zelim uzeti Bozic krscanima i vratiti stare iskonske bogove i paliti novi zavjet
Netko haknuo Pravednikov profil radi damage controla
Meni nije jasno kako se ovo vrti na ovom govnetu od hardvera. Pogledao sam neke snimke i cudesno kako to izgleda.
Tim vise ce mi bit knedlo u grlu ako prica ispadne drlog. Kako god bilo, ovo je tehnicko postignuce generacije defnitivno.
DarkPunisher Očekuj slabije performanse na base PS4.
Da i meni nije jasno.Nije mi jos uvijek kako Uncharted 4 izgleda na tom govnetu koji nemoze party otvorit u roku 15sekundi.
Bas sam neki dan potaknut Fenixovim ozivljavanjem Battlefielda 4 Downloadao Bf4 i pokrenuo ga.Nije mi jasno kako igra moze tako lose izgledat.Znaci ne pretjerujem,igra doslovno izgleda kao da joj texture nisu ucitane i kao da je smanjena rezolucija.Gledas u drvo i krosnje drveta i udaljis se 10m te krosnje doslovno nestaju i razdvajaju se texture i kad se priblizis onda se opet spoje. Toliko je ruzno da je neigrivo i oci su me zabolile jer na vecoj udaljenosti neprijatelja nemozes uocit i naprezem se previse.
I sad gledam ova igra i Bf4 su igre izasle na istom stroju. Bas ono WTF!?
ikral A sad bi lijepo mogao objasniti svima i zašto? Lost Legacy se vrtio praktički identično na base PS4 i Pro uz jedinu razliku što je na Pro moguće imati 1440p. TLOU2 je novija igra, ali da si takav studio dopusti da se igra traljavo pokreće u 1080p u odnosu na Pro i to na osnovnom modelu koji čini veliku većinu baze korisnika je jednostavno nepojmljivo i besmisleno.
Tebi kao da nije jasno što PS4 Pro predstavlja, što bi zapravo trebao biti i što zapravo nije dostavio u većini slučajeva. Kvazi 4K konzola koja je dizajnirana samo da Sony namakne malo više para s istom tehnologijom.
DarkPunisher Meni je sve kristalno jasno. Čak i base PS4 je briljantan hardver kojem ni TLOU 2 neće iskoristiti puni potencijal. Ono što je govno nije hardver, već nesposobnost developera. TLOU je realan placeholder kako bi igre trebale na curreng genu u osnovi izgledati, a oni briljantni devovi bi izvukli još ponešto.
Sad svi hvale next gen, jer ga promatraju iz perspektive svoje nesposobnosti current gena, gdje im je potrebna ogromna snaga da bi zadovoljili svoju nekompetenciju. Jedva čekam da prođe godina dana i da im nove konzole budu preslabe, a igre izgledaju kao loši PS3 portovi.