Tzereen

Želio sam samo reći da je znao da će biti fanova koji će kritizirati samu igru zbog kontroverznih stvari u samoj igri. Njemu to uopće ne smeta jer je svoju viziju kako je on želio ostvario

Sorcerer Neilu Druckmannu je bitnije šta njegovi zaposlenici misle o igri negoli sami igrači. Developere boli briga za nas igrače, tj. šta mi mislimo o igri

Neil Druckmann: I would say that the biggest fans and the biggest critics are within Naughty Dog, and that’s what keeps us as good as we are.

https://www.gameinformer.com/exclusive-interview/2021/08/28/naughty-by-nature-naughty-dog-leadership-reflects-on-the-studios

Malo si puno krivo interpretirao ovu Druckmannovu izjavu.
Dosta tabloidski od tebe.

Sorcerer Imam pravo biti kritičan prema Sonyju

Imaš, al budi samo malo manje naporan sa tim, please.

wooddiebone

Ovakav je naslov članka na HCL-u

Šef Naughty Doga poručio da mu je važnije što njegovi zaposlenici misle o The Last of Us Part 2 nego sami igrači

https://www.hcl.hr/vijest/sef-naughty-doga-porucio-da-mu-vaznije-sto-njegovi-zaposlenici-misle-the-last-of-us-part-2-sami-igraci-176235/

Iako shvaćam šta želiš reći jer i gaming novinari koji pišu za (gaming) portale mogu krivo shvatiti tu Druckamannovu izjavu

Sorcerer
      Kao, HCL je relevantan? Zašto ti ne formiras svoje mišljenje o nečemu samo JEDNOM, nego svaki puta prenosis što drugi kažu i tjt?

24 dana kasnije
      3 mjeseci kasnije

Jednostavno briljantno.

2 mjeseci kasnije

escoban RMK PS5/PC , TLOU2 DC PS5/PC i F2P TLOU MP PS5/PC 🙏

BUR FT6/ZA , MBAT7 WC FT6/ZA i MBAT QG FT6/ZA 🙏

🤣🤣🤣

18 dana kasnije

escoban Ako se ne varam, čuju i kad mijenjaš oružje. 😄

Nije bezveze igra pokupila toliko hvalospjeva.

Vrhunska igra u kojoj sam uživao svake minute.

Baš me zanima kakva će bit premisa.

Imaju zapravo šansu da naprave stvarno ono kaj je dosta ljudi falilo u dvojci.
      Odgovore na bitna pitanja i neki pomak svijeta prema lijeku za gljivice ili bar uvođenje viših stakeova.

Potencijalno bi moglo popravit dvojku za hrpu ljudi kojoj se nije svidjela upravo zbog manjka toga.

Ah shit, here we go again.

escoban

Dosta ljudi je upravo to smetalo.
        Za ove druge nije ni bitno kaj misle.