Mislim da u zivotu nisam niti jednu igru igrao na ne game+ , nije mi fora ak nema izazova.

bosscorelli

Većina igara ima New Game+ koji je na neki način teži od normalnog prelaska.

Batman Arkham serijal recimo miče skroz indikatore za dodge i prisiljava te da igraš na najtežoj razini.
    U novom Ratchetu i Spider-manu neprijatelji imaju puuuuno više healtha, ali možeš igrat na najlakšoj razini.

bosscorelli

Nisam siguran kakva je fora sa TLOU, mislim da ti u biti samo prebaci sve u novi playthrough.

Al opet ima smisla jer imaš tonu igračaka na lokacijama na kojima ih prije nisi imao i možeš se na više načina iživljavat na stričekima i gljivama.

Permadeath je glupost najveća.
      Da su devovi zamislili igru da se tak igra, onda bi napravili roguelike ili bi to bio jedini izbor.

A opet serem.
      Opcije su opcije.

Permadeath bi igra samo za pare.

19 dana kasnije
      11 dana kasnije

Neilu Druckmannu je bitnije šta njegovi zaposlenici misle o igri negoli sami igrači. Developere boli briga za nas igrače, tj. šta mi mislimo o igri

Neil Druckmann: I would say that the biggest fans and the biggest critics are within Naughty Dog, and that’s what keeps us as good as we are.

https://www.gameinformer.com/exclusive-interview/2021/08/28/naughty-by-nature-naughty-dog-leadership-reflects-on-the-studios

DarkPunisher

Ja isto volim PS ekskluzive i nigdje nisam rekao da ih mrzim. Imam pravo biti kritičan prema Sonyju kao šta sam kritičan prema Microsoftu, Nintendu, a to ne znači da sam mrzitelj Sonyja ako se ne slažem sa politikom Sonyja

Sorcerer
          Šteta što nisi izdvojio puno interesantnije stvari iz intervjua, osim ovih što naravno tebi pašu, iako čovjek ništa loše nije rekao s tim

Pa najgore sta umjetnik moze napravit jest dopustit da ti misljenja ostali utjecu na tvoj final produkt. Ovo je u mojim ocima pozitivan naslov ,jer da je Niel tio da mu igraci vole TLOU2 moga je od Joela napravit velikog junaka koji je umro ”kako zasluzuje” .Ako imas viziju onda je i zavrsi , tako je i Warner tio ugodit ”fanovima” i od DCa poce radit marvel i svi znamo kako je to lose ispalo.

Slažem se. I meni je pozitivno da su ostali vjerno svojoj viziji, a ne podilazili dijelu publike. Vjerojatno bi i ja na prvu htio da se radnja razvila drugačije, ali ovo što su napravili je nadišlo sva moja očekivanja.

Tzereen

Želio sam samo reći da je znao da će biti fanova koji će kritizirati samu igru zbog kontroverznih stvari u samoj igri. Njemu to uopće ne smeta jer je svoju viziju kako je on želio ostvario

Sorcerer Neilu Druckmannu je bitnije šta njegovi zaposlenici misle o igri negoli sami igrači. Developere boli briga za nas igrače, tj. šta mi mislimo o igri

Neil Druckmann: I would say that the biggest fans and the biggest critics are within Naughty Dog, and that’s what keeps us as good as we are.

https://www.gameinformer.com/exclusive-interview/2021/08/28/naughty-by-nature-naughty-dog-leadership-reflects-on-the-studios

Malo si puno krivo interpretirao ovu Druckmannovu izjavu.
            Dosta tabloidski od tebe.