The Last Of Us Part II
TLOU mp mi je bio underrated AF jedva cekam ovo
- Uređivano
SADRŽI SPOILERE
Zašto, o zašto ovo nije za platinu? Damn it ND, zašto je platina morala biti piss poor easy. Takve ni ne želim under my belt.
Ovo je bila savršena prilika bez glupih mp trofeja da bude platina zahtjevna.
Sorry na rantu, inače jedva čekam da testiram opet sve ove modove i Grounded težinu
Trailer sadržava SPOILERE!
Nisu strašni ali ima ljudi koji nisu odigrali.
Auh, Permadeath zvuči jebeno.
Ovisno o težini na kojoj se igra, ona 2 boss fighta ne dozvoljavaju pogrešku.
Detaljnije o patchu. Takodjer, spoilers, beware.
- Uređivano
Top će ovo biti. Grounded je obaveza, za permadeath mislim da ipak ne moram pretjerivati.
jesu dva nova trofeja, a predpostavljam da se radi o Grounded i Permadeath trofejima, potrebna za platinu?
To bi bilo ful šupački od njih.
Ne, ne trebaju ti ovi trofeji za platinu, možeš na easy žmireći protrčati i dobiti je.
@Fenix ako mi možeš dati pristup onoj spoiler temi TLOU2 ili netko drugi od modova/admina....hvala.
Nisam našao odgovor na netu pa možda netko ovdje zna. Se može isključiti film grain?
Ne može, samo u photo modeu.
Damn ne kužim zašto nisu dali tu opciju. Nikako ne volim taj film grain. Sad im je baš bila super prilika..
Od sutra se može.
Ej fakat, sad baš rekoh da nađem patch notes and voilà: Film Grain Adjustment option.
Sorry @resident_evil , nisam imao dobre informacije.
- Uređivano
Aaaaaa super! Čim sam prešao odmah sam krenuo ispočetka. Igrao samo oko 5h cca i stao jer mi je došla želja za God of Warom. Na jesen ili po zimi bi mogao lijepo na novo bez film graina.
- Uređivano
@Tzereen kakvi su non spoiler dojmovi za sad?
- Uređivano
Solid_Snake
Za sad chapter 26.
Polako, ali sigurno. Istražujem svaki cm ovog depresivnog, ali divnog svijeta.
Za sad nemam ni jednu zamjerku. Stvarno mi se svidja sve. Neke stvari možda nisu veliki pomaci, ali ima napretka u skoro svim segmentima. Zaista je gušt igrati svaku sekundu.
Znači, melee, ranged combat, crafting, supplementi, nadogradnja i inspekcija oružja, penjanje, puzanje, skakanje, stealth... Mislim, animacija u globalu je ČUDO! Koliko su vremena potrošili na motion capture, ne mogu si ni zamisliti.
A da ne govorim o atmosferi svijeta... Mjuza ponovo ubija, Seattle je prekrasan, lokacije, pričice, poruke, pisma, igra svijetla, omg. Oni crveni elementi... Pogotovo u kombinaciji sa česticama po zraku (spore). Incredible. Majestic.
Likovi su mesnatiji nego u prvom, bez imalo omalovažavanja prvog dijela. Koliko je igra tamo trajala, pravo je čudo koliko uspiješ zavoliti ili shvatiti i Henrya i Sama i kanibala i Tess i Marlene. Ali ovdje je to dodatno pojačano. Najviše zbog duljeg trajanja igre, a samim time i više onih konverzacija u hodu, koje su zaista genijalne jer se stekne dodatna težina, dodatan uvid u likove, psihu, motive...
Za sada stvarno ne vidim što se to do kraja igre mora dogoditi da bi zaslužila i 6/10, kamoli 0/10. Ne razumijem hejt. Naročito ne od strane onih koji su odigrali i voljeli prvu igru. Ali imam još oko 20 chaptera ako se ne varam. Vidit ćemo.
Ovo je za sad čista petica. Od pet, jel.
To se traži.
- Uređivano
Hoće li tko probati igrati sa gyro aiming?
- Uređivano
emilijo
Oprosti, ali ako Nintendu nije pošlo za rukom to napravit privlačnim, šta Sony može tu? Jedino zacementirat propast motion kontrola.
motion kontrole su najvece sranje koje je gaming industrija iznjedrila.
evo, vjerovali ili ne, ovu igru je nemoguce na eBay prodati. onak prodajem ps3 igre, a ovu nitko nece ni da da pocetnu cjenu. stoji na 20€ koliko sam stavio kao pocetnu i nitko jos nije ni tih 20 ponudio. ff7 rimejk sam u roku od pola sata nakon stavljanja prodao. ocito je internet i pljuvanje odradilo svoje...
S obzirom da su do sad prodali preko 8mil kopija, normalno da ne možeš prodat. Svi imaju
- Uređivano
Malo sam usporio...
Chapter 36...
Već mi je žao kaj se bližim kraju...
Stvarno je odlična igra. Stvarno je. Storytelling mi baš paše. Bit ću tužan kad završi.
Btw, ne znam jel se to smatra spojlerom ili ne, ali:

I još k tome, igra Hotline Miami !!
Haha, odlično!
Minor trivia spoiler za Tzereena.
- Uređivano
Chapter 43...
Kakva igretina...
Čudo!!
Jedva čekam završiti igru i otići na onaj topic gdje pričate o igri.
Nije mi jasno da neki od fanova jedinice nisu zadovoljni s ovim. Jednostavno mi nije.
Btw, thanks @weky na objašnjenju!
Edit:
Gotovo...
Jesus Christ...
Kakva igra. Kakav piece of art. Kakvo savršenstvo.
Neću se još raspisati skroz detaljno jer ne mogu.
Ali @Fenix , molim pristup temi za pisanje.
Jesus. Trnci me još prolaze kad razmišljam o svemu. Ovo je next level in gaming. Fakat. Ne samo po grafici. Sve.
- Uređivano
Brijac
Ja nisam mislio omalovažavajuće. Dapače, rado bih pročitao argumente negativnih dojmova. Jer ovo je (meni) savršen nastavak igre.
Meni je i dalje prva igra desetka. Za svoje vrijeme sigurno. Ništa se nije ni približilo naraciji, glumi i emocijama u to vrijeme.
Ja iskreno nisam mislio da može biti puno bolje, ali je. Kako je prva igra podigla ljestvicu u tom narativnom i emotivnom segmentu, dvojka je to dobro nadmašila.
Baš razmišljam o svemu i ne vidim ni jednu manu igri. Ok, možda sitnica - ne znam jel i to spojler ili ne, ali:
Edit:
Fakat jedva čekam vidjeti Marksmanove komentare, jer znam da je prvu igru doživio slično kao i ja. A ovdje je strašno razočaran. Fakat me zanima.
Mozda je nekima priča sranje, ali način kako je ispričana, kompletno narativno iskustvo je vanserijsko i u samom vrhu gaminga.