Solid_Snake
Za sad chapter 26.
Polako, ali sigurno. Istražujem svaki cm ovog depresivnog, ali divnog svijeta.
Za sad nemam ni jednu zamjerku. Stvarno mi se svidja sve. Neke stvari možda nisu veliki pomaci, ali ima napretka u skoro svim segmentima. Zaista je gušt igrati svaku sekundu.
Znači, melee, ranged combat, crafting, supplementi, nadogradnja i inspekcija oružja, penjanje, puzanje, skakanje, stealth... Mislim, animacija u globalu je ČUDO! Koliko su vremena potrošili na motion capture, ne mogu si ni zamisliti.
A da ne govorim o atmosferi svijeta... Mjuza ponovo ubija, Seattle je prekrasan, lokacije, pričice, poruke, pisma, igra svijetla, omg. Oni crveni elementi... Pogotovo u kombinaciji sa česticama po zraku (spore). Incredible. Majestic.
Likovi su mesnatiji nego u prvom, bez imalo omalovažavanja prvog dijela. Koliko je igra tamo trajala, pravo je čudo koliko uspiješ zavoliti ili shvatiti i Henrya i Sama i kanibala i Tess i Marlene. Ali ovdje je to dodatno pojačano. Najviše zbog duljeg trajanja igre, a samim time i više onih konverzacija u hodu, koje su zaista genijalne jer se stekne dodatna težina, dodatan uvid u likove, psihu, motive...
Za sada stvarno ne vidim što se to do kraja igre mora dogoditi da bi zaslužila i 6/10, kamoli 0/10. Ne razumijem hejt. Naročito ne od strane onih koji su odigrali i voljeli prvu igru. Ali imam još oko 20 chaptera ako se ne varam. Vidit ćemo.
Ovo je za sad čista petica. Od pet, jel.