The Last Of Us Part II
- Uređivano
Ako već nemaš živaca pogledat nečiji rad u cijelost, onda ne vidim zašto misliš da imaš kompetencije komentirati sadržaj.
Ako ti jedna stvar smeta i dovoljna je da ti isključi apsolutno sve drugo pozitivno onda bi cijela rasprava trebala stati na "meni se ne sviđa zbog toga i toga" na što će svi reći "ok" i nastavit dalje raspravljat kompetentno o temi.
Inače imamo situaciju gdje jedna osoba raspravlja o kvaliteti i sadržaju nekog djela, a druga o tome zašto to isto dijelo nije niti vrijedno iskusiti i neće se nikad apsolutno ništa raspravit niti zaključit.
Ti si uspješno dismissao sav trud koji je kreator ovog videa uložio u njega i sva njegova iskustva koja je odlučio podjelit sa svima koje zanima, samo zato što je čovjek kaj? Plačipička? Mimoza?
Mislim s tom filozofijom bi još uvijek živjeli u srednjem vijeku i bacali govna po ulici jer kome treba higijena. Nek man-upa i prestane kmečat.
Nisu svi emocionalne prazne ljušture.
I sve kaj se upravo tu događa oko ovog videa se događalo sa igrom kad je izašla.
Zašto ovaj Maverick ne upiše vojsku i pokaže koliko je on muževan i veći muškarac od drugih? Baš bi me zanimalo kako bi izgledao tamo
Samo ovdje piskara na forumu. Daj pokaži tu muževnost bemti srce.
- Uređivano
wooddiebone kazem ti da sam preletio video. cuo sam dovoljno, znaci ne jednu recenicu samo.
ok igra mu je promjenila zivot. super. ajmo sada dalje.
sorry sto nemam suosjecanja sa ljudima koji cmizdre po internetu. vjerojatno cu goriti u paklu zbog toga!
i ne volim te mimoze da i kad seru kako im je zivot bio ovakav i onakav. opet ponoviti cu i da sam si sam kriv sto sam otvorio video, trebao sam samo izignorirati, ali bilo je jace od mene.
jesmo si sad dobri jer neda mi se vise prepirati?
Nexus dosadan si ko proljev 2
Bit ću kratak, jasan i direktan. Ne znam koji ti je vrag da si opet se vratio u ovakvo pisanje, ali ako nemaš ništa pametnijeg za pisati, onda slobodno ni nemoj.
maverick pa sta drugo nego se sprdati?! Kad sam ga cuo kakvim glasom prica i kakve gluposti, podtalcen, svi ga u skoli jebali, bla bla, potera me srat. Muskarci su postali vece pizdurine od zena. To bi ja posla na goli otok nek kamenje tuca, a ne tu da kmeci po jutubu ko zadnji redikul.
Ovo nije kritika videa. Ovo je jadikovanje oko vlastitih frustracija na jedan nekulturan i nepotreban način.
maverick ne smaraj s glupostima.
maverick dosadan si ko proljev 2
Ako s ovime nastaviš, letjet ćeš na hlađenje. Tako se prema forumašima nećeš ponašati. Tim više što su uložili i vremena i truda da ti objasne. Puno više nego što si ti uopće uložio truda u gledanje videa.
maverick zvuci koda mu netko vrucu kitu gura u dupe za vrijeme snimanja.
Mislim koji je ovo kurac? Obično edgy preseravanje.
Skuliraj se. Pokazao si da znaš i normalno komunicirati. Probaj se toga i držati.
Ovo je prvo i jedino upozorenje.
26h i prešao igru. Prije sam stao na nekih 10 jer sam rekao da ću ju radije igrati na PS5 i bome se nisam razočarao tom odlukom.
U biti da skratim, jako dobro napisana igra sa ogromnim produkcijskim budžetom, jedini je minus ono za čime svi plaću (agende i slično) no to je debelo pretjerano bar po mom mišljenju. Mogao bih skupiti sada ostale stvari za 100% i napumpati Abby-ne i Ellie-ne bice na max u New Game+.
8.5/10
Meni je prvi dio jedna od najdražih igri. Drugi dio mi je bio blago razočaranje. Vjerojatno i pod svim tim negativnim kritikama. Krenuo sam opet igrati ovaj 2 dio, ali prodao ps4 slim tako da ću sada na ps5 dati šansu opet. U miru, bez očekivanja kojih sam imao i bez sve te negative. Nego, da pitam šta u biti znači taj new game +? Prolaziš igru ponovno, a svo oružje i drugo šta si sakupio ti ostane ili?
Mislim da u zivotu nisam niti jednu igru igrao na ne game+ , nije mi fora ak nema izazova.
- Uređivano
Većina igara ima New Game+ koji je na neki način teži od normalnog prelaska.
Batman Arkham serijal recimo miče skroz indikatore za dodge i prisiljava te da igraš na najtežoj razini.
U novom Ratchetu i Spider-manu neprijatelji imaju puuuuno više healtha, ali možeš igrat na najlakšoj razini.
wooddiebone Nisam to znao , mislio sam da je fora samo u zadrzavanju sve opreme i skillova
Nisam siguran kakva je fora sa TLOU, mislim da ti u biti samo prebaci sve u novi playthrough.
Al opet ima smisla jer imaš tonu igračaka na lokacijama na kojima ih prije nisi imao i možeš se na više načina iživljavat na stričekima i gljivama.
Stavis na grounded+ i odma imas drugo iskustvo
escoban Jedinicu sam preso na grounded , al za permadeath nemam zivaca
Permadeath je glupost najveća.
Da su devovi zamislili igru da se tak igra, onda bi napravili roguelike ili bi to bio jedini izbor.
A opet serem.
Opcije su opcije.
Permadeath bi igra samo za pare.
- Uređivano
Neilu Druckmannu je bitnije šta njegovi zaposlenici misle o igri negoli sami igrači. Developere boli briga za nas igrače, tj. šta mi mislimo o igri
Neil Druckmann: I would say that the biggest fans and the biggest critics are within Naughty Dog, and that’s what keeps us as good as we are.
Sorcerer a tebi je najbitnije srat po svemu sonyevom. Daj se smiri i ne zamaraj se glupostima.