- Uređivano
maverick
Zaobišao bi, ali ne bi mi smetalo.
To što je meni to odbojno ne z ači da je nekom drugom.
U svojih 25 godina života sam se uvjerio da kad izađeš na ulicu, čak i tu u ovoj prčiji konzervativnoj, tri osobe od tebe je gej osoba.
Neki žive taj gay life, neki su u ormaru, ali jedan oooogroman dio populacije nije strejt i ne vidim problem u reprezentaciji toga u zabavnim medijima.
Ne mislim da je svako pojavljivanje gej osobe guranje na silu, niti mislim da tog guranja nema, samo što je danas vrlo teško tu granicu naći kad trećina ljudi sere na svaki spomen toga, trećina je ta koja gura to na silu, a trećina se ne usudi zucnuti da ju jedna od druge dvije trećine ne bi smjestila u onu suprotnu.
LGBT reprezentaciji ima mjesta u gamingu i u ostatku zabavnih medija. Mislim da je TLOU dobro mjesto za to i da je ND sposoban to odraditi kvalitetno.
S druge strane imamo Saints Row 3 koji je kroz masku pretjerivanja uspio provući najdekadentnije i najprogresivnije ideje i opet uživati gotovo jednoglasno obožavanje alt-right i ostalih desno orijentiranih gamera.
Saints Row 3 jebote. Moram si ovaj novi remake nabavit na disku za arhivu kad jednom budem djecu učio o bitnim igrama u povijesti.