Ne znamo ono najvažnije... 30 ili 60 FPS ?
The Last Of Us Part II
:
Ne znamo ono najvažnije... 30 ili 60 FPS ?30 na 1080p i 30 s padovima na 22 na 4k
Sent from my SM-G313HU using Tapatalk
http://www.gamersyde.com/hqstream_the_last_of_us_part_ii_psx_2016_reveal_trailer-38801_en.html
Pogledo.
Ugasio internet.
Drago mi je da vidin Joela, mislija san da će radnja bit u daljoj budućnosti di bi Ellie bila jedino glavni lik uz svoju ''ekipicu'' falija san bogu fala.
Sad iščekivanje do 2018 ili kasnije... Ako ništa dogodine nan baren Crash n' sane dolazi <3
Kolektivno gledanje trailera u Pharmacy Pubu na Fenixovom mobu - naprocjenjivo
Prvi put vidim video PSX konfe izvana, doduše, barem jedan trailer, no. Prilično su dobro ozvučili to izvana.
https://www.youtube.com/watch?v=uo2CGua_S18
pogledao sam ponovo trailer da ne bi bilo da sam sanjao...no nisam siguran da je ovo Joel....
pa jedino ako nije isao na botox u medjuvremenu, djeluje mladje nego sto bi trebao biti, oke, znam da kaze kiddo what are you doing, al opet tek sam se probudio, mozda jos nisam sav bistar hahaha
Ljudi igra izlazi 2018. godine. Pa jebemu neće valjda 3 godine unaprijed najaviti igru koja se radi vec godinu i pol dana? 2018. sigurno. 2019. je zaista zaista predaleko.
Poslano s mobilnog telefona S7
Ne može biti nitko drugi nego on kada je Troy Baker(Joel) jučer bio na stageu raspravljao o igri, izgleda mlađe, zato ljudi i komentiraju da je možda halucinacija.
Ne može biti nitko drugi nego on kada je Troy Baker(Joel) jučer bio na stageu raspravljao o igri, izgleda mlađe, zato ljudi i komentiraju da je možda halucinacija.nisam gledao psx, picio sam FFXV, sluuuuucajno sam upalio YT kad je krenio trailer, jer sam totalno zaboravio na psx i rekoh si hebote psx te odmah YT i ugledao ovo
https://youtu.be/HnuAQQTib4E
Official Gustavo Santaollala tema za TLOU2
Sent from my iPhone using Tapatalk
sto mislite hoce naci decka i postat mama?
Ellie je lezbijka.
Ljudi igra izlazi 2018. godine. Pa jebemu neće valjda 3 godine unaprijed najaviti igru koja se radi vec godinu i pol dana? 2018. sigurno. 2019. je zaista zaista predaleko.Zato što mogu to napraviti 3 godine prije. Kako je Kojima sa MGS-om? Najavio 2012. izašao 2015.
Tako se gradi hype.
Znaci direktno su ujebali najbolji kraj ikad napravljen i ne kuzim zakaj diraju Joela i Ellie sad, njihova prica je trebala ostati zavrsena, u tom polju sam neugodno iznenadjen i razocaran. Druga stvar bas lupate gluposti, ocito je iz trailera da su vjerojatno se odvojili i Ellie je poubijala hrpu firefliesa i dok ju je Joel dostigel i videl kaj je napravila jednostavno je pital dal je sigurna da zeli nastavit s ovim, stariji moze biti max 5 godina, a za to vrijeme nije postal nesposoban djedica :/
Presretan sam jer moja najbolja i najdraza igra dobiva nastavak, ali sam istovremeno razocaran da nastavljaju sa njima, ali to je ND i ako kome slijepo vjerujem to su oni.
Dobili smo trailer za vjerojatno opet najbolju igru ikad stvorenu.
Znaci direktno su ujebali najbolji kraj ikad napravljen i ne kuzim zakaj diraju Joela i Ellie sad, njihova prica je trebala ostati zavrsena, u tom polju sam neugodno iznenadjen i razocaran. Druga stvar bas lupate gluposti, ocito je iz trailera da su vjerojatno se odvojili i Ellie je poubijala hrpu firefliesa i dok ju je Joel dostigel i videl kaj je napravila jednostavno je pital dal je sigurna da zeli nastavit s ovim, stariji moze biti max 5 godina, a za to vrijeme nije postal nesposoban djedica :/Evo Neil je samo za tebe odgovorio:
Presretan sam jer moja najbolja i najdraza igra dobiva nastavak, ali sam istovremeno razocaran da nastavljaju sa njima, ali to je ND i ako kome slijepo vjerujem to su oni.
Dobili smo trailer za vjerojatno opet najbolju igru ikad stvorenu.
"So much thought went into this - I know there's trepidation about going back to these characters. We feel that as well. No-one loves these characters more than we do, and we wouldn't do it if we didn't have the right idea. I had ideas with different characters and it didn't feel right. The Last of Us is about these two characters. All I ask is that fans of the first one put some faith in us - we're going to do right by you."
Sold. Ako ND kaze da moze - onda moze.