Pravednik Jebozovniju Ellie???
To znaci da ti je bila jebozovna i u prvom..
The Last Of Us Part II
Sada znamo na cemu radi i Naughty Dog. Jos samo ne znamo na cemu radi Sucker Punch od svih Sonyjevih studija.
Pravednik Jebozovniju Ellie???Ma kakvi, bila je dijete po izgledu, odrasla po karakteru a sada
To znaci da ti je bila jebozovna i u prvom..
konačno bude i pička koja konkurira Lari iz Tomb Raidera.
To sam mislio.
IMO, ona u ovom traileru ima 17 max, ne izgleda mi toliko starije, btw sad sam pogledao trailer po 5. put i počele mi suze na oči, koji mi je kurac...
Reko bi 19-20 god.
A što ako ima i 17 sada jbga, pa nisam joj vidio osobnu...
pogledao trailer po 5. put sigurno, i sad krećem ponovo u nabavku TLOU remastereda, a budala ga pred mjesec dana zamjenio
Također..vec sam nasao na ebayu remaster prvog..
Evo bez publike u pravoj kvaliteti iako je ono bilo epik uz ovacije publike..
http://www.youtube.com/watch?v=8mpJi2TJqAo
Prvi dio TLOU mi je bio prosječan nadam se da ce nastavak biti puno bolji !
Single play prosječan , a Multiplay fenomenalan !
Ja ga baš igram na Pro ponovno.
Moram prekucati Grounded plus težinu još pa MP trofeje za platinum.
Namjeravam to riješiti pa i odigrati još dva tri puta minimalno.
Ovakva remek djela trebaju biti priznata i zakonom zaštićena ako dođe do neke katastrofe.
Last of Us je vrh umjetnosti, naracije, filma, priče, igre koja je ljudska vrsta stvorila.
Prvi dio TLOU mi je bio prosječan nadam se da ce nastavak biti puno bolji !Zaslužuješ permu ASAP.
Single play prosječan , a Multiplay fenomenalan !
A ima ljudi koji nisu volili jedinicu. Da, znam.
Frendu mojem nije sjela.
Ne znam, meni je fakat žao kaj su ostali zakinuti za taj feeling koji je recimo meni ta igra pružila.
Mislim da po prvi put u životu shvaćam što je zapravo hype i iščekivanje.
Frendu mojem nije sjela.Nebi želio vrijeđati jer kažu da se o ukusima ne raspravlja ali istovremeno
nemogu napustiti dojam da je tvoj frend možda zakinut, ne samo za igru.
Kao i ostala ekipa kojima je TLOU prosječan.
Samim time vidi se da je trolaža jer TLOU je više od igre.
Nisu bez razloga dobili priznanja od xx akademija.
Ajde da kažeš da je COD prosječan recimo ili ti ne sjeda jer ne voliš pucacine ali ovo
je za manju zatvorsku kaznu.
Kad bolje razmislim ma ne čudi me to više, kakvi prosječni naslovi dobivaju goty nagrade danas.
Iskvarila se cijela percepcija i definicija gaminga.
Korupcija je stigla i i taj odjeljak "zabavne industrije"
Malo pretjerujemo sad oboje jer smo pod dojmom današnje najave, ali ovo što Naughty Dog radi je čudo.
Oni su institucija. Stvarno liga za sebe.
Ovaj sami trailer je bolji od nekih cijelih igara. Oh, the feels.
Ja bi reko da će radnju pomaknut u real timeu, znači 2013. je izašla igra, rade je sad što bi značilo da Ellie ima 17 godina... s druge strane, dok izađe igra proć će još neko vrijeme pa bi mogla bit blizu 20-e.
Nastavkom snaga kraja originala malo gubi na impactu, ali siguran sam da će to što je Joel slagao Ellie na kraju igrat veliku ulogu u nastavku, dinamika glavnih likova mogla bi se dobro prodrmat kroz igru.
Apsolutno se slažem i ne nismo pod dojmom.
Uvijek postoji šansa da dođe do zajeba ali dajte realno sada, koja zadnja igra od Naughty Doga nije perfekcija na svoj način?
Oni su stekli takvo povjerenje i reputaciju da jednostavno vidiš od prvog trailera da te očekuje
perfektna igra, gameplay, priča, grafika koja pomiče granice mogućeg na konzoli...
Jedini studio koji se nije promijenio.
Nemoj se trudit..takvi postovi budu cesto tolanje iako ne mislim da lik trola..ali to je onda njegov problem ne poimanja gaminga i igranja..pa znam i ja ljude koji gejmaju ali pred ekranom su samo da ih zabavi pucanje npr. dok cutscene,pricu ili bilo sta preskacu i ne zanima ih u prvom prelasku igre uopce.
Netreba ga napadat jer napisao je "MI je bio prosjecan".Svako ima pravo na svoje misljenje ali definitivno on je u krivu taman da ga nikad ne promjeni
Ja bi reko da će radnju pomaknut u real timeu, znači 2013. je izašla igra, rade je sad što bi značilo da Ellie ima 17 godina... s druge strane, dok izađe igra proć će još neko vrijeme pa bi mogla bit blizu 20-e.Upravo to..jednostavno imaju dobitnu formulu i ovo nemoze nigdje u krivom smjeru otic.Cak me i veseli naslov PART 2 sta mi govori da mozda ni tu nece biti kraj.Ali pomalo..
Nastavkom snaga kraja originala malo gubi na impactu, ali siguran sam da će to što je Joel slagao Ellie na kraju igrat veliku ulogu u nastavku, dinamika glavnih likova mogla bi se dobro prodrmat kroz igru.
https://www.twitch.tv/playstation
za minutu još detalja...
Mora da se nesto gadno dogodilo kod Tommijevih, mozda su fireflajevi pobili citavu bazu iz osvete za ono sto je njima Joel napravio, mozda je Ellie prosla kroz nesto grozno... Nadam se izlasku na proljece 2018.