- Uređivano
NEZNAM STAVIT U SPOILER PRIKO MOBA SRY!!!
Evo kako ja gledam na tu situaciju, ali prvo ako se prisitimo kad su u prvoj igri naletili na Henrya i Sama isto su isli sa nepoznatim ljudima u hideout di ih je moglo docekat i ubiti, tako da vec tu rasprava moze zavrsit. ALI OK!
Joel iz pocetka prve igre i na kraju prve igre nije isti lik…Nije vise supcina koja samo gleda kako ce on prezivit nego mu je stalo do nekih ljudi i “smeksa” se. Sad uzmi u obzir da je zivio u Jaksonu 4godine prakticki u raju sta je sigurno pridonilo opustenosti iako on nije bio “opusten” u toj situaciji. Isto tako kad igras sa Ellie i Dinom imas knjigu u kojoj se zapisiva sta se desavalo na patrolama i tamo imas par upisa di neko pise “naisli na izbjeglice, pozvali ih u grad itd.” sta znaci da nije praksa ljudi u Jaksonu da odma pucaju kad vide nekog nego vise da grade i sire grad. Isto tako i po meni najbitnije Joel kad je naisa na Abby, vidio je curu koju ce horda ubiti ako joj nepomogme, pomogao joj je zbog toga sta nije vise lik iz pocetka prve igre koji bi vjerovatno reka ko te jebe kujo umri… I ne nije on bio na pikniku pa je odlucio posjetit Abbyne prijatelje nego je bizao od jebene horde u sred oluje, ocito im je to bila najbolja opcija ici sa curom kojoj si spasio zivot malo prije. Isto tako odma po ulasku u kuci vidis na licu Joela i Tommya da znaju da su u problemima i da su najebali tako da idalje ima taj instinkt za procitat situaciju samo sta mu je ovaj put bilo prekasno…Po meni nista u toj sceni nije bilo out of character, nego taj lik nije vise onaj lik skojim smo igrali pocetak prve igre.