escoban Kad stisnes probaj slajdat prema dolje.

Pogledao sam malo DF tech analizu i ono…baš ostavlja dojam nečega što je odrađeno preko k…skoro bez ikakvog značajnijeg odmaka u odnosu na prethodno izdani PS5 patch za igru, bilo u performance, bilo u fidelity modu.

Inače mi je igra odlična (što sam već pisao), ali moje novce ne budu vidjeli za ovo.

Za remake na PS6 budemo videli, ne?🤣

Rafael

Uzeli su prije 3 godine Ha-Ha-Ha

Šalu na stranu, skroz sam zaboravio da to danas izlazi, evo taman kupio.

Ja sam uvjeren da je Druckmann apsolutno znao što radi sa pričom i kakve će polemike izazvati i mislim da je to odlično i rijetko kad viđeno u igrama.

Problem je bilo kaj je sve leakalo prije launcha i onda su u raspravu uletili raznorazni dušebrižnici i narativni stručnjaci koji nikad nisu ni imali u planu igrat igru sa lažima i neistinama o nekim eksplicitnim 20 minutnim gej seks scenama, transrodnoj Abby, židovskoj propagandi i neutemeljenim kritikama za loše pisanje, a druga ekipa je na to sve nasjela i ponavljala ko papige iako su igru pogledali na preskokce na jutubu.

wooddiebone Problem je bilo kaj je sve leakalo prije launcha i onda su u raspravu uletili raznorazni dušebrižnici i narativni stručnjaci koji nikad nisu ni imali u planu igrat igru

Točno to se dogodilo na Neogafu i Reseteri. Likovi su s guštom spojlali igru i u temama koje nisu bile označene pod cijenu permabana. Tako sam se i ja spojlao

Zločesti Pesek brižno pazi na svoje YT fanove.

wooddiebone Ja sam uvjeren da je Druckmann apsolutno znao što radi sa pričom i kakve će polemike izazvati i mislim da je to odlično i rijetko kad viđeno u igrama.

Definitivno je znao. I zato je najveca steta sto se dogodilo tocno ono sto se moglo ocekivati kada igracima das temu za razmisljanje – bili su supci i to unistili.

Mogle su se toliko dobre diskusije povesti o motivima morala i osvete i oprosta, ali su se stvari fokusirale ili na lazirane leakove ili na to da mrze Abby i to je to.

Vjerujem da ce se jednog dana, za nekoliko godina, moci povesti i konkretna rasprava o tematici igre. Do tada, jebiga.

Pa kaj taj Sony oče od mene, stalno mi šalje ljubavne poruke na mail.

Kaj to znači da mogu nadogradit svoju standardnu verziju za digitalnu na svom PS4 za 10 američkih kinti? Kaj dobivam? Meni se ne da palit plejka da vidim o čem se radi.

Fico Vjerujem da ce se jednog dana, za nekoliko godina, moci povesti i konkretna rasprava o tematici igre.

Neće. Nema šanse.

Doslovce su sposrali serijal za mnoge. Oni koji imaju razumijevanje i shvatili su igru, oni su igru proživjeli i izguštali sami ili izrazgovarali uživo. Ako je neko od nas i probao reć nešto na forumu, ili si glup, ili si peder, ili si plaćeni recenzent, ili si Sony fanboj. Ne do bog da actually doživljavaš svijet i emocije slojevito, duboko i empatično.

Nisu ljudi na to spremni. Pogotovo jer je to Sony, a trenutno je moderno mrziti Sony. Da je ovo slučajno trenutno od Microsofta, bilo bi 112/100.

uzeo upgrade za 10€

no return je zabavan roguelike mode

Čak i kad se oduzmu svi ti leakovi i sve te laži, igra i dalje ima jako kontroverzne teme i detalje koje niti jedna igra do sada nije imala. Da nije leakalo prije vjerujem da bi sigurno bila prodaja bolja, ali aftermath bi ostao identični jer bi se isti ljudi bunili oko istih stvari. Tko je htio kupiti igru kupio ju a tko nije to je naoravio iz principa. Osobno sam igru skoro 3 puta odigrao i to mi je jedno od najboljih PlayStation ekskluziva, ali i dan danas dok ju igram ne mogu ne primjetiti neke stvari koje su vrlo namjerno stavljene u igri i baš se čine off, da ne ispada da je to samo do mene pričao sam i s par prijatelja koji su daleko neutralniji od mene što se svega tiče i također se slažu.

• [deleted]

• Uređivano

Ja ju jos nisam odigrao, a i spoilere sam uspjesno izbjegao osim da je khm khm 💀

Kad bude free na ps+ odigrat cu

Tzereen Da je ovo slučajno trenutno od Microsofta, bilo bi 112/100.

Nebi Isusami

Tzereen Oni koji imaju razumijevanje i shvatili su igru

Problem kod vas koji ljubite guzicu Neilu i ND-u općenito i kojima je ova igra super je taj da ne možete prihvatiti da ima nas koji imamo razumijevanja, shvatili smo igru, ali nam se jednostavno ne sviđa. Znači ne sjećam se ijednog drugog odgovora za one kojima se igra nije svidjela osim “niste ju vi shvatili”. Bez obzira bzvz nešto napisali ili argumentirali nismo ju shvatili i argumenti nisu po vašoj volji. Opće poznato da sam PS fanboy + nisam vidio leakove prije igranja.

Puno previše se dramatizira oko toga zašto igra nije univerzalno prihvaćena i od kritike i od igrača. Nije i pitanje hoće li ikad biti, bez obzira od koga je stigla. I to je isto sasvim ok, ne dijelimo svi iste vrijednosti ni ideale, a ni svijet u globalu ne djeluje kao mjesto koje će biti tolerantnije za neke prikazane kontroverze (prije da će se zbog razno-raznih kriza dogoditi i regresija, slično onoj uzrokovanoj pandemiji spora u TLOU). I to je život, deal with it.

Tzereen Pogotovo jer je to Sony, a trenutno je moderno mrziti Sony. Da je ovo slučajno trenutno od Microsofta, bilo bi 112/100.

Ne vidim od kud si ovo izvukao iskreno. TLOU nikad nije bio dio console warsa. Vjerujem da je bilo xdečkića među hejterima, ali radi se o puno široj skupini ljudi od toga.

A i vidi Starfield ako ti treba primjer da se takve stvari događaju neovisno o platformi.

Brijac Problem kod vas koji ljubite guzicu Neilu i ND-u općenito i kojima je ova igra super je taj da ne možete prihvatiti da ima nas koji imamo razumijevanja, shvatili smo igru, ali nam se jednostavno ne sviđa. Znači ne sjećam se ijednog drugog odgovora za one kojima se igra nije svidjela osim “niste ju vi shvatili”. Bez obzira bzvz nešto napisali ili argumentirali nismo ju shvatili i argumenti nisu po vašoj volji. Opće poznato da sam PS fanboy + nisam vidio leakove prije igranja.

Ti nisi to pisao kad si komentirao igru. Ti si bio jedan od onih koji je ponavljao laži.
            Što mi je ful fascinantno jer znam da si igru igrao i znao si da su laži 😆

Zero univerzalno je prihvaćena od strane kritike. Od strane igrača nije.

Brijac ne znam točno koji je tebi razlog zašto to nije sjela. Kad kažem da ne razumiju, većim dijelom mislim na jedan od najčešćih prigovora - zašto Ellie na kraju napravila što je planirala? Odgovorno tvrdim da onaj ko to ne shvaća, nije razumio igru ili nema sposobnost staviti se u kožu drugog.

wooddiebone kako ne? Pa vidi baš komentar Brijača. Mi ljubimo guzicu Neilu Cuckmannu. Da je to Phil, pričalo bi se drugačije. Reklo bi se da tlou2 piša po svemu.

Trenutno je in pljuvati po svemu Sonyevom. Vidi se i po sranjima oko PS Portala.

wooddiebone Ti si bio jedan od onih koji je ponavljao laži.
                Što mi je ful fascinantno jer znam da si igru igrao i znao si da su laži 😆

Koje laži?

Tzereen kako ne? Pa vidi baš komentar Brijača. Mi ljubimo guzicu Neilu Cuckmannu. Da je to Phil, pričalo bi se drugačije. Reklo bi se da tlou2 piša po svemu.

Trenutno je in pljuvati po svemu Sonyevom. Vidi se i po sranjima oko PS Portala.

Neil i Phil nemaju veze jedan s drugim. Phil je lažljivo govno, odvratan lik i sere mi se kad mu vidim facu, a Neil se proslavio s prvim TLoU-om i tu mu skidam kapu, ali ovo što je napravio poslije pokvario je sve to dobro što je prije toga napravio. Možda ne bi ni imao ništa protiv njega da ga svi ne uzdižu u nebesa kako je imao hrabrosti za ovo, kako je imao hrabrosti za ono, kako čovjek piše dobre priče itd. + da ne gura nepotrebno svoja LGBTQitd. stajališta u igre.

Tzereen ne znam točno koji je tebi razlog zašto to nije sjela.

A jbg ima moj post u temi sa spoilerima posran naravno s komentarima kako nisam razumio igru.