Flipper isti k ovdje…svaki dan ažuran, jedan dan odem ranije and all hell breaks loose 😛

Tzereen nije mi dalo više, ne znam zašto, mislim da je po računu limitirano na 1 kom

E ne bi neki collectors edition uzimao u njemačkoj pa makar ga nigdje drugdje nebilo.

Zamisli kompletnu kutiju na njemačkom 🤮🤮🤮

Ne znam. Ak ne piše na steelbooku Der Lasten von Usen Parten Zwei REMASCTERLICH, onda računaj da si dobar 🤣

Zapravo više me brinu Soceieten of Schampionen kartice jer sam skoro skroz siguran da ludi švabi i to prevode.

wooddiebone

Mislim da naslov na steelbooku često bude na engleskom, al većina steelbooka ni nema ime igre već samo art. Dobro si rekao za ove kartice, to će sigurno biti, jer i osobno imam par collector editionsa iz DE/IT pa su nažalost tako na karticama ili u nekim knjižicama pisali na svom jeziku

Naslov sigurno nece prevodit kartice mozda oce…

U pravilu Svabe neprivode imena filmova LOTR je jedini koji mi pada na pamet da su preveli naziv…

Opet bolje nego kod nas kad je sad bilo DINA2 😂

Nije lose, dost zanimljivo izgleda No Return.

mjesec kasnije

somethingwrong nisam znao za pola tih gifova. Baš fora. Mislim da ću i ja ovaj mjesec zaigrati ovo.

Prešao sam igru dva puta. Day one i onda opet u 9. mj 2020.

Tako da je prošlo već dosta, a ova verzija će biti po svemu bolja + dodatne misije. Naravno onaj dio mi i dalje stvara grč u želucu i ne mogu ai pomoći.

Ali jbg gameplay mi je zakon i masu toga još tako da..

Ja ću sigurno ovo ponovno zaigrati. Samo još nisam ziher dal' da i jedinicu još jednom prođem.