DarkPunisher

Ja isto volim PS ekskluzive i nigdje nisam rekao da ih mrzim. Imam pravo biti kritičan prema Sonyju kao šta sam kritičan prema Microsoftu, Nintendu, a to ne znači da sam mrzitelj Sonyja ako se ne slažem sa politikom Sonyja

Sorcerer
    Šteta što nisi izdvojio puno interesantnije stvari iz intervjua, osim ovih što naravno tebi pašu, iako čovjek ništa loše nije rekao s tim

Pa najgore sta umjetnik moze napravit jest dopustit da ti misljenja ostali utjecu na tvoj final produkt. Ovo je u mojim ocima pozitivan naslov ,jer da je Niel tio da mu igraci vole TLOU2 moga je od Joela napravit velikog junaka koji je umro ”kako zasluzuje” .Ako imas viziju onda je i zavrsi , tako je i Warner tio ugodit ”fanovima” i od DCa poce radit marvel i svi znamo kako je to lose ispalo.

Slažem se. I meni je pozitivno da su ostali vjerno svojoj viziji, a ne podilazili dijelu publike. Vjerojatno bi i ja na prvu htio da se radnja razvila drugačije, ali ovo što su napravili je nadišlo sva moja očekivanja.

Tzereen

Želio sam samo reći da je znao da će biti fanova koji će kritizirati samu igru zbog kontroverznih stvari u samoj igri. Njemu to uopće ne smeta jer je svoju viziju kako je on želio ostvario

Sorcerer Neilu Druckmannu je bitnije šta njegovi zaposlenici misle o igri negoli sami igrači. Developere boli briga za nas igrače, tj. šta mi mislimo o igri

Neil Druckmann: I would say that the biggest fans and the biggest critics are within Naughty Dog, and that’s what keeps us as good as we are.

https://www.gameinformer.com/exclusive-interview/2021/08/28/naughty-by-nature-naughty-dog-leadership-reflects-on-the-studios

Malo si puno krivo interpretirao ovu Druckmannovu izjavu.
      Dosta tabloidski od tebe.

Sorcerer Imam pravo biti kritičan prema Sonyju

Imaš, al budi samo malo manje naporan sa tim, please.

wooddiebone

Ovakav je naslov članka na HCL-u

Šef Naughty Doga poručio da mu je važnije što njegovi zaposlenici misle o The Last of Us Part 2 nego sami igrači

https://www.hcl.hr/vijest/sef-naughty-doga-porucio-da-mu-vaznije-sto-njegovi-zaposlenici-misle-the-last-of-us-part-2-sami-igraci-176235/

Iako shvaćam šta želiš reći jer i gaming novinari koji pišu za (gaming) portale mogu krivo shvatiti tu Druckamannovu izjavu

Sorcerer
          Kao, HCL je relevantan? Zašto ti ne formiras svoje mišljenje o nečemu samo JEDNOM, nego svaki puta prenosis što drugi kažu i tjt?

24 dana kasnije
          3 mjeseci kasnije

Jednostavno briljantno.

2 mjeseci kasnije

escoban RMK PS5/PC , TLOU2 DC PS5/PC i F2P TLOU MP PS5/PC 🙏

BUR FT6/ZA , MBAT7 WC FT6/ZA i MBAT QG FT6/ZA 🙏

🤣🤣🤣

18 dana kasnije

escoban Ako se ne varam, čuju i kad mijenjaš oružje. 😄

Nije bezveze igra pokupila toliko hvalospjeva.

Vrhunska igra u kojoj sam uživao svake minute.