ja imam drugi problem...completionist sam i moram pronaci sve tajne i proc svaki kutak igre...medutim nakon cirka 20 sati mi je vec postalo zamorno procesljat svaku kucu/zgradu nevezano za story.
Nisam siguran da mi odgovara vise taj "open world" nasprama jedinice. I dalje mi je jedinica nekako draza.
Obrisao sam zbog toga igru i zaigrat je ponovo u skorije vrijeme od nule.

doctorfreak Meni se bas svidio naj open dio sa "kartom",bas mi se svida taj vive volio bi takvu openworld rpg igru ...
    Volio bi da ND napravi neki battleroyal u factions2 (iako nisam neki veliki BR fan)

Pa igra nema veze sa open worldom.
    Ima jedna kraća dionica koja je otvorenija.

wooddiebone nije niko ni reka da ima ,ali mislim da bi uzivao u toj atmosferi postapokalpticni openworld

Te open world igre me zamaraju jer otvaraju toliko mogućnosti za istraživanje za koje nemam strpljenja i još da TLOU2 stave u open world, poludio bih do kraja. Svijet je dovoljno velik za istraživanje i to mi je previše i još da je OW ma zajebi ti to. Linearnost je zakon!!!

Tko želi igru tipa TLoU open world ionako ima alternativu, Days Gone. 🙂

Toga ima i previše.
      Open world je prezasićen danas.

Treba njegovati recimo 3D metroidvania stil.
      To m8 je savršeni balans otvorenosti i linearnog iskustva.

A sjećam se samo dvije igre u zadnjih dugo vremena da su baš bile kvalitetne u tom stilu, Arkham Asylum i Fallen Order.

Asylum je veoma kvalitetna igra.
      Tlou open world? Neznam baš, veseli me pomisao i mogućnosti ali s narativne strane nešto bi se izgubilo.

Osim ako nebi igrali sa random grupom od više likova.

Ne hvala. Ona otvorena dionica u TLOU2 mi je jedna od zamjerki igri. Linearni, skriptirani filmski stil je njihova šema, u tome su dobri i ja bi da se toga drže.

pravednik pa da tako nesto! nevezano za pricu TLOU ali taj setting i jos veci focus na survival (ammo/food/ljekovi i sl.) ! COOP bi bio vrh

escoban
          Ja isto, zato mi je i trebalo gotovo 47 sati da pređem igru. Ali napokon sam ju danas ujutro prešao. Uskoro budem i nešto više o njoj napisao jer se svakako ima šta za reći.
          Btw, koliki su vam bili prosječni playtimeovi? Kao što rekoh, meni je trebalo nešto ispod 47 sati, na Survivor težini.

Meni oko 38 sati

Meni oko 33 ili 34 a još sam sporo igrao. Bome ste se zadržali 😃

Meni je ona otvorenija dionica jedan od dražih dijelova igre i prekretnica kad sam baš počeo istinski uživati. Prije toga mi je bilo previše onog hodaj napred i slušaj NPC-e sranja.

Inace koji je idealni dificulty za ovu igru, da nine too easy a da opet ne moram bas svaki put razvijat strategiju za svaki combat?

Igra se MORA igrati jedino na Survivor difficulty.

Ja igrao na hard i taman mi je bila težina. Ni preteško, ni prelagano.

Ja na normal uvijek sve igre započinjem dok easy bi bilo malo too much ako se radi o težini igranja. Ne želim si stvarat pritisak na početku pa na hard recimo. Želim uživat igrajući nekog već predefiniranog lika kojeg normal ima po defaultu a dok ostali teži modovi ovise o vašem skillu. Kod ostalih modova naglasak na story ako igra je takva ako je avantura onda istraživački mod itd. O TLOU 2 bi se dalo knjigu napisati o doživljajima jednako tako kao i za TLOU1

Ja tražim neku "sredinu". Normal ili Hard. Nikada na najteže osim u igrama kao npr. Witcher 3 koji je i na Death March bio lagan.