- Uređivano
ja stvarno ne pratim likove koji strimuju igre, tako da mozda nisam u najboljoj poziciji komentirati, ali da li je stvarno cak i u slucaju ovako linearne igre moguce doziveti to povezivanje sa likovima i stiskati kocku i kada to ne zelis u toku strema....ja mislim da ne.
Pre neki dan mi je drugar rekao da mu se jako igra drugi deo ali da jos nije u mogucnosti te da razmislja pogledati citavu igru na netu, posle kratkog razgovora odlucio je da ne uradi to i mislim da ce se isplatiti kad god konacno bude mogao da je opali sam.
Sto se tice negativnih komentara vezanih za samu igru, i pre izlaska moglo se procitati tolko gluposti da je to smesno, ustvari jos smesnije je da su se svi uhvatili tih nebuloza i poceli da drze predavanja po internetu.
Likovi su sasvim fino predstavljeni za jednu igru, imaju svoja shvatanja i karakteristike i ja licno mislim da to bas lepo dolazi do izrazaja u toku igranja, pogotovo ako malo obratite paznje na "detalje" umesto sto se razmislja ko je lezbaca ili femenisticki ubica svega muskog.
Cak sad kad razmisljam u nazad shvatam koliko su ustvari fino sporedni likovi predstavljeni i koliko je lako shvatiti i njihove stavove ( ne bih ovde sad spominjao imena zbog spojlera)
Kolko god pritiska ima da se pokazuje ta razlicistost na sve industrije (sto je uzas)...opet s druge strane svaka spomena neceg slicnog se odmah naziva nekim prisilnim guranjem propagande i slicnih gluposti.
Daj bre opustite se ljudi....ovu igru su uglavnom ocrnili likovi koji je nisu ni odigrali i koje ocigledno muce ne bitne stvari.(mislim setite se tih komentara, cak i na fejs komentima ovog portala se moglo procitati jebenih gluposti)
Sto se price kao price tice naravno da moze nekom da se ne svidi ( i tu se vec moze uci u zanimljive razgovore) i ja imam par sitnih zamerki, ali meni je stvarno ok..i pocetak i sredina i kraj.
A sad odo pogledati neki stari video od Bailey Jay