Bilo bi ok da to pospremiš u spoiler, prvo za one koji nisu prošli igru, a drugo za one kojima se ne čitaju infantilne debilane.
The Last Of Us Part II
- Uređivano
Samo zato što netko ima neko mišljenje ne znači da ga moraš tu pisat.
- spoilao si igru.
- ovaj forum ima ljude koji pišu svoja mišljenja. Dotična osoba čije je ovo mišljenje neka dođe, napravi račun i napiše ga sama u adekvatnu temu sa spoiler tagom.
A i mišljenje je bullshit iskreno. Ako na najlakšoj težini nema dosta resursa da popuniš sve, onda na hardu nema ni blizu.
Prešao sam! @Fenix mi možeš dati pristup spoiler temi?
E sad. Prešao sam na hard i trebalo mi je 28h (masu toga sam istraživao) i po meni oni koji su skupili 32+ mora da su sve pokušali riješiti šuljanjem. Jer ne vidim di sam mogao natuči još 5+ sati. Složio bi se da je dvojka lakša od jedinice na hard. Nisam stigao sve nabrijati do kraja ali skoro sam kroz cijelu igru imao sve što sam htio. Par puta se dogodilo da mi je falio health pack ili koji metak.
Gameplay, atmosfera, grafika, zvukovi, gluma, soundtrack, detalji sve ja za čistu desetku. Stvarno naklon do poda.
Ful mi je glupo što su onemogućili isključiti film grain. Onda mi je žao što ima jako malo dijelova di su zaraženi i ljudi zajedno. Očekivao sam od toga puno više. Da li je PS4 slab za prikazivanje tako nečega, mislim da nije..Naravno ne sviđaju mi se neke stvari u priči(nisam si ništa spojlao) ali cijenim njihovu hrabrost da su se odlučili za taj put..Iako se vidi da su htjeli zadovoljiti lgbt i sjw zajednice, to mi uopće nije smetalo koliko te druge stvari.
Sve u svemu zadovoljon sam. I radi priče ne mogu dati više od 9/10. Jedinica mi ostaje bolja, iako sam bio siguran (do prije par mjeseci) da će mi dvojka biti bolja.
Na hard bome igra nije teška, umirao sam više zbog svoje gluposti nego iz ostalih razloga, a resursa konstantno ima pun klinac.
Pitanje:
Jel ako staviš na hard se pomaknu svi oni slideri za agresivnost neprijatelja i rijetkost resursa na maksimum?
Ako ne, probajte to poriktat da si složite kak vam paše.
doctorfreak a fakat se jebi sa spojlerima, da se jebi
- Uređivano
Što je spojlao točno?
Ne kužim, gledam post, možda dio da ima još 4-5 h igranja koje mora navući?
Pa da se
.
Raspisat ću se o igri nakon još jednog prelaska, makar i nakon ovog prvog mogu reć da mi se samo potvrdilo da su ljudi povodljivi idioti i da je hate, usprkos nekim stvarima, totalno neopravdan.
Spomenuo sam da mi je "frend" spojlo igru i,, makar sam priželjkival drukčije, dio toga je bila istina i činjenica je da mi je dijelom ipak upropastio sveukupni dojam igre.
Nabijem vam jebeno spoilanje na onu stvar.
- Uređivano
Ovakve bih igre najradje igrao na easy. Ovo je story driven igra i na normal sam do sada zaginio par puta i nasekiralo me to 18 puta vise nego kad u sekiru krepam na istom bossu 20ak... Kontam da i ako dignem tezinu, protivnici ce postati spuzve, a to fucking ne zelim, jer iovako treba poprilicno metaka da se neke utamani, a ja suckam sa nisanjenjem na kontroleru. Normal or Easy is way to go, for me...
weky A kaj se točno spojlalo daj mi reci? Ni p o priči, kraju ili slično.
Ko hebena dječurlija ste....pa kog ne zanima baš niš ne mora otvarat temu...
Ovaj se plače uništio si mi igru...jebote koji gmaz...kaj čemo sad šutiti 2-3 godine dok svi ne odigraju? Retardluk.
- Uređivano
Tuhy Da sigurno ti je frend uništio igru jer ti rekao dio storija...
Retorički, ako ti ja kažem kakav je bio kraj u GOT u zadnjoj epizodi, bit ce lakše pogledat bez da si znao pto ce se desiti?
Ajd ne hebi, priča je zlo isusovo i to je to, a ako misliš drukčije onda se ostavi recenziranja za mase jer te pojelo i previše si subjektivan.
Radi se o hebenoj igri od 20 sati, ništa neviđeno, a forsirate hvalospjeve da je to užas...
Naravno da ništa ne znači, ali nekad je takvo zadovoljstvo udrit taj dislajk.
doctorfreak Ko hebena dječurlija ste..
I gori...
Ja bome isto ne volim uzdizanje pojedinih igara na pedestal, ali to doktor objektivnost koji se vodi random komentarima sigurno neće pošteno opovrgnuti
@doctorfreak
Ne znam, ja bi tebi roknuo ban bar jedno 14 dana za takvo bahaćenje nakon spoilanja.
To mišljenje koje si ti dao nije nimalo manjinsko da si ga morao tu istaknuti kao nešto zanimljivo. U pravilu, svi koji su igru odigrali igru hvale, naravno da postoje iznimke.
Oni koji komentiraju igru, a nisu je igrali, to je većina online mišljenja trenutno.
Ovo je gamerski forum pun ljudi koji su ili trenutno u različitim stadijima igre ili ju planiraju igrati u budućnosti, a ti dođeš tu u temu i spoilaš bitniji detalj u priči i još si bahat.
Steraj se znaš di.
- Uređivano
Hahahah daj me počeškaj...igrap s Abby? Tko je abby ? Pas? Kornjača? Kurva? Lopta?
Ako znaš ko je abby onda moj citirani post sigurno nije spojler. Ali glavno da sam nekome uništio igru. Hebeni žohari.
ako znaš...lol, spusti se malo na zemlju s takvim tonom. Ne bitno jesi spoilo li ne, takvom bahacenju ovdje nije mjesto.
Neki dan si Fenixu srao za forum isto odvratnim stavom i sad doletavas tu, laganini lupis spoiler i jos imas obraza srat.
- Uređivano
doctorfreak
Opet si bahat.
Zašto takav ton.
Ne kužim zašto si osjetio poriv da se ideš branit umjesto da kažeš "joj fak, oprostite ako sam vam spoilao igru, evo stavit ću u spoiler tag..."
Nemoj bit šupak.
Sad se posvađaj tu sa svima da te banaju i onda pričaj okolo kak su na FFA fanboyi i libtardi koji brane igru iako tvoje mišljenje o igri neće biti razlog za tvoj ban ak se nastaviš tak razgovarat.
- Uređivano
10 dana ban @doctorfreak zbog spojlanja unatoč upozorenju.
EDIT: Sva sreća da sam došao do tog dijela igre pa mi nisi sjebao igru totalno. Nekom drugom možda jesi.