DarkPunisher hey doslovjo da imaš pol sekunde bilo koje pjesme na youtubeu i algoritam te odmah skreše. Pričamo o tome da svi trebaju igrati po istim pravilima.
Znači ja se slažem sa trenutnom situacijom. Ali aeto kao što @Zero kaže. Nije prvi put da su nešto pokušali uzeti. Sa rogatim se jebiga samo rogati moze borit. Ako si mali igrač i gigant te pregazi NEMAŠ se kako boriti.

escoban poslusaj video od SidAlphe gore gdje točno priča o tome što točno pokriva zakon. 10 minuta traje video.
@Tuhy sad sam poslusao jos jednom
znači oni su napravili Cover covera te zenske, i iako sam zakon nalaze da oni moraju imati dozvolu od originalnog kreatora, moraju imati dozvolu i od cover artista ako je cover artist napravio nešto novo tipa to pjevušenje koje nije bilo prisutno u originalu. U tom segmentu je ona isključivio vlasnik. Što znači da moraju imati dozvolu i od originalnog benda i od cover artista.
Al sve to ovisi o tome kakav licence ima vezano uz tu pjesmu.

Mislim meni je to glupo. Moram priznati da je to jebeno glupo. Ali eto zakon je zakon i guess.
btw Znate tko je pokrenuo tu lavinu? IGN.
I sad će se svi nasrati.
Original:

Cover:

Koga briga, mjuza je prozvakana milijun puta i neoriginalna je. Malo truda je ulozeno i zaboravit ce se netom nakon izlaska

Jos 12 dana. Sinoc sam zapoceo prvi dio da odigram do izlaska pa cu ih odmah na "svjeze" usporediti.Ali odigram onaj uvod od 15min i odmah mi dode misao "dali moze uopce bolje od ovoga". Onaj pocetak je stvarno nesto posebno.Odmah u kuci u gameplayu sa Sarah kad na vijestima eksplodira bolnica u blizini pa ta ista eksplozija odjekne ispred prozora a psi se uznemire i pocnu lajati.Koliko detalja,koja produkcija,koji zvuk,atmosfera.Volio bi izbrisati pamcenje i sve to prvi put dozivjeti.

19marksman89 dali moze uopce bolje od ovoga

Ja mislim da ne moze. Taj uvod je vrh vrhova i covjek se moze samo razocarat ako ocekuje od TLOU2 ili bilo koje druge igre TAKO DOBAR uvod.

samo da znate, vaš "prijatelj" Veigue/Jelaš je na profilnoj slici stavio spoiler za TLOU2 tak da se pazite
    😃 koliko ogorčen i salty moraš biti haha ^^

19marksman89 I dalje mi je jedan od najsnažnijih momenata koje sam doživio ne samo u gamingu, već općenito u bilo kojem mediju. Također, dojma sam da je jedan od početnih primjera toga koliko igre nisu samo interaktivna slikovnica, već posebna vrsta medija koja briše granice između filma i interakcije. Da se razumijemo, naravno da je toga bilo i prije TLOU, no baš u njemu se osjeti to da scene i gameplay nisu odsječeni, već su jedno. Nema samo glasovne glume, već je riječ o potpunoj glumi. Radnja se ne gradi na temelju kompleksnih događaja, već na likovima koji svojim uvjerljivim motivacijama i ljudskim ponašanjem tjeraju dalje ne samo radnju, već i igrače.

Ne mogu opisati riječima koliko obožavam kada se naglasak stavi na likove, dok je radnja samo motivator za promjenu u karakterima likova. The Last of Us je takva igra. Red Dead Redemption 2 je takva igra. Prva sezona Telltaleova The Walking Deada je takva igra.

Jako zanimljiv video stvoren prije godinu dana dok se nista nije događalo ni znalo o ovoj igri

Pogledao do kraja.
      Zanimljiivo.
      Ali još uvijek moraju zajebat igru. Sam lik kaže da mu se ne sviđa što rade u marketingu, ali u samim igrama nikad nisu pretjerivali sa tim glupostima.

Procitao sam navodni leak.Ako je istina trazit cu povrat novca. Zasad i dalje vjerujem da nije a dosle su i neke potvrde da zapravo niko nezna nista o igri

Sad će još ispasti da je Jelash samo radio časnu dužnost upozoravajući članove o kakvom smeČu se radi. Lol.

19marksman89 aj mi pošalji taj leak na pm molim te ako ti nije problem , sad više i mene sve ovo živcira i želim znati...

aj mi pošalji taj leak na pm molim te ako ti nije problem , sad više i mene sve ovo živcira i želim znati...

Hah ljudi toliko gade tu priču i stvaraju nam takve grozote u glavi da ćemo na kraju ostat ugodno iznenađeni s bilo čim.

Počinjem mislit da je sve to dio ND master plana a pravednik je Druckmann s google prevoditeljem. 😄

Moram priznati da je baš gušt doći u topic i čitate vaše patnje oko leakova. 😃 Dobro da ste igrali igru. 😃

Jebeno, nema sta. Ko i Spidey reklamu ke je imal.

Hype train je dobio najdoslovniji smisao. Choo-Choo!

danas zvao gamestop, cini mi se da moja GOW ps4 pro odlazi u proslost i stize TLOU PS4 PRO edicija 🙂)
              pada trade in i nesto malo love za novu konzolu, al uzmem i special edition radi Steelbooka znaci imat cu 2 primjerka igre, al uopce nisam fan igre....sta bi bilo da jesam 🤣 🤣

Genesis imat cu 2 primjerka igre, al uopce nisam fan igre....sta bi bilo da jesam

Hodao bi kao magarac do kuće. Tronog. 😃

Nadam se da ce se Flipper u recenziji dotaknuti stvari oko izbora tezine igre i svih mogucnosti oko postavki.Nevjerojatno je sta su nam pripremili.

resident_evil to se moglo u part1 ,mislim da je to sigurno ( u najgorem slucaju jednostavno nemoj koristit ga )

Jedva čekam da ovo dođe na PC.

resident_evil Nije nikakav spoiler.Nego su uz 5 klasicnih tezina jos ubacili neku vrstu slidera pa u kombinaciji dobijes 25 tezina. Mozes namjestiti za segmente koliko stete primas od neprijatelja, broj checkpointovabnpr...Za neprijatelje mozes nastimat preciznost neprijatelja, agresivnost, brzina kretanja, itd...Za saveznike agresivnost, učestalost ubijanja protivnika.Ze resurse mozes kolicinu municije i crafting resursa.Mozes si na primjer otezati igru u sukobu s neprijateljima, a olakšati u traganju za resursima.

Apsolutno sve postavke kontrola se mogu izmjeniti po zelji,FOV,blur,koliko zelis da se kamera trese,zvucni signal npr. ako zelis hint kad si.kod stakla koje se moze recimo razbit.

I prilagodili su igru za daltoniste i mislim i za gluhonijeme.

Da I ja sam video da su dosta stvari ubacili sto se tice pristupacnosti, svakako lep potez.

I za sljepe marks, cudo kolko opcija su ubacili. Jbt jos tjedan dana samo, ne vjerujem..

nakon što je IGN izbacio članak u vezi pjesme fanovi NDa i TLOU2 su djevojku/ženu u pitanju toliko iznapadali (vrijeđanje/prijetnje) na twitteru da je morala obrisati post.
                  A sad kompletno druga situacija
                  twitteraši - prvo te pljuju pa te onda ližu. jebena govna.