Gde ste FFA forumaši dugo se nismo čuli!! 😅
Htio sam se javit nakon prelaska ove igretine, nemrem prestat gledat/slušat/pričat/pisat o igri jebemti. I bogme imam predivne stvari za shareat! 😍
Prešo sam igru prošli četvrtak nisam stao razmišljat o njoj. Ljudi moji u životu nisam iskusio igru kao ovu! Namjerno kažem iskusio jer točno to mislim. Nisam u niti jednu igru bio toliko involviran pričom, likovima, darknessom da doslovce nisam htio završit akciju koja je igra tražila od mene. Vi koji ste prešli igru ćete točno znat o čemu pričam ovdje.
Kroz cijeli pre-release sam izbjegavao bilo kakva press ili marketing za igru, leakove sam također srećom uspio zaobić. Nisam pogledo trailer od 2018. gameplaya! I bokte kako se isplatilo, iako sam bio jako skeptičan da će mi igra doć do razine originala prešla ga je by a mile. Ono što sam bio siguran jest da igra neće bit impactful kao original, al meni se čini da bude. AAA razina igara je ponovno podignuta, ND je masterclass u ovome. Storytelling igara je podignut, nadam se da će kroz godine sada dolazit igre kroz koje osjetimo priču kao u ovoj igri!
Nije savršena igra, al je najbliže tome što sam vidio. I želim reć da skroz razumijem zašto su ljudi toliko divisive u vezi igre. Neće svima sjest choice koji su napravili za igru i to je u redu po meni. Ne mora vam se svidjet, nije se ni meni u djelovima, ali sam cijenio priču koju su mi htjeli ispričati i koju su htjeli da iskusim.
Jebote toliko pričam o njoj da ju idem odmah platinumirat, obično second playthrough pričekam dok mi se slegne i ovaj put sam mislio i za PS5 ga replayat, al sada simply želim usisat sve te detalje!
Vidim da nešto pišete o temi za ljude kaj su prešli igru, pošto kanim ponovno preć igru volio bi tamo shareat kako nalazim cool detalje. Jedan sam nedavno sazno koji mi je po pitaj boga koji put već spustio suze, trebate to znat ako niste sami skužili ❤️