Gamespot samo 8 ... lol, govna kao i uvijek.
The Last Of Us Part II
HCL dao 90 uz neke kritike na račun priče i kontinuiteta.
HCL....cancer od portala
96 meta... Fucking hell.
Jedini koji su ove generacije ispred su Nintendo i R*.
Svaki portal je kancer na svoj način, hcl spletom okolnosti predvodi u tome.
Pogledao sam review Gamespota, nije jasno istaknuto zašto 8.
Spominje da joj teško pada radnja, okrutnost i ono što sebična Ellie uradi.
Znači subjektivan dojam. Recenzije uvijek treba osmatrati kao orijentir a ne glavnu destinaciju.
Da sam gledao ocjene nikad nebi igrao Days Gone, koji je jedan on najboljih naslova sa zombie/infected tematikom.
Filipe, Zoran na HCL-u je naveo da je jedan dio igrao doslovno u 10 fps-a.
Kaže da je bug vjerojatno.
Također kaže da se osjeti pad fps-a prilikom baklji i uključivanja baterije.
Igrao je na Pro verziji.
Jesi li imao takvih tehničkih poteškoća?
Kako bi presudio HDR-u u igri?
Jel bolji od Horizona i God of Wara?
Čekamo da krenu user reviewsi.
Sve skupa će biti negdje 60-ak metascore.
- Uređivano
Pa sve ispod 70 bi trebalo zabraniti.
Naravno da će majmuni stiskati jedinice.
Objektivno ponavljam opet, čak i da se nekome priča ne sviđa 100% nema pravo dati manje od 7.5 ili 8 zbog ukupnog truda i vremena uloženog u izradu.
Jbte kakvih sranja sam se naigrao i tehnički loših idiotarija ovo zaslužuje hvale sa tehničkog i gameplay aspekta.
Za priču imam svoje i tu ostajem ali neću srati pa davati jedinice.
IGN Japan 70/100, bitno da su njihove Yakuze i ona svemirska deca remek dijela jbte led dragi. Ali oni su tak i tak čudna nacija...
- Uređivano
Japanci ne znaju kvalitetnu igru prepoznati, a kamoli napraviti.
Da ne ispadne sad da generaliziram, veliki Hideo Kojima je čitav svoj opus bazirao na zapadnjačkoj kulturi i produkciji i zato je velik.
Animeji su za incele, a Ninja Gaiden za Tuhya (Nikad neće prežaliti što je fanboy plejke i Xbox igre). To je u biti to.
/s
wooddiebone Japanci ne znaju kvalitetnu igru prepoznati, a kamoli napraviti.
Otkud si ti ispo
foggy Daj kaj odma downvoteaš. Da smo na redditu sad bi te našo i zapalio.
Lol. newfag nauči kaj znači /s
Evo nakon recenzije ovdje uhvatio me hype.
Volim taj filing, nešt kao kad ti se nasmije neka dobra pi+ka koju već duže pratiš baš u trenutku kad s frendom cugaš u parku i vidiš dva murjaka kako se približavaju.
Ono naježivanje po jajima uz obaveznu trakicu od znoja na gaćama.
- Uređivano
wooddiebone foggy Daj kaj odma downvoteaš. Da smo na redditu sad bi te našo i zapalio.
Lol. newfag nauči kaj znači /s
Odma hejt. Našo i zapalijo Možeš me nać i ovak pa probat zapalit.
Boli me tuk/i što znači /s, kakve su to njubarske gluparije
Hype is over 9000 cant w8
- Uređivano
pravednik
Iskreno, nisam imao problema s FPS-om. Imao sam samo jedan manji bug. Isto sam igrao na Pro verziji. Možda sam kod baklji skužio mali pad, ali nisam siguran. Zoran je vjerujem naučio igrati više na PC-u gdje je framerate bolji, pa više primjeti te stvari. Što se tiče HDR-a, nije mi impresivan kao Horizon. To mi je i dalje top HDR igra. Iako...skužit ćete kad HDR izgleda predivno. Ne smijem spojlati o čemu je riječ. Rekao bih da je HDR u rangu s GoW. Tu su negdje otprilike. HZD i GoW su ipak malo šarenije igre. TLOU 2 blista u trenucima kad gore spomenute baklje ili kad dođete u dio igre (nije spojler, prikazano je već) gdje su ta crvena svijetla. To u HDR izgleda strašno, strašno impresivno.
@Kikiller HDR postavke nisam dirao jer su već bile onakve kakve trebaju biti za moj TV. Ne moraš se mučiti s postavkama. Samo zvuk namjesti ako imaš surround sustav. Trofeji - ja ih ne ganjam, ali mogu ti samo reći da su lakši nego u jedinici. Nakon prvog prelaska otključao sam ih već pola, a prvi sam prešao nekoliko puta i otključao sam ono 10% trofeja. Rekao bih ti konkretnije, ali valjda zbog restrikcija, PS4 mi uopće ne želi učitati TLOU 2 trofeje. Sinkronizacija stoji na 50%. Sve druge igre učita.
Uspio si me zainteresirati ponešto za igru pa makar ne imao hype kao za prvi dio, to je znak kvalitetne recenzije.
Moram primijetiti kako ti se pisanje samo još unaprjeđuje svakom novom recom i dodavanjem svoje osobne note, suprotnost od onih formula i gotovo mehanički kreiranih reca od većih publikacija. Bravo!
Trofeji su ko u prvom dijelu. Skupi sve, istraži sve i prođi na svin težinama (nadan se da će survival bit odma otključan da ne moran radit 3-4 prelaska bezveze)
Flipper Rekao bih ti konkretnije, ali valjda zbog restrikcija, PS4 mi uopće ne želi učitati TLOU 2 trofeje. Sinkronizacija stoji na 50%. Sve druge igre učita.
Moraš mu reć da ih želiš gledat lokalno jer serveri i sync ne rade do 19. jel. Onda lokalno mozes u detalje svakog, pogledat hidden trofeje itd...Strah me da tih ostalih 50% nije missable (neki jel), da nema neki bolesni grind ili nekoliko difficulty trofeja.
Trofeji za težine su najgore smeće ikad.
Još sad ima 25 razina.
Nek se jebeju.