gotovo...presao nakon 24h igranja...sad je vrijeme za ponavljanje gradiva na najlaksoj tezini i osvajanje platine
The Last Of Us Part II
Ja bi isto pristup da komentiramo najgore moguće spoilere.
moze li i meni pristup, gotov nakon 27h
I meni se bliži kraj, razvuko sam koliko sam mogao. Ne sviđa mi se puno stvario u priči, no za sve ostalo nemam riječi koliko je to dobro :-)
ibor4you Ne sviđa mi se puno stvario u priči
fensisuperstar
Ne sviđa mi se i sranje je nisu ista stvar.
0/10 za post.
Prestani širit svoju agendu.
wooddiebone smisao za humor ti je obrnuto proporcionalan mojoj debljini.
fensisuperstar Minus 3 fensija po woodiju?
Dosao sam do Scarsa.Dakle igra osim sta ima neviđen pristup borbi i neprijateljskoj inteligenciji sada mi jos prezentira kako su neprijateljske frakcije razlicite.Zvuci normalno da je ovo neki rpg tipa Witcher 3 pa su to razliciti monsteri za koje treba poison ili oruzje ali ovako sa ljudima u jednoj ovakvoj igri,ovo je cudo nenormalno! P.s. Usro sam se posteno u par navrata!
Ako može i meni pristup temi
Zavrsio igru.
Stvarno odlicno, pored tehnickih dostignuca uzivao sam i u ovom sjebanom, nasilnom, tmurnom svetu u kojem ipak ima i mesta za predivne stvari.
U nekim trenutcima sam se smejao, cesto sam bio jebeno srecan sto sam preziveo napeti okrsaj dok sam takodje bio polomljen onim sto sto se desavalo na ekranu.
Mislim da su sasvim fino predstavili razlicite likove I njihove odluke (bile one valjane ili ne).
Cak mi se desilo pred kraj da samo spustim dzojstik i odustanem jer nisam hteo da se desi ono sto sam mislio da ce se desiti.
I ako besmisleni komentari I dalje kruze internetom, stvarno se pitam koju igru ti ljudi igraju(ako uopste igraju)....smesno je koliko nisko spustaju neke od likova I kolko je to ustvari zalosna slika naseg drustva.
jucer zavrsio, danas sve ispocetka
Nemožeš na temelju igre suditi društvu.
Priča uvijek ostavlja određeni dojam kojega svi tumačimo subjektivno.
Kamo bi došli da nema otpora nekad, da svi budemo tolerantni?
Raznolikost mišljenja mora postojati i tu nema izuzetaka. Meni super da se tebi sviđa i nisi našao mane. Znači da se isplatila kupnja i vrijeme koje si utrošio.