Istina,zamijenio sam info.
The Last Of Us Part II
Ok. Igra gotova.
Creditsi su mi na TVu as we speak...
Ima li života poslje ovoga?
Tjedan dana nisam o ničemu drugom razmišljao nego o ovoj igri.
Aj daj pristup u tu temu neko...
resident_evil Možda će netko reći da sam lud, ali Days Gone može se bez problema boriti sa part II na polju grafike.
Lud si. Bez puno diskusije.
- Uređivano
ova igra je jebeni masterpis. onaj dio prije seattle day 2 kraja je nesto najbolje sto sam dozivio u igrama, period! igra je audiovizualno iskustvo trenutno bez premca na ovom mediju, a i sire! kapa dolje ND i od same pomisli na to sta me jos ceka kroz igru, najezim se...
gotovo...presao nakon 24h igranja...sad je vrijeme za ponavljanje gradiva na najlaksoj tezini i osvajanje platine
Ja bi isto pristup da komentiramo najgore moguće spoilere.
moze li i meni pristup, gotov nakon 27h
I meni se bliži kraj, razvuko sam koliko sam mogao. Ne sviđa mi se puno stvario u priči, no za sve ostalo nemam riječi koliko je to dobro :-)
ibor4you Ne sviđa mi se puno stvario u priči
fensisuperstar
Ne sviđa mi se i sranje je nisu ista stvar.
0/10 za post.
Prestani širit svoju agendu.
wooddiebone smisao za humor ti je obrnuto proporcionalan mojoj debljini.
fensisuperstar Minus 3 fensija po woodiju?
Dosao sam do Scarsa.Dakle igra osim sta ima neviđen pristup borbi i neprijateljskoj inteligenciji sada mi jos prezentira kako su neprijateljske frakcije razlicite.Zvuci normalno da je ovo neki rpg tipa Witcher 3 pa su to razliciti monsteri za koje treba poison ili oruzje ali ovako sa ljudima u jednoj ovakvoj igri,ovo je cudo nenormalno! P.s. Usro sam se posteno u par navrata!