actually je. Osobno ne mislim da je big deal, ali ako se oni mogu pravdati sa zakonom zašto to ne mogu i drugi. Fair for all?
Tuhy Možda i griješim i ima osnove za tužbu, al sam mišljenja da se o ovom i nebi tolko pričalo da je neka druga igra u pitanju.
1, Slažem se. da se radi o nekoj drugoj igri vrlo vjerojatno bi se to riješilo in house bez previše medijskog hvatanja. SidAlpha bi ovo objavio nebitno o kome se radi zato što je on creator koji se hvata i velikih i malih ako krše zakon ali globalno gledajući puno manje bi bilo medijskog sranja. Ali isto tako da se radi o nekoj drugoj igri developeri i izdavači ne bi onak jebeno skočili na kreatore u vezi leakova.
- samo originalni autor ili osoba/organizacija koja polaže prava na tu skladbu ima pravo tužit sony/nd. Ta druga zenska ima licencu u kojoj ona ne polaže takva prava. Osim ako se ne dokaže suprotno. Iskreno mislim da od toga neće biti ništa jer se sa Sonyem jako malo ljudi može boriti na sudu. U najgorem slučaju, gurnut će joj nešto para i problem će nestati.
Ja osobno mislim da je ovo bullshit. nije ni prva ni zadnji koji su uzela neku pjesmu preradila objavila a da nitko nije mrdnuo jebenim prstom, ali sam se samo odnosio na to da je generalno u kontekstu kršenje prava i zakona. Ljudima koji su objavljivali leakove u detaljnosti su radili sranja, ali i ljudima koji to nisu radili. Sama spomen TLOU2 je triggerala takedown. I mean sami sebe su takedownali.