Ok hvala puno na odgovoru i jeli se pomoci tih cheatova moze igra preći na "Kreš" težini pošto prvo planiram preći na normal ?
🏆 PSN TROFEJI 🏆
Netko na forumu ima PLATINU iz Rayman Legenda ? Jeli dosta teška vidim potrebno 80 sati za platicu ???
HideooKoojima
Mislim da trebaš igrat jedno dve godine.Al bez zajebancije.
Ima neke čelenđe.
HideooKoojima Pa, sve ovisi kakav si igrač i koliko si ustrajan kad kreneš ginuti na crushingu (a uvijek ima tih nekih dionica koje će to testirati, ali ništa ne znam kako teško). Meni je bilo lakše jer sam čitavu trilogiju već odigrao na PS3 pa sam otprilike znao što očekivati na crushing, makar je prošlo i dosta vremena od tada. To je jedan od razloga zašto sam odmah startao na crushing, makar kao što si primjetio, ako pored platine želiš ići baš na 100% na remasteriranoj kolekciji (ima i drugih dodanih zahtjevnih trofeja, poput speedrunanja), morat ćeš rješavati i brutal. Well, ako se odlučiš na to, onda:
Ajmo Crasha 4 deknite, sta se ceka, ovo je sve kamilica
Čitam danas da je jedan frajer uspio osvojiti apsolutni svaki trofej u svim Final Fantasy nastavcima na svim konzolama:
PS3
- Final Fantasy X HD
- Final Fantasy X-2 HD
- Final Fantasy XIII
- Final Fantasy XIII-2
- Final Fantasy XIV
- Lightning Returns: Final Fantasy
PS4
- A King's Tale: Final Fantasy XV
- Dissidia Final Fantasy NT
- Final Fantasy VII
- Final Fantasy VII Remake
- Final Fantasy VIII
- Final Fantasy IX
- Final Fantasy XII: The Zodiac Age
- Final Fantasy XIV
- Final Fantasy XV
- Final Fantasy XV Pocket Edition HD
- Final Fantasy XV Multiplayer: Comrades
- Final Fantasy Type-0 HD
- Final Fantasy: Chrystal Chronicles Remastered
- Monster of the Deep: Final Fantasy XV
- World of Final Fantasy
PS5
- Final Fantasy VII Remake + DLC
- Final Fantasy XIV
Možda sam nešto fulao, no popis je brutalan. Ja ih imam samo 8 i trebalo mi je riješiti ih. Samo XIV platinirati triput je jebeni uspjeh.
Icek Ma njubara, išao je platinirat te ispdrke od naslova
#Neo: The World Ends With you
Platka 102 bitches!
80+h sigurno, ali ja sam malo pretjerao jer je išao i guide, i reca, i videji, i još sam gulio igru...
Što reć... Dostojna originala uz sitne probleme, ali jebeno zarazna i iako je button masher, 333 različita pina koja koristite za napade su ubili. Tak se nisam zabavio neko vrijeme, grind mi nije tesko pao, sve je nekak bilo zabavno, i totalno mi je žao što je gotovo 14 godina je trebalo da dođe nastavak, a sad nadam se da neće još 14 za idući.
Trophy Guide:
https://foggyproductions.com/guides/neo-the-world-ends-with-you
Review:
https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/neo-the-world-ends-with-you
Youtube Playlista:
- Uređivano
Zero
Pitanje ako odmah krenem na Crushing tezini jeli je tijekom igre mogu promjeniti na normal ako zaštekam ? Jeli dosta lakse igrati Crushing tezinu ako imam neograničeno municije nakon prelaska na normal il' tokom igre se svakako "nabere" municije ?
HideooKoojima Možeš mijenjati težinu. Koliko sam vidio, igra registrira svaki chapter na težini na kojoj je odigran, tako da je sve jasnije. IMO, probaj s crushing, pa ako ne ide lako spustiš dolje težinu, završiš igru i potom otključaš cheatove (one shot kill i infinite ammo svakako pojednostave igru maksimalno) ili opet iznova regularno na crushing. Tvoj izbor.: )
HideooKoojima
Vise je dugotrajna i dosadna nego teska, imam par na ps ljudi sta su je platinirali, a sto se tice uncharteda probaj odma na crushing, nije strasno kad te krene.
Hvala momci , uglavom krenio sam na normal i kada sam pročitao post od @Zero odlučio sam krenuti iz početka na Crushing i vidim da po chapterims piše koju sam tezinu završio pa ako negdje zapnem samo prebacim na normal pa kasnije ga riješim nakon što završim igru.
I da uštedim dosta vremena da ne moram normal pa Crushing ...
Ovako samo Crushing i šta ne uspijem na najtežoj tezinu rijesim na normal
Sumnjam da će ti iskočit trofej za Crushing ak ćeš spuštat težinu, pa onda riješit na chapter selectu.
Mislim da moraš sve u jednom šusu, bez mijenjanja težine.
- Uređivano
Jeli ima netko iskustvo za navedenih trofej npr. Ako predem sve na Crushing osim chaptera 15 koji pređem na normal pa ga kasnije riješim na Crushingu jeli dobijem trofej ?
Nadam se da nije tako kak kazes jer je onda mutavo
P.S za svaki chaptera piše na kojoj si tezinu prošao ...
Ja cu ti dati najbolji savjet. Samo igraj igru i ne zamaraj se. Boli te kurac za trofeje. Predi na normal i pokusaj imati najbolje moguce iskustvo. A kasnije ako ces htjet Platinum, ides igrat na Crushing.
zontra točno to
HideooKoojima Nadam se da nije tako kak kazes jer je onda mutavo
Praktički u svakoj igri je tak, nije uopće mutavo
Dobro Zontra veli... Prođi prvi puta i uživaj u igri, a kasnije ganjaj trofeje i Crushing težinu
HideooKoojima napravio si kvantnu fiziku od igre, dok si se raspitivao na forumu mogao si 3 puta završiti igru.
- Uređivano