#92 Batman-telltale games

Razlog zašto ovo tu stavljam je samo da kažem kako je ovo užasna igra.Užasno teška za igrati,tjera na spavanje nakon samo 10min. gameplaya.Teško za završiti igru.
3/10 -navučenih

8 dana kasnije

Rime
Prekrasna igra.Razbibriga totalna.Prekrasan soundtrack.Tuga golema. Malo sam razočaran trajanjem a i ponekad djeluje konfuzno ali sve u svemu igra koja se treba odigrati.
8/10

Kikiller Koliko je trajalo do platine?

Oko 16h.8 za prvi prijelaz bez ganjanja trofeja i drugi prijelaz za sve pokupit.

Tnx. Igra spada u must play naslove za mene pa kad ju igram za pokupim za usput io platinu.

Oko 16h.8 za prvi prijelaz bez ganjanja trofeja i drugi prijelaz za sve pokupit.
Playstation Trophies kaze 5 sati sa guidom,10 bez..I cimer mi je dobio platinu za nekih 9 sati

Playstation trophies uvijek napiše manje sati nego što zapravo je.Neke igre je jednostavno nemoguće završiti unutar vremena koje oni propišu.definitivno.
No,da sam išao sa youtube-om od prvog prijelaza moguće da bi skinuo unutar 10h.Ovako,kao i većinom,prvo pređem i uživam u igri pa se poslije vraćam po trofeje ako je ok igra.Nikada,baš nikada,ne koristim walktrough ako je igra fun.Nema mi to smisla...

Moze lako biti ali ne vjerujem da su u krivu sto se tice ove igre..HowLongtoBeat isto kaze 5-6 sati i 10 za sve..opet kazem cimer mi je igro prvo bez guida i preso za nekih 5 sati i onda drugi put za 5 i skupio sve.Ne znam kako si ti uspio nabrat 16, ali sve u svemu kratka i laka platina,nema sta

11 dana kasnije

Digimon Story Cyber Sleuth

- 130 sati
- svih 249 digimona
- 500 medalja

Jbg, kao hardcore digimon fan, moram skupiti sve! Jedan od boljih, ako ne i najboljih digimon naslova ikada. Ide mi uz bok legendarnim Digimon World 1, 2 i 3 naslovima. Preporuka za sve JRPG i Digimon fanove.

9/10

Hvalim te Bože!

Platina broj 32 - Grand Kingdom (Vita)

Igra: 8/10
Miks RPG-a i strategije (a la Final Fantasy Tactics), samo sa malo ''aktivnijom'' borbom. Dobar sistem borbe, inače. Ne viđa se često (možda jedino Battle Princess of Arcadias malo nalikuje na ovo).
Priča se sasvim u redu, ništa posebno, a veći dio igre se ionako se vrti oko borbe.

Težina platine: 6/10 (Stupanj iritantnosti: 11/10)
Već sam nekoliko puta (čini mi se) spomenuo kako ne marim za broj platina, ali da me zato rarity vlaži. Uf, ovdje toga ima! Od 46 trofeja koliko ova igra ima (uključujući platinu), čak 17 ih je ultra rare prema PSNprofiles sajtu. Hero of Resonail mi je ne samo najrjeđa platina, već i najrjeđi trofej na kartici. Kada se stanje gleda preko same konzole, situacija je još ''gora'':

(0.1% ayy)
Platina sama po sebi nije teška ako se koristi guide, no par trofeja ovisi o prokletom RNG-u. Jedan od njih je onaj jebeni Flag Collector za kojeg vam savjetujem da iskeširate 40 kn i kupite onaj paket od 10 zastava preko Store-a, a ostale nekako probate dobiti tokom igre jer dobiti 20 njih (koliko za trofej treba) je čisti kaksak i igranje sa živcima.
Zbog nekih trofeja morat ćete (barem jednom) resetirati (i/ili ponovno kreirati) cijeli tim i startati sve iz početka. To pomalo iritira.
Najgore od svega je kada upalite multiplayer, koji nije multiplayer sam po sebi već se borite protiv ''uploadanih'' timova drugih igrača i skužite koliko vaš tim zapravo saka bolz čak i na levelu 99 protiv nekih zvijeri koje su ti drugi igrači napravili. Srećom, taj ''multiplayer'' nije obavezan za platinu.
Satnica mi ne piše nigdje, ali trebalo mi je 100 sati garant.

Nikako da tu igru zapocnem. Demo mi je sjeo ko budali samar, i cim je bio prvi sale igru sam kupio... Ali eto radi manjka vremena i drugih stvari dosla je free na plus prije nego sam ju i pokrenio (da, prakticki sam bacio mislim 150kn :().

Preporucujes igranje na Viti ili smatras da bi mozda bilo bolje na PS4?

Igrao sam zapravo na PS TV-u (jer nemam Vitu) i na njoj izgleda jako lijepo; na manjem ekranu je to sigurno još ljepše/detaljnije.
Rekao bih da, koju god da platformu odabereš, ne možeš fulati.

Prednost bih ipak možda dao Vita verziji.

7 dana kasnije

Platina br 11.: Persona 5
​​​​​​​izmuzo mi je dva sata zivota trofej gdje trebam kilnut twin wardense. Posebnost fajta je u tome sto moraju obje istovremeno past jer revivaju jedna drugu te ako u 5 poteza ne napravimo dovoljno stete gotov fajt. I sa personom iz guidea je znaci trebalo 2 sata :). Zadnja dva su bila za kompletiranje compendiuma. Tu su tri trofeja jedan za drugim iskocili i osmijeh od uha do uha :) cheers

7 dana kasnije

#56 Far Cry 3 (PS3)

Ovo sam odlučio odigrati kao pripremu za FC5. Priča je ok, Vaas je jako dobar.

ThaUrban Šta ga nisi pričekao na PS4 ga igrat

Ma.. Uzeo igru, stigla, par dana nakon toga sam vidio obavijest za PS4.

Dakle platinirat ćeš i PS4 verziju Ja sam platinirao PS3 verziju, vrlo vjerojatno ću i PS4 verziju ponovo, toliko mi je dobar bio FC3.

#94 - Claire
Evo, malo uhvatih pauzu od WoT-a pa riješih ovo sranje u dva dana.
Grozota jedna od igre. Toliko pixelasto i klišejizirano za popiydit.
Jesam se naotvarao vrata za cijelu godinu. Iz vrata u vrata x milion
Jedina svijetla točka igre je što je free
I glitch za nightmare težinu.
Grafika 2
Zvuk 3
Igrivost 2
Priča 5

Sveukupno jedva 3, jedva.

Emilijo ali Burnout nije PlayStation ekskluziva Što se desilo?