Hvalim te BoĆŸe!
Platina broj 32 - Grand Kingdom (Vita)
Igra: 8/10
Miks RPG-a i strategije (a la Final Fantasy Tactics), samo sa malo ''aktivnijom'' borbom. Dobar sistem borbe, inaÄe. Ne viÄa se Äesto (moĆŸda jedino Battle Princess of Arcadias malo nalikuje na ovo).
PriÄa se sasvim u redu, niĆĄta posebno, a veÄi dio igre se ionako se vrti oko borbe.
TeĆŸina platine: 6/10 (Stupanj iritantnosti: 11/10)
VeÄ sam nekoliko puta (Äini mi se) spomenuo kako ne marim za broj platina, ali da me zato rarity vlaĆŸi. Uf, ovdje toga ima! Od 46 trofeja koliko ova igra ima (ukljuÄujuÄi platinu), Äak 17 ih je ultra rare prema PSNprofiles sajtu. Hero of Resonail mi je ne samo najrjeÄa platina, veÄ i najrjeÄi trofej na kartici. Kada se stanje gleda preko same konzole, situacija je joĆĄ ''gora'':
(0.1% ayy)
Platina sama po sebi nije teĆĄka ako se koristi guide, no par trofeja ovisi o prokletom RNG-u. Jedan od njih je onaj jebeni Flag Collector za kojeg vam savjetujem da iskeĆĄirate 40 kn i kupite onaj paket od 10 zastava preko Store-a, a ostale nekako probate dobiti tokom igre jer dobiti 20 njih (koliko za trofej treba) je Äisti kaksak i igranje sa ĆŸivcima.
Zbog nekih trofeja morat Äete (barem jednom) resetirati (i/ili ponovno kreirati) cijeli tim i startati sve iz poÄetka. To pomalo iritira.
Najgore od svega je kada upalite multiplayer, koji nije multiplayer sam po sebi veÄ se borite protiv ''uploadanih'' timova drugih igraÄa i skuĆŸite koliko vaĆĄ tim zapravo saka bolz Äak i na levelu 99 protiv nekih zvijeri koje su ti drugi igraÄi napravili. SreÄom, taj ''multiplayer'' nije obavezan za platinu.
Satnica mi ne piĆĄe nigdje, ali trebalo mi je 100 sati garant.