HideooKoojima
Kad preÄeÅ” igru otvore ti se infinite ammo i oružja. Tako je bilo u svim nastavcima pa mislim da je i u prvom?
š PSN TROFEJI š
Kikiller
Ok hvala kontam da je tako lakÅ”e i da ne vrijedi odmah iÄi na "KruÅ”" težinu ....
Samo me malo brine Butal težina gdje piŔe da na navedenoj težini moram zavrŔiti igru da imam 100 %
HideooKoojima
Mozes koristit one shot kill za brutal i one ostale sifre
Ako prvi put igraÅ”, definitivno kreni sa Normalom, a kasnije ÄeÅ” sa Crushingom kad ÄeÅ” veÄ poznavati igru. Jer je igra na Crushing priliÄno teÅ”ka, padaÅ” od 3 metka.
- UreÄivano
Te cheatove imaÅ” u opcijama. Kad preÄeÅ” igru jednom, moÄi ÄeÅ” kasnije u bilokojem trenutku u opcijama upaliti te cheatove. Stvarno lagano za naÄi. Ali ne brini za to trenutno, prvo preÄi igru u miru.
Ok hvala puno na odgovoru i jeli se pomoci tih cheatova moze igra preÄi na "KreÅ”" težini poÅ”to prvo planiram preÄi na normal ?
Netko na forumu ima PLATINU iz Rayman Legenda ? Jeli dosta teŔka vidim potrebno 80 sati za platicu ???
HideooKoojima
Mislim da trebaÅ” igrat jedno dve godine.Al bez zajebancije.
Ima neke ÄelenÄe.
HideooKoojima Pa, sve ovisi kakav si igraÄ i koliko si ustrajan kad kreneÅ” ginuti na crushingu (a uvijek ima tih nekih dionica koje Äe to testirati, ali niÅ”ta ne znam kako teÅ”ko). Meni je bilo lakÅ”e jer sam Äitavu trilogiju veÄ odigrao na PS3 pa sam otprilike znao Å”to oÄekivati na crushing, makar je proÅ”lo i dosta vremena od tada. To je jedan od razloga zaÅ”to sam odmah startao na crushing, makar kao Å”to si primjetio, ako pored platine želiÅ” iÄi baÅ” na 100% na remasteriranoj kolekciji (ima i drugih dodanih zahtjevnih trofeja, poput speedrunanja), morat ÄeÅ” rjeÅ”avati i brutal. Well, ako se odluÄiÅ” na to, onda:
Ajmo Crasha 4 deknite, sta se ceka, ovo je sve kamilica
Äitam danas da je jedan frajer uspio osvojiti apsolutni svaki trofej u svim Final Fantasy nastavcima na svim konzolama:
PS3
- Final Fantasy X HD
- Final Fantasy X-2 HD
- Final Fantasy XIII
- Final Fantasy XIII-2
- Final Fantasy XIV
- Lightning Returns: Final Fantasy
PS4
- A King's Tale: Final Fantasy XV
- Dissidia Final Fantasy NT
- Final Fantasy VII
- Final Fantasy VII Remake
- Final Fantasy VIII
- Final Fantasy IX
- Final Fantasy XII: The Zodiac Age
- Final Fantasy XIV
- Final Fantasy XV
- Final Fantasy XV Pocket Edition HD
- Final Fantasy XV Multiplayer: Comrades
- Final Fantasy Type-0 HD
- Final Fantasy: Chrystal Chronicles Remastered
- Monster of the Deep: Final Fantasy XV
- World of Final Fantasy
PS5
- Final Fantasy VII Remake + DLC
- Final Fantasy XIV
Možda sam neŔto fulao, no popis je brutalan. Ja ih imam samo 8 i trebalo mi je rijeŔiti ih. Samo XIV platinirati triput je jebeni uspjeh.
Icek Ma njubara, iŔao je platinirat te ispdrke od naslova
#Neo: The World Ends With you
Platka 102 bitches!
80+h sigurno, ali ja sam malo pretjerao jer je iŔao i guide, i reca, i videji, i joŔ sam gulio igru...
Å to reÄ... Dostojna originala uz sitne probleme, ali jebeno zarazna i iako je button masher, 333 razliÄita pina koja koristite za napade su ubili. Tak se nisam zabavio neko vrijeme, grind mi nije tesko pao, sve je nekak bilo zabavno, i totalno mi je žao Å”to je gotovo 14 godina je trebalo da doÄe nastavak, a sad nadam se da neÄe joÅ” 14 za iduÄi.
Trophy Guide:
https://foggyproductions.com/guides/neo-the-world-ends-with-you
Review:
https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/neo-the-world-ends-with-you
Youtube Playlista:
- UreÄivano
Zero
Pitanje ako odmah krenem na Crushing tezini jeli je tijekom igre mogu promjeniti na normal ako zaÅ”tekam ? Jeli dosta lakse igrati Crushing tezinu ako imam neograniÄeno municije nakon prelaska na normal il' tokom igre se svakako "nabere" municije ?
HideooKoojima MožeÅ” mijenjati težinu. Koliko sam vidio, igra registrira svaki chapter na težini na kojoj je odigran, tako da je sve jasnije. IMO, probaj s crushing, pa ako ne ide lako spustiÅ” dolje težinu, zavrÅ”iÅ” igru i potom otkljuÄaÅ” cheatove (one shot kill i infinite ammo svakako pojednostave igru maksimalno) ili opet iznova regularno na crushing. Tvoj izbor.: )
HideooKoojima
Vise je dugotrajna i dosadna nego teska, imam par na ps ljudi sta su je platinirali, a sto se tice uncharteda probaj odma na crushing, nije strasno kad te krene.
Hvala momci , uglavom krenio sam na normal i kada sam proÄitao post od @Zero odluÄio sam krenuti iz poÄetka na Crushing i vidim da po chapterims piÅ”e koju sam tezinu zavrÅ”io pa ako negdje zapnem samo prebacim na normal pa kasnije ga rijeÅ”im nakon Å”to zavrÅ”im igru.
I da uŔtedim dosta vremena da ne moram normal pa Crushing ...
Ovako samo Crushing i Ŕta ne uspijem na najtežoj tezinu rijesim na normal
Sumnjam da Äe ti iskoÄit trofej za Crushing ak ÄeÅ” spuÅ”tat težinu, pa onda rijeÅ”it na chapter selectu.
Mislim da moraŔ sve u jednom Ŕusu, bez mijenjanja težine.
- UreÄivano
Jeli ima netko iskustvo za navedenih trofej npr. Ako predem sve na Crushing osim chaptera 15 koji preÄem na normal pa ga kasnije rijeÅ”im na Crushingu jeli dobijem trofej ?
Nadam se da nije tako kak kazes jer je onda mutavo
P.S za svaki chaptera piŔe na kojoj si tezinu proŔao ...