Kikiller
Ok hvala kontam da je tako lakÅ”e i da ne vrijedi odmah ići na "KruÅ”" težinu ....

Samo me malo brine Butal težina gdje piŔe da na navedenoj težini moram zavrŔiti igru da imam 100 % 🄓🄓🄓

Ako prvi put igraÅ”, definitivno kreni sa Normalom, a kasnije ćeÅ” sa Crushingom kad ćeÅ” već poznavati igru. Jer je igra na Crushing prilično teÅ”ka, padaÅ” od 3 metka.

crowizard

Hvala ali mozes pojasniti ? ImaÅ” neki link jer za to nisam čuo i prvi put igram Uncharted 😊

@zontra

Prvi put je krećem igrati i izgleda sasvim ok za igru koja je preko 10 godina stara...

HideooKoojima

Te cheatove imaÅ” u opcijama. Kad pređeÅ” igru jednom, moći ćeÅ” kasnije u bilokojem trenutku u opcijama upaliti te cheatove. Stvarno lagano za naći. Ali ne brini za to trenutno, prvo pređi igru u miru.

zontra

Ok hvala puno na odgovoru i jeli se pomoci tih cheatova moze igra preći na "KreÅ”" težini poÅ”to prvo planiram preći na normal ?

HideooKoojima Pa, sve ovisi kakav si igrač i koliko si ustrajan kad kreneÅ” ginuti na crushingu (a uvijek ima tih nekih dionica koje će to testirati, ali niÅ”ta ne znam kako teÅ”ko). Meni je bilo lakÅ”e jer sam čitavu trilogiju već odigrao na PS3 pa sam otprilike znao Å”to očekivati na crushing, makar je proÅ”lo i dosta vremena od tada. To je jedan od razloga zaÅ”to sam odmah startao na crushing, makar kao Å”to si primjetio, ako pored platine želiÅ” ići baÅ” na 100% na remasteriranoj kolekciji (ima i drugih dodanih zahtjevnih trofeja, poput speedrunanja), morat ćeÅ” rjeÅ”avati i brutal. Well, ako se odlučiÅ” na to, onda:

Giphy - Morgan Freeman Good Luck GIF

Ajmo Crasha 4 deknite, sta se ceka, ovo je sve kamilica

Čitam danas da je jedan frajer uspio osvojiti apsolutni svaki trofej u svim Final Fantasy nastavcima na svim konzolama:

PS3

• Final Fantasy X HD
          • Final Fantasy X-2 HD
          • Final Fantasy XIII
          • Final Fantasy XIII-2
          • Final Fantasy XIV
          • Lightning Returns: Final Fantasy

PS4

• A King's Tale: Final Fantasy XV
          • Dissidia Final Fantasy NT
          • Final Fantasy VII
          • Final Fantasy VII Remake
          • Final Fantasy VIII
          • Final Fantasy IX
          • Final Fantasy XII: The Zodiac Age
          • Final Fantasy XIV
          • Final Fantasy XV
          • Final Fantasy XV Pocket Edition HD
          • Final Fantasy XV Multiplayer: Comrades
          • Final Fantasy Type-0 HD
          • Final Fantasy: Chrystal Chronicles Remastered
          • Monster of the Deep: Final Fantasy XV
          • World of Final Fantasy

PS5

• Final Fantasy VII Remake + DLC
          • Final Fantasy XIV

Možda sam neŔto fulao, no popis je brutalan. Ja ih imam samo 8 i trebalo mi je rijeŔiti ih. Samo XIV platinirati triput je jebeni uspjeh.

Icek Ma njubara, iÅ”ao je platinirat te ispdrke od naslova šŸ™‚

#Neo: The World Ends With you
            Platka 102 bitches!
            80+h sigurno, ali ja sam malo pretjerao jer je iŔao i guide, i reca, i videji, i joŔ sam gulio igru...

Å to reć... Dostojna originala uz sitne probleme, ali jebeno zarazna i iako je button masher, 333 različita pina koja koristite za napade su ubili. Tak se nisam zabavio neko vrijeme, grind mi nije tesko pao, sve je nekak bilo zabavno, i totalno mi je žao Å”to je gotovo šŸ™ 14 godina je trebalo da dođe nastavak, a sad nadam se da neće joÅ” 14 za idući.

Trophy Guide:
            https://foggyproductions.com/guides/neo-the-world-ends-with-you

Review:
            https://foggyproductions.com/reviews/fullreview/neo-the-world-ends-with-you

Youtube Playlista:

Zero
            Pitanje ako odmah krenem na Crushing tezini jeli je tijekom igre mogu promjeniti na normal ako zaŔtekam ? Jeli dosta lakse igrati Crushing tezinu ako imam neograničeno municije nakon prelaska na normal il' tokom igre se svakako "nabere" municije ?

HideooKoojima MožeŔ mijenjati težinu. Koliko sam vidio, igra registrira svaki chapter na težini na kojoj je odigran, tako da je sve jasnije. IMO, probaj s crushing, pa ako ne ide lako spustiŔ dolje težinu, zavrŔiŔ igru i potom otključaŔ cheatove (one shot kill i infinite ammo svakako pojednostave igru maksimalno) ili opet iznova regularno na crushing. Tvoj izbor.: )

HideooKoojima
              Vise je dugotrajna i dosadna nego teska, imam par na ps ljudi sta su je platinirali, a sto se tice uncharteda probaj odma na crushing, nije strasno kad te krene.

crowizard

Hvala momci , uglavom krenio sam na normal i kada sam pročitao post od @Zero odlučio sam krenuti iz početka na Crushing i vidim da po chapterims piŔe koju sam tezinu zavrŔio pa ako negdje zapnem samo prebacim na normal pa kasnije ga rijeŔim nakon Ŕto zavrŔim igru.
                I da uŔtedim dosta vremena da ne moram normal pa Crushing ...
                Ovako samo Crushing i Ŕta ne uspijem na najtežoj tezinu rijesim na normal 😊

Sumnjam da će ti iskočit trofej za Crushing ak ćeÅ” spuÅ”tat težinu, pa onda rijeÅ”it na chapter selectu.

Mislim da moraŔ sve u jednom Ŕusu, bez mijenjanja težine.

Tuhy

šŸ™„šŸ™„šŸ™„šŸ™„ Jeli ima netko iskustvo za navedenih trofej npr. Ako predem sve na Crushing osim chaptera 15 koji pređem na normal pa ga kasnije rijeÅ”im na Crushingu jeli dobijem trofej ?

Nadam se da nije tako kak kazes jer je onda mutavo🄓

P.S za svaki chaptera piŔe na kojoj si tezinu proŔao ...