#49 - Bulletstorm: Full Clip Edition
Igra: 7.5/10
Težina Platinuma: 4/10 (nešto ispod 25h za Platinum)
Jako zabavan FPS. Nema neku pamtljivu priču i likove (likovi kao da su izašli iz Aliensa, nabijen testosteronom, samo puno lošije napisani). Ali zato tih 6 do 7 sati koliko treba da se pređe kampanja je nabijeno akcijom. Različite lokacije, protivnici, a pogotovo Skillshotovi koji od tebe traže kreativnost igru nikad ne čine dosadnom. Osim kampanje tu je Echo mod, svojevrsni Time Trial mod za misije iz kampanje gdje je cilj što brže i raznolikije ubijat protivnike te MP Anarchy mod koji je 'samo' Coop mod gdje treba ubijat valove protivnika. Jako zabavno u Coopu, ali serveri su užaš i više će se vremena provodit pokušavanjem spajanja u Party nego čistom igrom.
Platinum nije previše težak, ima par trofeja oko kojih se treba dosta potrudit, ali ako se prvo pređe na Normal, pa tek onda u svojevrsnom NG+ na Very Hard, onda je to ipak lakše. Ako se odmah prelazi na Very Hard, on da je težina i 5 od 10 jer ima nekih jako teških dijelova koji su prilično laki u NG+. Zato neki MP trofeji znaju biti zajebani i par njih mi je uzelo i po pola sata do 45 minuta vremena iako ih se moglo u 2 minute riješit čisto zbog blesavog dizajna trofeja, tj. onoga što treba napraviti jer doslovno najmanje greškice mogu zeznuti 95% onoga što si već napravio za taj trofej. Vjerojatno je i zato Platinum tako rijedak (5. najrijeđi trofej koji sam osvojio, ispred su samo 4 trofeja iz GT Sporta, a Platinum u ovoj igri je čak i nešto rijeđi od Platinuma u Fall Guysu koji mi je dosad bio 5. najrijeđi trofej).
Kvalitetna igra za dobru zabavu, ali ne očekivati remek djelo.