Icek crowizard Nisam bas fan tog zanra, ni jednu ni drugu nisam igrao, Šteta što nisi za JRPG-ove. Ove dvije bi ti bila zanimljiv grind 😃
Tuhy Platinum: Added additional locations for Scout Logs 9, 34, 35 & 46 to appear more often Stigao patch za Returnal par dana nakon što sam ja potrošio sate života na jebeni Scout log 9. Mrtvo pointless grindanje. Nema veze...sljedeće se napada Ninja... sve 3 🙂 Wizard je bacio rukavicu,moram nekak odgovorit 😃
foggy Icek Pa ukratko, loša igra 🙂 Izdržao sam manje nego sam se nadao, ne bi tu igru preporučio nikom. Star Ocean 4 je ajd donekle ok, ali grind je besmislen.
renda Jel se vama koji imate peticu sinkronizirali trofeji? Meni pol toga nije, evo recimo Fallen Order nula bodova, Valhalla mozda 30% mi iskocilo od onog laj sam imal
OverHypedG renda primijetio sam da proces zna štekat na petici spram 4ke i nema sinkronizacije. Ja ostavim da mi sinkronizira tako dugo dok mi se ne javi greška. Isto tako ti neće sinkronizirati ako imaš neku igru kojoj trophy lista još nije vani. Valhalla ima problema sa sinkornizacijom, ali ako imaš posljednji update trebalo bi biti sve ok
Sanader OverHypedG moje pitanje je dali mogu skinuti platinu za ps4 verziju na ps5 i onda upgread za autopop
OverHypedG Sanader Nisam siguran da te dobro shvacam, pa cu probati ovako Ugl. proces je sljedeci - zaradis platinu na ps4, upgradeas na ps5 verziju i skines ps5 verziju. Cim se ulogiras na ps5 verziji i importiras save pocet ce skakati trofeji i to traje negdje oko 2 minute, nemoj izlazit iz igre za to vrijeme. Nadam se da pomaze, pitaj samo ako jos sto treba
renda Sve je to meni jasno, evo ja stavil Star Wars na kojem imam tipa 80% trofeja, upgreadal na next gen verziju, pokrenul igru, save je tu, ali ni jedan trofej ne skace, 0 bodova, u Valhalli mi svaki dan skoci po tipa 3 trofeja iznenada
OverHypedG renda za star wars nisu ni meni. Moras importat save uci u igru i meditirati da bi ti se aktivirali trofeji
OverHypedG Icek tako je. Samo za one koje imaju podrsku od developera. Negdje se samo neki prenose tipa storya i sl
ThaUrban crowizard Idem prema 100% completion WD serijala. Imam 100% na PS4 WD i WD2, a ovo je PS3 verzija. Priču sam riješio (DLC) ostalo mi je još samo par trofeja.
crowizard ThaUrban E da sam zna da igras na ps3 pomoga bi online, iman je jos na ps3. Ja bi treba w2 i w legion igrat. Kakav je w2 prema jedinici