Platinum Trophy #37: Life is Strange
(What If?)
Man kakva igra! Fakat odliÄna priÄa, characteri, setting, jedva Äekam nastavak i prednastavak.
Platinum Trophy #38: Call of Duty: Modern Warfare Remastered
(Just another day at the office)Eto pao i prvi CoD platinum, feels good da je to bio MW Remastered. Volio bih odigrat i MW 2, u toj igri sam toliko vremena "izgubio" u MP-u da mi samo daje želju za platinu!
Platinum Trophy #39: Uncharted 2: Among Thieves RemasteredÅ ta reÄ Å”to se veÄ ne zna. Ovaj platinum playtrough (sam vrag viÅ”e zna koji je ovo moj playtrough bio) mi je dao respecta prema dvojci, te vidim zaÅ”to ju svi tako silno vole. U4 je i dalje meni najbolji u serijalu, but still U2 je fakin' zakon
Platinum Trophy #40: Horizon: Zero DawnOMG kakva igretina. Znam da su veÄina igraÄa proveli 40-50 sati u ovoj igri al ja sam dobrih 70 igrao da platinumiram. Uživao sam u svakoj sekundi ove igre, fakat nevjerojatno Å”to je Guerrilla napravila iako nisu imali nikakvog iskustva kod radnje ovakovih igara. Skidam kapu Guerrilla Games-u i joÅ” uvijek drži se kao GOTY za mene ove godine!
Platinum Trophy #41: Uncharted 3: Drake's Deception RemasteredPao i taj platinum i time zaokružio sve Uncharted platinume (U1-U4, Golden Abbyss te U1-U3 Remastered)
Platinum Trophy #42: Crash Bandicoot
(The N. Trepid Crash Bandicoot!)Maj god nostalgija puca kod ovoga! Mogu reÄ da je za sad mi Crash 1 bio najzabavniji platinirat možda zbog toga Å”to je percipiran kao najteža igra u serijalu. Crash 3 Äe biti 50. platinum sigurno, jer moram oznaÄit ju kao nabolju igru u serijalu posebnom platinom ;)
Platinum Trophy #43: Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back
(The N. Credible Crash Bandicoot!)Å to reÄ, nostalgija uzima svoje i platine samo padaju
Platinum Trophy #44: Watch_Dogs 2
(Graduation Day)Å to reÄ za WD 2? Well mogu reÄ da je platina 100 puta bolja od jedinice, name repetitive stvari za rjeÅ”avati. WD 2 je bolja igra od originala, ali i dalje priliÄno generiÄka igra. Had fun with it but it could've been a lot better.
Platinum Trophy #45: Tales from the Borderlands
(We Had Fun, Didn't We?)Well kaj reÄ, igra je zabavna, smijeÅ”na i priÄa je odliÄna. Žalosno Å”to se igra nije dobro prodala te se Äini da neÄemo dobit Season 2 :(