š PSN TROFEJI š
fensisuperstar Why I Retarded Jesam, amater. Sigurno je 48 regija igara kucao pa su ga skinuli.
To tvrdi u videu, stotine igara sa 0 sati i osvojenom platinom, 2 tisuÄe accounta otvorenih na istom PS-u i redovito logiranje iz viÅ”e država.
Kako Hakoom kaže, niÅ”ta Äudno ni sumnjivo, kako je samo nekom u Sonyju palo na pamet da ga bana. Äovjek danas ne može ni poÅ”teno varat bez da ga kazne.
sanzo zar ga ne bi onda psn profile ili kako se vec zove banalo?
PSNprofiles može samo Äitat listu trofeja i niÅ”ta viÅ”e. Dok paziÅ” da niÅ”ta ne izgleda sumnjivo( npr. dobijeÅ” prije trofej od preduvjeta za njega) neÄe te banat. Sony ima puno veÄi uvid i Äisto sumnjam da je ban sluÄajan ili zbog sitnice. S neÄim si je flaggao account.
sanzo To tvrdi u videu, stotine igara sa 0 sati i osvojenom platinom, 2 tisuÄe accounta otvorenih na istom PS-u i redovito logiranje iz viÅ”e država.
Kako Hakoom kaže, niÅ”ta Äudno ni sumnjivo,
Ma skroz legit. Kako su se usudili
sanzo toliko godina da je sad odjednom?
Ovo za hrpu trojeja sa 0 sati mi i nije Äudno kad ima masu tih igara koje igraÅ” par minuta i dobijeÅ” platinu. Äak je netko to bio linkao ovdje i bilo se raspravljalo, plus druge verzije istih igara automatski da daju odmah sve achievmente.
fensisuperstar ja joÅ” nisam naletio na igru koja ti odmah da sve trofeje, a kamoli platinu.
Godinama je svijesno u sivoj zoni, sad je kažnjen, pretpostavljam da je na neÄemu preÅ”ao crtu. Ne vidim neki veliki problem, ban je ionako bio privremen, niÅ”ta materijalno nije izgubio, jedino nikad viÅ”e neÄe ulovit prvo mjesto.
sanzo ban je ionako bio privremen
ne. ban je prvo bio permanent. Kad se žalio rekli su da Äe ban prebacit u 48 sati.
da su toliko bili sigurni ne bi mu prebacili ban na 48 sati.
sanzo pretpostavljam da je na neÄemu preÅ”ao crtu
lika su regularno zvali na playstation evente i ostale pizdarije. TeÅ”ko da nitko nije znao ili vidio te brojke. Da je varao nekako ili radio neÅ”to valjda bi ga automatizirani sistem davno skinuo. Plus jel negdje piÅ”e da je nelegalno imati uopÄe takve brojke? ZnaÄi zakonski gledano.
somethingwrong guglao sad i naÅ”ao u 10 sekundi masu igara koje samo zahtijevaju da par minuta pretisces X i dobijes hrpu trofeja i platinu i koÅ”taju siÄu
Pogledao sam video, znam sta tvrdi. Ne vjerujem mu.
fensisuperstar lika su regularno zvali na playstation evente i ostale pizdarije
Sad ga vise ne zovu.
sanzo Ne vjerujem mu.
a vidit Äemo, ovo je sad od prije par dana. hrpu viewsa, jedan baldie je Äak pogledao video Å”to znaÄi da je joÅ” viÅ”e ljudi to vidilo. Napravit Äe pritisak na Sony da kaže neÅ”to.
Koliko vidim, nije problem ban sam po sebi (unbanan je i dalje skuplja trofeje) veÄ to Å”to je netko iz customer supporta pustio njegove podatke na internet, a Sony se pravi glup
To se dogaÄa ÄeÅ”Äe nego Å”to mislite i to ne (samo) kod Sonyja. NaÅ”i podaci su posvuda, a pogotovo su problematiÄni ovi koji outsorceaju custommer support jeftinoj radnoj snazi s istoka, a to su praktiÄki svi. Konkretno meni je u zadnjih mjesec dana jedna kartica izaÅ”la na internet upravo tako i banka ju je blokirala Äim su je security sistemi skenirali pitaj boga gdje. Isto sam zakljuÄio da je neki zaposlenik tražio pomoÄ kolege, naravno preko telegrama/wappa, ovaj pak tražio dalje pomoÄ od neke veÄe razine itd. i tako je screenshot mojeg raÄuna (i kartice) krenuo cirkulirat internetom. UopÄe ne mora bit neki maliciozan razlog, jednostavno nas tretiraju kao smeÄe i to neÄe nikad priznat.
Fenix i tako je screenshot mojeg raÄuna (i kartice) krenuo cirkulirat internetom
ovo je straÅ”no ali se ne Äudim.
Btw i slika moje kite je tako kružila. PoÅ”aljem jednoj a one si sve Å”eraju meÄusobno.
To je koliko sam shvatio zaseban problem od bana. Ako su mu stvarno leekane mail adresa i broj telefona ne vidim kako bi to rezultiralo bananjem racuna. Cijeli taj dio mi vise zvuci kao izvrtanje teme da skrene pozornost sa onog sto se stvarno dogodilo.
Ne znaci da stvarno laze samo ja odmah pocnem sumnjat cim vidim ovakva izmotavanja.
somethingwrong to su ti one igre koje su dobili update za PS5 verziju, evo ja sam za TLOU2,NMS,Hunt i jos par dobio platinu odma kad sam upalio PS5 verziju. Pisalo mi je da sam imao 1min igranja a platina je bila osvojena.
fensisuperstar Btw i slika moje kite je tako kružila. PoÅ”aljem jednoj a one si sve Å”eraju meÄusobno.
"Jednoj".
Screenshoti su fake, lik laze i lazirao je screenshote..iole normalan covjek dok malo ppgleda skuzit ce da nemaju veze s vezom..drugo, on je prekrsio partnerski ugovor sa sonyem. To se sve dogodilo za vrijeme Astro Bota. Ili je shareao nekome account ili je ukucao na krivi ili je dijelio stvari prije embarga
Boli Sonya k za trofeje i platine ili nezz sto. Plus, sve moguce screenshote je objavio,ali nikad taj mail od sonya o prebrzim platinama i slicnoā¦zajebao je on zesce i po meni ima srece kaj nije dio kaznu za krsenje NDA-a
OverHypedG znaci ban je dobio radi astrobot nda krŔenja?