fensisuperstar
Pogledo tek sad video. Meni ovo debelo smrdi na Sonya, i žele se izvuc iz govana samo neznaju kako kad su se dobrano upetljali, ali dobro i Fenix kaže ovakve stvari se inače i dešavaju, ništa novo i leakanje je češći slučaj nego nam se čini, a da će ti neko to priznat, eh prije ćeš dočekati sudnji dan jer živimo u odvrantom svijetu već odavno.
Pratim Hakooma još od 2008, 2009 i lik je glede trofeja legit osvajao tada sve šta se moglo ( Wipeout, NGS2, Street Fighter 4..) ne vidim prvo poantu zašto bi isa varat, sam je reka da mu se nije svidjelo u kojem smjeru je otišao trophy hunting pa da igra casual, druga stvar razlozi koje je Sony naveo su krajnje glupi, jer ih je opravdano sve argumentiro te su oni po njegovom iskazu tada rekli a sad bi ti mogli unbannati acc… mislim koji kurac ako nekog optuzis za varanje ili hakiranje onda trebaš solid evidence imat za to, a ne mlatit praznu slamu glupim razlozima i onda rec eh sad ćemo te unbannat kad nemamo više dodatno te optuzit za nešto jer si nam argumentima pobio sve naše stavke. Onda onaj poziv iz Amerike, Britanije odakle već.. i ono šta mi je najjače je baš će ga sad nakon ovoliko godina odlučit odjednom bannat zbog trofeja, a ima psnprofiles koji flagga radi svake moguće gluposti bilo koga , a kamoli neće nekog ko je stekao svjetsku slavu na račun toga.. tako da sve u svemu mislim da Sony sigurno ide malo pomalo u propast koliko god to ne bi volio da je istina, ali realnost je da ih boli k za sve potrošače općenito.
Edit: Vidjeh kasnije i komentar od @OverHypedG pa moguće da je nešto bilo sa poslovne strane glede kršenja prava, ali i onda se trebaju priloziti dokazi vezano za isti jer to može prec u kazneni postupak ako je istina jer kako je on naveo po tom mailu razlog je skroz drugi i glup sto me ne bi ni zacudilo jer Sonya boli ona stvar za igrace, nek prilozi onda i Sonyev mail.