🏆 PSN TROFEJI 🏆
Jel teška, zabavna? Igra vrijedi ako sam fan Budokai 2, Raging Blast 2 i Tenkaichi 3?
- Uređivano
Legendary_Hero Ako si fan Budokai-a nemas sta cekat igra je cista 10tka. Meni uz FighterZ najbolji Dragonball cak bolji od BudokaiTenkaichi3…
I da teska je i jako zabavna (kad pobjedujes)
Story mode je prisutan? Jel prati priču Animea?
Legendary_Hero Da Z i Super, uz to imas what if fightove, kao npr sta bi bilo da je Vegeta postao SS u Friezer sagi…
E super, vjerojatno uzmem kad malo cijena padne pošto zadnji DBZ naslov koji sam uzeo bio je Xenoverse 2, a on mi nije baš bio to što sam očekivao.
fensisuperstar Why I Retarded Jesam, amater. Sigurno je 48 regija igara kucao pa su ga skinuli.
To tvrdi u videu, stotine igara sa 0 sati i osvojenom platinom, 2 tisuće accounta otvorenih na istom PS-u i redovito logiranje iz više država.
Kako Hakoom kaže, ništa čudno ni sumnjivo, kako je samo nekom u Sonyju palo na pamet da ga bana. Čovjek danas ne može ni pošteno varat bez da ga kazne.
sanzo zar ga ne bi onda psn profile ili kako se vec zove banalo?
PSNprofiles može samo čitat listu trofeja i ništa više. Dok paziš da ništa ne izgleda sumnjivo( npr. dobiješ prije trofej od preduvjeta za njega) neće te banat. Sony ima puno veći uvid i čisto sumnjam da je ban slučajan ili zbog sitnice. S nečim si je flaggao account.
sanzo To tvrdi u videu, stotine igara sa 0 sati i osvojenom platinom, 2 tisuće accounta otvorenih na istom PS-u i redovito logiranje iz više država.
Kako Hakoom kaže, ništa čudno ni sumnjivo,
Ma skroz legit. Kako su se usudili
sanzo toliko godina da je sad odjednom?
Ovo za hrpu trojeja sa 0 sati mi i nije čudno kad ima masu tih igara koje igraš par minuta i dobiješ platinu. Čak je netko to bio linkao ovdje i bilo se raspravljalo, plus druge verzije istih igara automatski da daju odmah sve achievmente.
fensisuperstar ja još nisam naletio na igru koja ti odmah da sve trofeje, a kamoli platinu.
Godinama je svijesno u sivoj zoni, sad je kažnjen, pretpostavljam da je na nečemu prešao crtu. Ne vidim neki veliki problem, ban je ionako bio privremen, ništa materijalno nije izgubio, jedino nikad više neće ulovit prvo mjesto.
sanzo ban je ionako bio privremen
ne. ban je prvo bio permanent. Kad se žalio rekli su da će ban prebacit u 48 sati.
da su toliko bili sigurni ne bi mu prebacili ban na 48 sati.
sanzo pretpostavljam da je na nečemu prešao crtu
lika su regularno zvali na playstation evente i ostale pizdarije. Teško da nitko nije znao ili vidio te brojke. Da je varao nekako ili radio nešto valjda bi ga automatizirani sistem davno skinuo. Plus jel negdje piše da je nelegalno imati uopće takve brojke? Znači zakonski gledano.
somethingwrong guglao sad i našao u 10 sekundi masu igara koje samo zahtijevaju da par minuta pretisces X i dobijes hrpu trofeja i platinu i koštaju siću
Pogledao sam video, znam sta tvrdi. Ne vjerujem mu.
fensisuperstar lika su regularno zvali na playstation evente i ostale pizdarije
Sad ga vise ne zovu.
sanzo Ne vjerujem mu.
a vidit ćemo, ovo je sad od prije par dana. hrpu viewsa, jedan baldie je čak pogledao video što znači da je još više ljudi to vidilo. Napravit će pritisak na Sony da kaže nešto.