Hvala, AC Brotherhood je bio najproblematicniji zbog grinda to sam bas davno igrao, dlc sam nabavio nesto kasnije. Ostatak AC igara mi nije zadava probleme po pitanju multiplayera. Bili su relativno laki prema Brotherhoodu
🏆 PSN TROFEJI 🏆
- Uređivano
A jebiga, ne znam. S obzirom da sam ja MP totalno boostao i radio one Racenet challenge procjena je minimalno 120h (ali za SP i MP), iako moguće da je i mnogo više!!
#25 - The Last of Us Remastered
Igra: 9.5/10
Platinum: 4/10
O igri sam već napisao hvalospjeve u TLOU temi, pa ću samo napisat što se tiče trofeja. Trebalo mi je nekih 70 sati. 35 sati za MP, i 35 za SP (Survivor i Survivor+ prelasci). Kako sam bio temeljit u prvom prelasku, skupio sam dosta collectiblea, tako da sam dovršio sve collectible u 2. prelasku. A ima ih dosta, preko 200. Platinum nije mačji kašalj, zna biti zajebanih dijelova na Survivoru, a i u MP treba pazit da klan preživi, no tu treba pametno birat challenge kad bude Hunter attack. Prešao sam i Left Behind odmah, isto super DLC koji malo upotpunjuje TLOU priču. Tako da me sad od 100% trofeja dijeli samo prelazak na Grounded i Grounded+. Čuo sam da je to brutalno teško, rado ću to preći jednom u budućnosti, bilo bi ipak malo previše preći igru 4 puta za redom, nije ovo Knack
uff zaboravio sam koliko je to bio loš platinum! Neću zaboravit da je to jedina igra u kojoj sam dobio svega jedan trofej u prvom odigravanju. Zato su u dvojci već puno bolji posao po tom pitanju napravili
zontra
Svaka cast, presao bi ti i grounded mode. Da se to preci uz strpljenje i taktiku. Igra na grounded je dizajnirana da cuvas ammo i trazis puteve sa sta manje koristenja oruzja. Zato samo naprid