A jebiga, ne znam. S obzirom da sam ja MP totalno boostao i radio one Racenet challenge procjena je minimalno 120h (ali za SP i MP), iako moguće da je i mnogo više!!

Icek

Razlog nemoguće procjene možeš pripisati baš tom dijelu što mi je za platinu trebalo 4 godine..

Sad mi već pada na pamet da sam prije 4 godine i 1 mjeseca možda uzeo PS4. Could be..

Benny Kud prije dvaput prešao igru 😮
    Ja da se pohvalim, platina #157 je remaster platine #1, a to je Call of Duty: Modern Warfare 2. Žao mi je što su izbacili Spec Ops, bio bi fkn gušt ponovo se mučiti sa tim misijama.

Icek Igro sam je pun k otkad je igra izašla jer je igra stvarno odlična. Grafički je masterpiece sa jako puno detalja i truda uloženo. Fabula odnosno priča mi je pomalo let down al šta je tu je, što se tiče platine nemože lakše od ovog.

Benny Nice stari, meni je sad možda i žao što sam ju naručio iz Engleske pa ju još uvijek čekam..

17 dana kasnije

#25 - The Last of Us Remastered

Igra: 9.5/10
      Platinum: 4/10

O igri sam već napisao hvalospjeve u TLOU temi, pa ću samo napisat što se tiče trofeja. Trebalo mi je nekih 70 sati. 35 sati za MP, i 35 za SP (Survivor i Survivor+ prelasci). Kako sam bio temeljit u prvom prelasku, skupio sam dosta collectiblea, tako da sam dovršio sve collectible u 2. prelasku. A ima ih dosta, preko 200. Platinum nije mačji kašalj, zna biti zajebanih dijelova na Survivoru, a i u MP treba pazit da klan preživi, no tu treba pametno birat challenge kad bude Hunter attack. Prešao sam i Left Behind odmah, isto super DLC koji malo upotpunjuje TLOU priču. Tako da me sad od 100% trofeja dijeli samo prelazak na Grounded i Grounded+. Čuo sam da je to brutalno teško, rado ću to preći jednom u budućnosti, bilo bi ipak malo previše preći igru 4 puta za redom, nije ovo Knack 😁

uff zaboravio sam koliko je to bio loš platinum! Neću zaboravit da je to jedina igra u kojoj sam dobio svega jedan trofej u prvom odigravanju. Zato su u dvojci već puno bolji posao po tom pitanju napravili 😃

zontra
        Svaka cast, presao bi ti i grounded mode. Da se to preci uz strpljenje i taktiku. Igra na grounded je dizajnirana da cuvas ammo i trazis puteve sa sta manje koristenja oruzja. Zato samo naprid 😎

Titanfall 2 platina
          Jeli iko ovde platiniro ovu igru i jeli mu bio problem ono gdje treba high score napravit

Problem je na prvu i treba dosta prakse ali na kraju skuzis da challenge oprasta zapravo neke greske tj. ne moras imati savrsen run za to. Ja sam pri kraju challenga fulao nesto i opet sam uspio doci ispod potrebnog vremena.

someone Yep ja sam prvi dio malo fulao al sam kraj odigrao savršeno. Rješio sam to u nekih sat vremena samo treba vježbat