- Uređivano
Tu trebas pogodit raketu koja ide prema tvom helikopteru, ako je ne pogodis umres. Dobro da si falio tajming na drugom chapteru zamisli da si falio tamo na predzadnjem kad te onaj APC gađa a ti moras do grenade launchera pa ga gadat ili nesto tako hahaha. Ili skroz na kraju igre da te onaj klaun rokne i ubije sa grenade launcherom jer od bombe ne mozes nikako u last man standing odma si mrtav . Super meat boy bi cak mozda i jendog dana moga zaigrat jer volim takav tip igre, ali da tu treba dosta vjezbe mada ja cvrsto vjerujem da svi na ovom forumu bi prosli sve te igre prije ili kasnije samo je pitanje koliko neko ima zivaca i koliko je spreman dat sebe u to. To sam osjetia na injusticu di sam prvo skinio demo verziju i 5 mjeseci sa batmanom vjezba na max tezini ( max tezina se nemoze usporedit sa max tezinom mortal kombata jer ti vamo kompjuter procita svaki tvoj korak i posalje te u 70% damagea, a imas jedan battle di moras 10 likova rjesit na max bez umiranja ) dok nisam zna svaki potez i onda sam odma napa battle mode i na zadnjem battle modu koji se zove impossible ( s razlogom ) sam zavrsio u top 50, to je cisti dokaz da svako moze ostvarit cilj samo treba truda i truda.