zontra super, meni je dosadila igra vec nakon sat vremena, možda jednog dana platina ako mi baš bude dosadno.

Evo i Nier automata platina...jebote što me izmori igra...od spamanja booseva, jebanja sa hakiranjem ludosti od trophija sa kreditsima od 15min...

Mada mi je 2S ženska top...
SPOILER AHEAD...

i kraj kada te pitaju dla hočeš spasiti nekog u zamjenu da sve brišu...ja sam mislio da se šale...
Zabrij da ti ostane jedan trophy do platine i odabereš slučajno brisanje hahahha mislim da zapalio plejku 😃

Uglavnom luda igra od ludih kineza, i totalni je fail i totalna je umjetnost sve skupa.

Nema do Kineza, još da nisu pustili koronu s lanca svi bi ih hvalili i više.

@doctorfreak Nisu svi odigrali igru, stoga pripazi na spoilere. Editirao sam ti post da se drugi ne zalete kao i ja...

Nije spoiler, ti je više fićr nakon mini igre s creditsima. Nema veze toliko s završetkom, ali ne mogu vas kriviti što vam nije jasno na što misli.

Ma da i nije neki spojler...da nisam išao istražiti kaj treba napraviti za taj zadnji trophy jebo me pas ako bi ikad skužio samostalno.

Nego pošto imam yorha verziju igre, ima i neki dlc, se isplati to odigrati?

Baš i ne, onaj veći DLC donosi par arena za borbu, ostalo je kozmetika. Ja sam riješio nešto malo, ali kad sam vidio da su tierovi dignuti toliko visoko da uobičajenim prelaskom nisi na dovoljnom levelu bez grinda, odustao sam od onih iznad 50 levela i ostavio to za kasnije (možda).

7 dana kasnije

Platinum #78
Trials of Mana
Fun: 5/10
Difficulty: 3/10 (even 2 if you start on easy and use 300% EXP on your next runs)
Approximate amount of time to platinum: 35-40h

Trophy Guide:
http://www.foggyproductions.com/guides/trials-of-mana

First run was even 7/10 on the fun meter; simple but cute game with the awful story and ridiculous voice acting. Second run was 5/10 and 3rd was omg please kill me before i kill myself of boredom. Definitely not the best game overall, from what i saw i liked the original more. Aaaanyway, enjoy the review and trophy guide

Platinum #79
Doom Eternal
Fun: 8/10 (minus 3 for 2nd run and MP)
Difficulty: 3/10
Approximate amount of time to platinum: 25-30h

I just love Doom. I love the music and the point of these games, pure savage demon rip and tear while heavy music just rise the tension. I love that.
Doom Eternal is better in some areas then the last title, but lacks on other, like some upgrades had no sense, runes etc. Level design is neat, but get tiresome on some occasions. Not much i disliked, but 2nd playthrough was really boring and i don't have enough words to describe how shitty is the MP.
Full review will be up soon!

Review
http://www.foggyproductions.com/reviews/fullreview/doom-eternal

master_x A ljen sam prevest, stavim na svoj sajt pa kopiram tu. Budem obradijo 😃

Tko sve ima Knack Platinum?
    Koliko je vama trebalo da skupite Diamond Knacka?
    Evo danas sam i po 2. put presao igru, skupio svih 68 Treasurea Chestova u ovom prelasku. Imam apsolutno sve Gadgete i Relice, osim jos 8 Relica za Dark Knacka (ali dobro to se lako skupi posto oni padaju na skoro svakoj kutiji), i 10 za Diamonda. Znaci jos nijednom mi nije bacilo Diamond Relic. Takvim tempom mogu preci igru 50 puta i jos ne skupit sve. Smijesno je da je to govno toliko rijetko.
    Znam da ima ona farm metoda gdje izades iz igre cim otvoris Chest, ali ni to ne garantira nista. A rekao sam, idem na Platinum, cisto iz inata.
    Usput sam i krenuo na Hard sa Massive Knackom, mozda pocnu padat Diamond Relicsi ako igras na visoj tezini.

foggy but lacks on other, like some upgrades had no sense, runes etc.

Nista lacks kada je i prvi imao iste "probleme". De mi reci po cemu je stvarno ovaj losiji od onoga iz 2016.

Nije. Bolji je u doslovno svakom aspektu.

maverick Imas recu na mom sajtu.

PS u ovom osvrtu ne mislim usporedno s jedinicom taj dio za upgrade, malo sam glupo srocio recenicu.

foggy pa bas gledam zato sto znam da i doom 2016 ima tih nekih beskorisnih upgradea i runa. posebica ona runa koja ti daje dodatnu granatu. tko to koristi i bira ispred nekih poput veci range za execution itd lol

zontra Knack 1 sam platinirao tri puta i svaki put mi je trebalo oko 4 prelaska da bi skupio 10 Diamond Relics. Nakon toga ćeš trebati preći igru još jednom na Very Hard i na Hard (ako već nisi).

emilijo Knack 1 sam platinirao tri puta

Moja sućut.

emilijo
            Jesi li koristio farming metodu ili su ti Diamond Relicsi prirodno padali dok si otvarao Treasure Chestove?