foggy
Brate sto se tice platine...punoo je laksa u rojalu, tako da tebi svaka cast za originaln.
Sto se tice razlika, pa ima ih bas dosta...Od sitnih promena do potpuno novog sadrzaja, prosirenih prica,novih persona,likova, palata,neprijatelja,lokacija i gameplay izmena i poboljsanja.
Mislim tipicno za persona serijal..gledaj na to kao sto je FES bio za trojku i GOLDEN za cetvorku.
Po meni vredi odigrati igru ponovo, pogotovo ako si original odigra kada je izaso.
evo ovde imas nako lepu listu promena
http://www.pushsquare.com/guides/persona-5-royal-changes-all-differences-compared-to-persona-5

Royal ima upola lakši trophy list od originala i sve se da u jednom prelaksu rijesit bez pracenja ikakvog guida pa foggy navali.

Iman i ja iz originala, zadnji trofej mi je bija navigation lines od futabe...sad toga niti nema

istina, ja sam po dobijanju platine proverio sta mi je to nedostajalo u originalu i onda sam shvatio zasto tamo nisam ni blizu platini...
    Ove su svi ti "ludi" zadaci prebaceni u Thieves Den i za njih dobijate valutu sa kojom je moguce kupovati razne pizdarije vezane za taj deo igre.
    Ali kao sto sam rekao ja ne ganjam trofeje pa me je fino iznenadila notifikacija na kraju igre

munja bas sam pogledao trophy listu, pa uopce ne djeluje tesko doci do 100% ali opet ulozit oko 120h igranja u personu 5....zasad skip

Jesam i ja taj Doom riješio.Bigme mi je postao naporan na kraju.Kad ja uvijek moram prvo preć pa onda skupljat stvari.I onda još jedan prelaz za jedan gold trofej. Super je Doom eternal,9/10,al dost mi klanja nakon ovog.

5 dana kasnije

#22 InFamous: Second Son

Za igru sam vec rekao u pripadajucoj temi, sasvim solidna igra. Sto se tice Platine, rekao bih da je tezina 3 do 3.5/10. Moze biti pomalo problema na Expert tezini i nekim manjim trofejima, ali uz trud da se definitivno osvojit.

zontra super, meni je dosadila igra vec nakon sat vremena, možda jednog dana platina ako mi baš bude dosadno.

Evo i Nier automata platina...jebote što me izmori igra...od spamanja booseva, jebanja sa hakiranjem ludosti od trophija sa kreditsima od 15min...

Mada mi je 2S ženska top...
        SPOILER AHEAD...

i kraj kada te pitaju dla hočeš spasiti nekog u zamjenu da sve brišu...ja sam mislio da se šale...
        Zabrij da ti ostane jedan trophy do platine i odabereš slučajno brisanje hahahha mislim da zapalio plejku 😃

Uglavnom luda igra od ludih kineza, i totalni je fail i totalna je umjetnost sve skupa.

Nema do Kineza, još da nisu pustili koronu s lanca svi bi ih hvalili i više.

@doctorfreak Nisu svi odigrali igru, stoga pripazi na spoilere. Editirao sam ti post da se drugi ne zalete kao i ja...

Nije spoiler, ti je više fićr nakon mini igre s creditsima. Nema veze toliko s završetkom, ali ne mogu vas kriviti što vam nije jasno na što misli.

Ma da i nije neki spojler...da nisam išao istražiti kaj treba napraviti za taj zadnji trophy jebo me pas ako bi ikad skužio samostalno.

Nego pošto imam yorha verziju igre, ima i neki dlc, se isplati to odigrati?

Baš i ne, onaj veći DLC donosi par arena za borbu, ostalo je kozmetika. Ja sam riješio nešto malo, ali kad sam vidio da su tierovi dignuti toliko visoko da uobičajenim prelaskom nisi na dovoljnom levelu bez grinda, odustao sam od onih iznad 50 levela i ostavio to za kasnije (možda).

7 dana kasnije

Platinum #78
        Trials of Mana
        Fun: 5/10
        Difficulty: 3/10 (even 2 if you start on easy and use 300% EXP on your next runs)
        Approximate amount of time to platinum: 35-40h

Trophy Guide:
        http://www.foggyproductions.com/guides/trials-of-mana

First run was even 7/10 on the fun meter; simple but cute game with the awful story and ridiculous voice acting. Second run was 5/10 and 3rd was omg please kill me before i kill myself of boredom. Definitely not the best game overall, from what i saw i liked the original more. Aaaanyway, enjoy the review and trophy guide

Platinum #79
        Doom Eternal
        Fun: 8/10 (minus 3 for 2nd run and MP)
        Difficulty: 3/10
        Approximate amount of time to platinum: 25-30h

I just love Doom. I love the music and the point of these games, pure savage demon rip and tear while heavy music just rise the tension. I love that.
        Doom Eternal is better in some areas then the last title, but lacks on other, like some upgrades had no sense, runes etc. Level design is neat, but get tiresome on some occasions. Not much i disliked, but 2nd playthrough was really boring and i don't have enough words to describe how shitty is the MP.
        Full review will be up soon!

Review
        http://www.foggyproductions.com/reviews/fullreview/doom-eternal