Tuhy

Da zao mi je sto nisam to igro na ps3 ali na ps4 koliko znam su olaksali Elite difficulty jedino je onaj Zico trofej osta pod istim uvjetima, njega sam skino u 2, 3 sata nakon sto sam naucio 4 barell rolla radit

Svaka cast za Ninju. To je opce poznato jos prije desetak godina da je dosta teska i da trebas imat jebenog coop partnera, samo steta mene nije nikad privlacila ta igra tako da je nisam nikako ni zaigra da sam ima neku ljubav prema toj igri vrlo vjerojatno bi je uzea.

Sto se tice Max Paynea iskustva su razlicita i cestitam ti sto si tako brzo rjesio NYMHC. Neki su mjesecima to igrali nisu prosli a opet sam cuo za ljude koji su uspjeli iz prve. Moje iskustvo je bilo da sam prva 3 puta ginia na istom chapteru 6 kad gori ona zgrada ( simbolika sa evil within 😆 ) jer imas samo pola healtha, nemas painkillera i ako te oni kreteni upucaju 2 puta mrtav si. Nakon toga sam uzea pauzu jer sam mora zbog faksa, studiram u Zagrebu a zivim u Splitu pa ono pokusavam to sve nekako uskladit i u 2 mjesec prije korone i ovih sranja nakon 3 tjedna pauze upalim da pokušam i nakon 3 ipo sata konstantog gameplaya dodem na zadnji chapter, nestane municije i umrem i vrati me na chapter 1, ako tad nisam razbio nesto necu nikad. I stavim si u glavu da cu to odma proc na iducem pokusaju i stvarno sutradan iz prve besprijekorno cilu igru odigra. Cak me vuklo da ponovo odigram da oborim score pa ako kome bude trebalo ( naravno da mi osigura neke igre za ps3 hahahah ) rado bi napravio jer sam u toj igri uziva. Moje misljenje je da uz skill uvelike pomaze memorija. Ako zapamtis di se likovi stvaraju, di su painkillersi i sve one insta death trenutke to je vise od 50% garancije za uspjeh ostalo je samo skill.

Ja krenuo s prvim pokušajem, riknuo odmah na drugom chapteru kad treba ispucat raketu u helić (il tak nešto, nisam ziher... Nešto je sa helikopterom)... Fulo tajming il se ispromašivo, game over, ubilo me.

Krenuo drugi pokušaj, riješio bez problema (znao sam već igru napamet nakon 3-4 prijelaza), makar je na zadnjim chapterima radio adrenalin.

A baš to, čital postove ljudi koji se mjesecima mučili.

Možda, ali samo možda, nastavim sa Meat Boyem jednog dana.
Čak mi je oke igra, sviđa mi se taj mazohizam, al sam stao sa igranjem, nešto drugo sam započel... A to platinirat bi bilo jebeno 🙂

Tuhy

Tu trebas pogodit raketu koja ide prema tvom helikopteru, ako je ne pogodis umres. Dobro da si falio tajming na drugom chapteru zamisli da si falio tamo na predzadnjem kad te onaj APC gađa a ti moras do grenade launchera pa ga gadat ili nesto tako hahaha. Ili skroz na kraju igre da te onaj klaun rokne i ubije sa grenade launcherom jer od bombe ne mozes nikako u last man standing odma si mrtav 😄. Super meat boy bi cak mozda i jendog dana moga zaigrat jer volim takav tip igre, ali da tu treba dosta vjezbe mada ja cvrsto vjerujem da svi na ovom forumu bi prosli sve te igre prije ili kasnije samo je pitanje koliko neko ima zivaca i koliko je spreman dat sebe u to. To sam osjetia na injusticu di sam prvo skinio demo verziju i 5 mjeseci sa batmanom vjezba na max tezini ( max tezina se nemoze usporedit sa max tezinom mortal kombata jer ti vamo kompjuter procita svaki tvoj korak i posalje te u 70% damagea, a imas jedan battle di moras 10 likova rjesit na max bez umiranja ) dok nisam zna svaki potez i onda sam odma napa battle mode i na zadnjem battle modu koji se zove impossible ( s razlogom ) sam zavrsio u top 50, to je cisti dokaz da svako moze ostvarit cilj samo treba truda i truda.

Tak ja i meni bilo sa Ninjom...

Toliko muke i truda i vježbanja 2 najteže coop misije, a kasnije ih se prolazilo bez jebemti, više puta... Ko iz nekog prestiža.

Samo, kak i kažeš, treba vremena i strpljenja. Neki ga imaju, neki nemaju. Neki jesu bolji igrači, neki lošiji, ali uz strpljenje i vježbanje stvarno svatko može sve 🙂

Ja kad si zacrtam il kad se zainatim, neću iz principa pustit. Trackmaniu sam (osim što mi je i vrhunska) igrao čisto da sebi idem dokazat da mogu, da me neće natjerat da odustanem, makar sam na 5-6 staza znao izgubit i doslovno cijeli dan.

Tuhy

Bas to zacudis se kako te krene kad jednom probijes led ma koliko god tesko nesto bilo.

Trackmania je meni posebno draga jer sam od malena to igra na pc onu klasicnu i cak podosta igra online tako da sam ima vec neki pocetni boost kad sam je pocea na ps4 i relativno brzo i zavrsia. Igra je zaraza i dan danas kad imam ps plus nekad znam upali trackmaniu jer mi je cilj skinit svih 200 traka na trackmaster a negdi sam na malo manje od pola puta u rasponu od 75 do 90.

Evo po ukupnom broju medalja sam 5 u CRO

Genesis

Hvala, AC Brotherhood je bio najproblematicniji zbog grinda to sam bas davno igrao, dlc sam nabavio nesto kasnije. Ostatak AC igara mi nije zadava probleme po pitanju multiplayera. Bili su relativno laki prema Brotherhoodu

5 dana kasnije

A jebiga, ne znam. S obzirom da sam ja MP totalno boostao i radio one Racenet challenge procjena je minimalno 120h (ali za SP i MP), iako moguće da je i mnogo više!!

Icek

Razlog nemoguće procjene možeš pripisati baš tom dijelu što mi je za platinu trebalo 4 godine..

Sad mi već pada na pamet da sam prije 4 godine i 1 mjeseca možda uzeo PS4. Could be..

Benny Kud prije dvaput prešao igru 😮
        Ja da se pohvalim, platina #157 je remaster platine #1, a to je Call of Duty: Modern Warfare 2. Žao mi je što su izbacili Spec Ops, bio bi fkn gušt ponovo se mučiti sa tim misijama.

Icek Igro sam je pun k otkad je igra izašla jer je igra stvarno odlična. Grafički je masterpiece sa jako puno detalja i truda uloženo. Fabula odnosno priča mi je pomalo let down al šta je tu je, što se tiče platine nemože lakše od ovog.

Benny Nice stari, meni je sad možda i žao što sam ju naručio iz Engleske pa ju još uvijek čekam..