Tuhy
Da zao mi je sto nisam to igro na ps3 ali na ps4 koliko znam su olaksali Elite difficulty jedino je onaj Zico trofej osta pod istim uvjetima, njega sam skino u 2, 3 sata nakon sto sam naucio 4 barell rolla radit
Svaka cast za Ninju. To je opce poznato jos prije desetak godina da je dosta teska i da trebas imat jebenog coop partnera, samo steta mene nije nikad privlacila ta igra tako da je nisam nikako ni zaigra da sam ima neku ljubav prema toj igri vrlo vjerojatno bi je uzea.
Sto se tice Max Paynea iskustva su razlicita i cestitam ti sto si tako brzo rjesio NYMHC. Neki su mjesecima to igrali nisu prosli a opet sam cuo za ljude koji su uspjeli iz prve. Moje iskustvo je bilo da sam prva 3 puta ginia na istom chapteru 6 kad gori ona zgrada ( simbolika sa evil within š ) jer imas samo pola healtha, nemas painkillera i ako te oni kreteni upucaju 2 puta mrtav si. Nakon toga sam uzea pauzu jer sam mora zbog faksa, studiram u Zagrebu a zivim u Splitu pa ono pokusavam to sve nekako uskladit i u 2 mjesec prije korone i ovih sranja nakon 3 tjedna pauze upalim da pokuÅ”am i nakon 3 ipo sata konstantog gameplaya dodem na zadnji chapter, nestane municije i umrem i vrati me na chapter 1, ako tad nisam razbio nesto necu nikad. I stavim si u glavu da cu to odma proc na iducem pokusaju i stvarno sutradan iz prve besprijekorno cilu igru odigra. Cak me vuklo da ponovo odigram da oborim score pa ako kome bude trebalo ( naravno da mi osigura neke igre za ps3 hahahah ) rado bi napravio jer sam u toj igri uziva. Moje misljenje je da uz skill uvelike pomaze memorija. Ako zapamtis di se likovi stvaraju, di su painkillersi i sve one insta death trenutke to je vise od 50% garancije za uspjeh ostalo je samo skill.