Uff, trebam se odmorit jedan dobar period. U manje od godinu dana sam platiniro Super Meat Boy, Mirrors Edge ( 100% DLC ), Wolfenstein 2, Vanquish, i evo slag na kraju jos treba proc do kraja SF IV za koji mi je trebalo daleko najvise vremena. Street Fighter V, sto se tice single player contenta je najlaksi od svih SF serijala, ono sto je cini 10/10 je nesto slicno kao sto imas u Fall Guys. Treba doc do Zlatne lige, a za to trebaju bodovi koje stjeces borbama u ranked matchevima, cuo sam da se to nemoze boostat, mada sam vidio na PSNProfiles da ih se dosta uclani u te sesije ma medusobno kalkuliraju sa bodovima ko ce prvi doc do te lige. Ili naprave milijun alt accounta gdje izaberu jednog da bude konstanto blizu levelu main accounta i tako boostaju.
Opet s jedne strane glupo da neko izdvoji 3, 4 mjeseca borenja online da dode do toga, a ostali izmanipuliraju accountevima ili se njih masu nade na boostevima. U SF IV su mi najgori bili rage quittersi, kad ih natamburas a oni pred kraj se disconnectaju, ja bar fer odigram, kad me neki starosjedioc u igri natambura sa perfectom nikad se ne disconnectam, pustim do kraja da dobije zasluzene bodove.
Mislim da cu se dat na dosta lakse igre imam hrpu AAA naslova na PS4 za odigrat, a ljeto uz diplomski i posao neki, vidit cemo koliko cu sve stic odigrat, previse je ovo bilo zadnje 3 platine su sve 10/10 ( osim vanquisha ).