crowizard
Street Fighter-a sam bio fan u proÅ”losti tamo kasnih 90-ih sa Street Fighter 3 na PS1. PrivlaÄio me 2D stil, osobito dizajn likova i staza koje i danas su fenomenalne. Kasnije sam sam se prebacio na Tekken serijal 3-7 ukljuÄujuÄi oba Tag Tournamenta i SF- a sam nekako "pustio", iako mi se u zadnje vrijeme vratila želja za pravim 2D SF te razmiÅ”ljam o PS4 kolekciji odnosno Anniversary Edition, a ne ovaj 3D na koji su se prebacili ne spominjujuÄi kako SFV mi je užasan, od samog dizajna likova, staza, svega, jednostavno mi nije legao. Äetvorku nisam igrao, ali po onome Å”to sam vidio podsjeÄa me dosta na SFV.
TakoÄer u doba PS2 bio sam fan Dead or Alive, ali veÄ godinama nisam igrao nijednu igru iz serijala.
BlazBlue mi se Äini zanimljiv, ali me nije predugo držao, malo me odbija anime stil.
Nedavno sam otkrio King of Fighters serijal preko King of Fighters 98 Ultimate Match i moram reÄi da me privukao sa sliÄnoÅ”Äu SF3 i razmiÅ”ljam o novijim nastavcima, ali ne ove 3D na koje su se takoÄer prebacili, veÄ o KF13 koji mi se Äini kao solidan old school fighting naslov, a joÅ” uvijek dostupan na PS3.
Trenutno dižem rank na Tekken 7, ujedno od svih tabaÄina u Tekken-u sam se nekako naÅ”ao Å”to se tiÄe comboa, povezivanju udaraca, movementa i sl. a opet generalno gledajuÄi Tekken serijal i najviÅ”e sam igrao.