crowizard
Street Fighter-a sam bio fan u prošlosti tamo kasnih 90-ih sa Street Fighter 3 na PS1. Privlačio me 2D stil, osobito dizajn likova i staza koje i danas su fenomenalne. Kasnije sam sam se prebacio na Tekken serijal 3-7 uključujući oba Tag Tournamenta i SF- a sam nekako "pustio", iako mi se u zadnje vrijeme vratila želja za pravim 2D SF te razmišljam o PS4 kolekciji odnosno Anniversary Edition, a ne ovaj 3D na koji su se prebacili ne spominjujući kako SFV mi je užasan, od samog dizajna likova, staza, svega, jednostavno mi nije legao. Četvorku nisam igrao, ali po onome što sam vidio podsjeća me dosta na SFV.
Također u doba PS2 bio sam fan Dead or Alive, ali već godinama nisam igrao nijednu igru iz serijala.
BlazBlue mi se čini zanimljiv, ali me nije predugo držao, malo me odbija anime stil.
Nedavno sam otkrio King of Fighters serijal preko King of Fighters 98 Ultimate Match i moram reći da me privukao sa sličnošču SF3 i razmišljam o novijim nastavcima, ali ne ove 3D na koje su se također prebacili, već o KF13 koji mi se čini kao solidan old school fighting naslov, a još uvijek dostupan na PS3.
Trenutno dižem rank na Tekken 7, ujedno od svih tabačina u Tekken-u sam se nekako našao što se tiče comboa, povezivanju udaraca, movementa i sl. a opet generalno gledajući Tekken serijal i najviše sam igrao.