Nisam ja omalolažaval tvoje trofeje il nešto, netko ima volje, živaca i vremena (i skilla ), netko nema, kaj je čist ok.
Ma daj, sve ok, zajebancija ok ;)
Ja volim izazovne trofeje/igre (primjerice CoD Classic i/ili CoD WaW), ali ne i bespotrebno frustrirajuće. Baš pričao s frendom neki dan, u igri u dva prelaska ubiješ 50,000 beštija, za trofej zahtjeva recimo milion. Čemu? Nepotrebno i glupo. Takve gluposti mi odmah dignu živce, a pogotovo grindanje desetaka ili stotina sati u online dijelu. Recimo za GRID Autosport kažu cca 200h za platinu, zbog 250LV za online. Meni je igra sama po sebi super i 50ak sati utuč u nju i uživat vrlo rado. Ali umjetno produljivati vijek trajanja igre glupim trofejem mi se gadi.
Za DS2, prelazak sa tri sejva...RE HD sa jednim, MP3 bez ijednog...ok, izazov je to i zahtjeva skill i sve to stoji, samo pizdim na mazohističke stvari, tipo pređi igru u komadu ili sa jednim sejvom. Kakve sam sreće, nestajalo bi mi struje u svim tim igrama.
Volim kada normalno odigraš igru i još se malo fino potrudiš oko svega i platina ti dođe kao NAGRADA. U nekim igrama platina je fkt kazna i ubije volju više za tom igrom i toliko je mučenje neopisivno da se stvarno čovjek zapita koj q. Čisti primjer Xillia 2...završio sam drugi prelazak prije cca 25h i još ću barem toliko lupat i bespotrebno grindat napade i arte i battle challenge, jer se eto netko sjetio da u JRPG stavi takve idiotarije. Na kraju mi se zgadi sam spomen na Xillie
Uglavnom, nevermind, laprdam bzvz.