Nisam ja omalolažaval tvoje trofeje il nešto, netko ima volje, živaca i vremena (i skilla ), netko nema, kaj je čist ok.
Ma daj, sve ok, zajebancija ok ;)

Ja volim izazovne trofeje/igre (primjerice CoD Classic i/ili CoD WaW), ali ne i bespotrebno frustrirajuće. Baš pričao s frendom neki dan, u igri u dva prelaska ubiješ 50,000 beštija, za trofej zahtjeva recimo milion. Čemu? Nepotrebno i glupo. Takve gluposti mi odmah dignu živce, a pogotovo grindanje desetaka ili stotina sati u online dijelu. Recimo za GRID Autosport kažu cca 200h za platinu, zbog 250LV za online. Meni je igra sama po sebi super i 50ak sati utuč u nju i uživat vrlo rado. Ali umjetno produljivati vijek trajanja igre glupim trofejem mi se gadi.

Za DS2, prelazak sa tri sejva...RE HD sa jednim, MP3 bez ijednog...ok, izazov je to i zahtjeva skill i sve to stoji, samo pizdim na mazohističke stvari, tipo pređi igru u komadu ili sa jednim sejvom. Kakve sam sreće, nestajalo bi mi struje u svim tim igrama.

Volim kada normalno odigraš igru i još se malo fino potrudiš oko svega i platina ti dođe kao NAGRADA. U nekim igrama platina je fkt kazna i ubije volju više za tom igrom i toliko je mučenje neopisivno da se stvarno čovjek zapita koj q. Čisti primjer Xillia 2...završio sam drugi prelazak prije cca 25h i još ću barem toliko lupat i bespotrebno grindat napade i arte i battle challenge, jer se eto netko sjetio da u JRPG stavi takve idiotarije. Na kraju mi se zgadi sam spomen na Xillie

Uglavnom, nevermind, laprdam bzvz.

...samo pizdim na mazohističke stvari, tipo pređi igru u komadu ili sa jednim sejvom.
Pa u takvim igrama ne ides na platinu i bok, ne mora svaka bit prilagodjena masama jbg...sta meni znace puste platine kad su mi ustvari samo njih nekoliko dali onaj pravi osjecaj postignuca, tipa Rogue Legacy od zadnjih, MP3 i sl igre da sad ne nabrajam. Trebaju postojat igre i za nas takve jbg, koji ce gustat u tim mazohistickim sranjima :-)
Evo jedva cekam Shadow Warrior pocet igrat, samo jer je kako kazu teski zajeb taj jedan mod, ocito me polako poceja vatat Fedrov sindrom :-P

Sa svim ostalim se slazem...ekipa zna stavit taj nepotreban grind bez razmisljanja, ali opet, nitko ne tjera ljude da obavljaju to jbg...nisam se oko tih stvari nikad nervira, tako je kako je, nece se nikako promijenit koliko god mi pizdili, ili ides na to ili ne :-)

Svaka cast za Rogue Legacy. Ja sam krenuo na Remix Bosseve,Neo Khidr pao jer ima predvidljive napade,ostale pokusavao i odustao. Igra mi je vrhunska,bas sam uzivao igrajuci ali ovi Remixovi su rezem zile.

S ostalim se svim slazem,na PS4 mi se vratila zelja za trofejima ali ove grind festove lagano odjebem. Ovih par platina koje sam skupio su jedne od najlaksih na PS4 ali u njima sam uzivao svake sekunde,i isao bi na njih ponovo. Volim teske platine jer im barem dam sansu,pa makar odustao kao kod RL,ali barem znam da nemoram grindat 200 sati ili se uzdat u neki bolesni RNG.

• [deleted]

Yebem ti Bejeweld ti yebem. :)
Znači NIKADA me niti jedna igra nije istovremeno toliko nervirala i zabavljala
Za fakin 100 % još dva badge-a trebam, ali su baš teški ili sam ja baš loš.
Uglavnom nadam se da ću ih do Nedjelje  rješit jerbo sam na rubu da po prvi put zabijem joystick u pod  8)

#188 - Wolfensten: The Old Blood

Znaci platija sam igru 20$, i nikad bolje isplacenih 20$, ovo bi neki zapakovali i izbacili za punu cijenu od 60$...ako kog zanima igra se moze nac u libraryu :-P

PSVita #2 - Persona 4 Golden

100h
Vrhunska igra... Tko ima Vitu obavezno ovo mora odigrat :)

Čitao sam da ima trofeja sa combo udarcima koji su pišanje krvi...? U svakom slućaju, bravo :)

Mora da si nesto krivo vidio ili ja neshvacam na sta mislis :(

EDIT: Malo bacio pogled, vjerovatno se radi o Persona 4: Arena. Vidim da je tamo platina 10/10

Moguće

Sad vidim da je Arena tuča, dok je Golden remake JRPGa  Onda si ovo nabavljam kad mi stigne PlayStation TV. Nisam odigrao niti jednu Personu :(

7 dana kasnije

PS4 #8 - Killzone: Shadow Fall

Trebalo mi je samo godinu dana da se nagovorim na prelazak storya

#128 - Castlevania: Lords of Shadow 2 (PS3)

Nastavak koji nije ispunio očekivanja niti dosegao kvalitetu fantastičnog prethodnika. No igra nije uopće loša, dapače, kritičari su je neopravdano popljuvali iako se radi o jednoj odličnoj hack n slash avanturi. No, kad već ne može po kvaliteti, nastavak prethodniku itekako parira po težini trofeja. Iako više nema challengea vezanih uz chaptere, tu je sad posebna challenge arena koja je, na najvišoj težini, jednostavno brutalna. No moguće je da su mi refleksi već otupjeli od starosti, pa da sam neobjektivan. 8)
Preporuka za sve koji su uživali u prvom dijelu.

6 dana kasnije

#189 - Lords of the Fallen

Cini se da su bugovi i glitchevi sredjeni, barem ja nisam dozivija nikakva sranja. Svakako preporuka za probat, igra je mocna.

Dok su neki na stotima,neki su tek na #7 ali nema veze.

PS4 #7 Bloodborne

Igretina i pol. Izazovno ali nijednom u igri nisam imao osjećaj da me igra vara ili da umirem na glupe načine (makar je bilo nekih khm khm slučajeva).

U 2 dana riješen Lords?

Pa kako...?  ...čime, što, wtf...

Kratka je igra, nije ti ovo Witcher jbg...a na ng+ si vec preOP pa proletis kroz igru kroz par uri

ajde da nebi otisa praznih ruku, evo ti na, nosce te ipsum, iliti upoznaj samoga sebe
https://www.facebook.com/pages/Vaginalne-teorije/150667621673785?sk=timeline

a na ng+ si vec preOP pa proletis kroz igru kroz par uri
A kroz NG++ za 20 min?

Nisam igra NG++, cuja sam da je zajeb zadnji boss pa sam isa na NG

LOL, tek sada kuzim da si ti meni isao gledat vrijeme kad sam koji trofej osvojija. WTF covjece?! hahahaa, ovo je previse vec, cak i za tebe. Ali da si pogleda pazljivije a ne trazija ono sto zelis vidit, vec bi skonta da je jedan trofej PM a drugi AM, cak i skroz drugi dan...idi se igraj s pimpekom ako ti je vec toliko dosadno a ne analizirat fakin trofeje

Ne analiziram ti ja niš :) , išo sam pogledat jer mi je tih 2 dana ( i nešt sitno) i dalje prebrzo...jest da ti igraš praktički bez prestanka kad počneš, ali Lordsi definitivno nisu kratka igra u stilu Ordera.

Yep, fulal sam sa AM i PM, moja greška...

Jedina tvoja greska ovde je sta se zamaras nebitnim stvarima. Kad sam ja tebi isa gledat sta, kako i koliko dugo igras ili ti solija pamet u vezi toga? Nikada, a znas zasto? To je tvoja stvar, ne moja, simple as that. Sorry ali posta si naporan kao gnojni cir na guzici jbg Ovakve stvari mi radije salji na PM kao i inace, pa neces na stup srama zbog ovakvih banalnih previda :-P