Meni je igra bila odlična ali nije tako teško primijetiti da je priča u određenim dionicama repetitivna i koncentrirana na jednu te istu stvar, a to je seriju pljački koja je praktički oslonac radnje kroz bar trećinu igre. Likovi su mi bili dopadljivi i interesantni do mjere da sam to zanemario, no prvi RDR je imao lakše probavljiv slijed događaja ako čisto gledamo nekakvu kronologiju. Epilog isto nije sad nešto wow i to opet ne predstavlja veliku prepreku u ovako golemoj i u mnogočemu ekstra kvalitetnoj igri, apsolutno nema potrebe bit uvrijeđen kojom kritikom na priču. Ne volim ni ja vidjet ako se neargumentirano pljuje po nečem, kao što ni bilo tko drugi ne voli, al ovaj put je Chono jasno rekao što mu se ne sviđa i potkrijepio to. I to još kažem ja koji se skoro uopće ne slaže s njegovim postovima u zadnje vrijeme.
Red Dead Redemption II
- Uređivano
Nemam ja ništa protiv ničijeg mišljenja.
Samo mi smeta kaj svaki put kad netko oživi temu nakon određenog vremena nepisanja, evo ti Čono obavezno drugi ili treći post da vidi da nije neko slučajno pohvalio igru (uglavnom je) dođe se sarkastično posrat po postu ili izvuč neku minornu misiju koja mu je bila dosadna.
Znači kvaliteta foruma pada zbog takvog ponašanja. Čono je nekad bio sasvim u redu lik, ali u zadnjih godinu-dvije se pretvorio u trolčinu koja nipočemu nije drugačija od wekija, mavericka i sličnih edgy trolova koji uzmu par tema na pik i odluče od njih napravit svoju kaljužu. Apsolutno ga u ničemu više ne mogu shvatiti ozbiljno niti bi itko drugi trebao jer se je sam smjestio u skupinu koja nije došla razgovarati, raspravljati ili se družiti nego je došao kurit vatru, podjebavat, baitat i srat sve pod izlikom svog mišljenja, a i to izvuče iz guzice tek kad nekom dopizdi njegovo izdrkavanje. Do tog momenta radi budalu od tebe jer ti se sviđa ovo govno od dosadne igre.
Fali mi multiplayer. Jesu sredili silna pucanja veze?
@wooddiebone oprosti, ali Maverick u zadnje vrijeme pise dugacke postove u kojima napise sto mu valja i sto ne, te sve obrazlozi sto i kako. Onda dode tip poput tebe i to popljuje.
Zasto to radis?
Nisam znao da se moze doci u temu samo nekoliko puta i napisati pohvale. Sto je onda u ovih 2000 postova bilo zaista toliko puno forumasa sa objavom ili dvije?
Mislim da je glavni problem ovdje sto se meni igra nije svidjela, a tebi je. I onda pogoden kritikama moras izraziti neku svoju volju, sto se i vidi preko izjava "nemas blage veze", "imas puno talenata izuzev ovoga". Koliko god ti htio biti objektivan, nazalost nisi. A ja cu se svakako vratiti ovdje i napisati jos ponesto o igri. Ako ti smeta, napisi kontraargument ili cijelo misljenje o tome.
foggy Jesu sredili silna pucanja veze?
- Uređivano
chono7 iskreno ti savjetujem da odustanes jer nema svrhe. Glupi smo jer nam ne valja prica koju bi bolje slozilo dijete u 6. osnovne. Ista je jedan veliki cuspajz bez logike, glave i repa koju spasava nekoliko dobro napisanih likova. Gameplay je posebna biljka, zapeo u kasnim 90ima. Napisali smo tonu postova u zadnjih nekoliko stranica i nisam jos nikad vidio ni jedan kontra post koji je demantirao nasu kritiku, nego su sve odreda bili fenbojski ispadi puni zamaskiranog i manje zamaskiranog vrijedjanja naseg pogleda na igru i nas samih. Medjutim nije bitno sta ti kaze, vec tko ti kaze.
Slažem se u potpunosti.
Jedina veca mana svake Rockstarove igre je napucavanje. To je uvijek lose u svakoj njihovoj igri. Kad to poprave, onda bi svaka njihova igra mogla biti gotovo savrsena.
- Uređivano
Sta nije Max Payne 3 od Rockstara? Ako se doticemo napucavanja. Zasto je bolja igra od RDr2? Mozda je povezano s tim da nije open world koji recikliraju godinama?
Opet ista priča. Sad ispada da si chono napadnut čisto jer kritiziraš igru, ali tek nakon šta te neko napadne napišeš neki normalniji post, koji je isto nekad samo izljev generalnog nezadovoljstva a nekad bude i konkretne konstruktivne kritike. Međutim ne zaboravimo da si ovako upa:
Kakve su to jeftine pare?
@Fenix mislim da ces biti jedini ovdje koji je dovoljno lud da dva puta odigra ovaj smor od igre
E da je to samo ovaj put, ali amo opet bacit pogled na tvoje druge upade u ovu temu.
Ono kad je jahanje u KCDu bolje nego u RDR2 -__-
Ovo je i dalje jedan od najbesmislenijih i najdosadnijih naslova koje sam igrao. Ja neznam kako ovo dovrsiti, Igra nema smisla, nikakvog! Gdje su oni ulupali tolike godine i pare!?
Mozda da je popust 90% bi vrijedilo uzeti
Chapter 5. Koja picka
``
materina je ovo!? Sta ja sad igram uopce? Ovo je tako retardirana radnja da je to za plakanje...
Gotovooooo!! Necu nastavit s kritikama zbog mira u kuci, samo isticem da mi je ovaj epilog jedna od najgorih stvari koje sam iskusio u gamingu. Cak je i zena gledala koji kurac se dogada dok igram...
Da mi se dalo dalje skrolat znam da bi bilo još toga, a ovo je sve samo iz ove teme, sićam se da si upada i u druge teme čim bi se RDR2 spomenija da ga ovako posereš jer si iz nekog razlog uzea ovu igru na pik. I ne, nije uopće stvar o kojoj se igri radi, ponavljam opet čak i da ovako pišeš o nekim meni najmržim igrama, bilo bi jednako u kurcu. Samo šta vjerojatno ne bi ni primjetija, jer ja nemam običaj konstantno posjećivat teme igara koje ne volim. To gore citirano definitivno nije produktivno ponašanje već kako je woddie napisa, toksično i uništava ovaj forum.
Kad ti toliko ne odgovara, napišeš osvrt, posereš igru koliko oćeš i bok. Ali ovako provlačit misecima i godinama jedno te isto kenjanje i onda još imat obraza glumit žrtvu koji "samo" kritizira igru...
Ali ti očito odbijaš svatit u čemu je problem ili se praviš da ne svaćaš, u svakom slučaju ću poslušat vlastiti savjet i više neću nijedan post napisat na temu tebe, svoje sam reka i gotov sam.
Godinama? Igru sam odigrao nedavno. Ovakvih upada ima na stotine na ovom forumu, ne vidim da ikome drugom seres zbog komentiranja. U raznim temama, gdje to ispadne rasprava ili toksicno prepucavanje.
U cemu je razlika? Sto u konacnici mogu napisat konstruktivan post?
Pa ok, onda cu pisat konstruktivno, bez upadica. Ocekujem isto od ostalih clanova ovdje.
Slazem se, ja okrecem stranicu u skladu s primjedbama.
Kad tema opet malo zamre, kad se ne bude pisalo mjesec, dva i onda neko napiše post da je odigrao opet ili prvi put, dođe tu napisat bilo što o igri, iskreno me zanima hoćeš li se uspjet suzdržat i otić na wc ili ćeš opet tu doć srat livado nepokošena.
Komentirat cu argumentirano i napisat svoje misljenje. Primjer, ako ti napises da je rdr2 vrh napucavanja, dobit ces moje misljenje zasto nije. Tako forum funkcionira.
I molio bi da pises sa sto manje ovakvih seljackih ispada, jer ti ne stoji uopce, znam te woodie uzivo i kako se izrazavas.
a dobro mora se covjek stvarno zapitati, ako mu je prica dobra u rdr2, dali su mu sve tassen im schrank. gameplay u rdr2 je losiji od onoga u rdr-u iz 2010. godine. nuff said, nema dalje koliko je to sramotno i apsurdno, a opet istinito...
@zontra kakve veze ima RDR2 sa Witcherom 3?
Ne bih znao, nisam pricao o toj igri.
zontra najbolje igre svih vremena
Sure you did