Kakvo pecanje i kakav hejt? Ja sam ozbiljan. Stvarno mislim da je @Fenix jedina osoba ovdje koja ce dva puta proci ovu igru. Cak i buraz, kojemu je rdr2 fantastican, je rekao da jednostavno nema volje za drugi prelazak.
Igra ima uzasno spor tempo, prvih 30tak sati je prakticki uvod i tutorial, nadodajmo spore kretnje, prostrana mapa, rasprseni questovi i dobijes zaista nesto sto moras jako voliti da prodes sve iznova drugi put.
@fensisuperstar nije to toliko problem, jer sam fixao igru day one, prije njihovih patcheva.
Ne znam ako si odigrao, ali probaj, vidjet ces o cemu pricam i vjerojatno ces primjetiti iste stvari. Znaci main story je kaos, ne znas tko pije tko placa, apsolutno sve side aktivnosti su samo sminka, jer igru mozes proci sa pocetnim revolverom i konjem. Mozes samo maxat dead eye noseci vodu, bale sijena, cijepanjem drva ili noseci vrece hrane (nije sala). Svi companioni i gang bonds su samo sminka, ne doprinose nicemu niti utjecu na pricu. Oprema isto tako, sminka, koja ti ne donosi nista, nikakve statse, cisti dosadni grind za trofeje. Uglavnom jedan veliki buckuris svega i svacega, a na kraju ne dobijes nista. Imas tehnicki fantastican naslov, slabe price, dosadnog gameplaya i loseg sadrzaja. Ono sto izvlaci igru je iskljucivo prezentacija i ost. A zavrsni udarac ovom prenaluhanom proizvodu zadaje epilog, nesto sto rijecima ne mogu objasniti. To se mora dozivjeti.