ikral joj pa trolao si, ne pravi se grbav. Najgore je to sto ja volim radi mnogih stvari RDR2 i sada ipada da sam hejter, ali ne mogu se ne osvrnuti i na lose stvari. Sve je to mandatory sto ti mi spominjemo i to se proteze kroz sate i sate igre. Jednostavno igra ima katastrofalan pacing na pocetku, sredini i kraju igre, gomilu gimick stvari koje nicemu ne sluze, neresponzivan combat i kretanje (input lag je smrt), pricu koja ne zna ni sama o cemu se radi, imam 8000$ u sebe, a ne mogu otici sa ljubavi svoga zivota jer moram kao zaraditi jos love (because PLOT). Dutch koji se ponasa ko dijete od 5 godina i ne slusa roditelje i zdravu pamet, 10 budala koji ga sljepo prate, zakon koji im dodje u kamp i oni ih puste iako im svima prijete smrcu i tako dalje. Zar je vama to stvarno dobro pisanje? Ne zelim nitkoga uvrijediti, ali kakve skole se pohadjaju i zar je itko ikada nesto normalno procitao u zivotu? toliko mana bih mogao navesti da ne bi stalo u knjigu, a uvjeren sam da nitko od vas ovdje nije u stanju to opovrgnuti. Ako je, evo radujem se cuti protivodgovore? Pogotovo bih htio cuti sto je to u prici dobro. Ako pocnem nabrajati nelogicnosti, plot armore i plot holes u ovoj prici, nece mi ni ona knjiga sto sam gore spomenuo biti dosta.