Fenix Najgore bi bilo da smo svi isti.
S ovime se slazem.
No svejedno mislim da te maksimalne ocjene nemaju smisla iz vise razloga koje sam naveo gore, ali to ti mogu na svaku igru upotrijebiti. Igram bas Breath of the Wild u zadnje vrijeme, ali nije to kolega 10/10 igra. Ne zbog mojih osobnih prefencija, vec jednostavno postoje problemi! Problemi koji nisu moje prefencije ili tvoje ili nekoga trecega. Dalo se vidjeti iz mojih komentara koliko volim Bloodborne, do te mjere da sam ga platinirao iako hejtam to trophy huntanje, ali igra nije 10/10. samo neki od problema su framerate, loadinzi, prisiljavanje odlaska u hub radi leveliranja i mjenjanja lokacija te farmanje blood viala, sve sto je predhodnik bolje uradio npr. Mogu shvatiti da ce netko svejedno tvrditi da je RDR2 za maksimalnu ocjenu, ali ja mogu svojim primjerima reci zasto meni nije, a jos mi nitko nije dao odgovor kojim bi demantirao nase tvrdnje da igra ima problema i to ne malo. To ne znaci da se necemu ne moze dati maksimalna ocjena, ne kazem to, vec bas kao i na metacriticu kad gledas sve recenzije, ima tu razlicitih i drugih misljenja. nije sve crno ili bijelo.
Jos jedan problem kod recenziranja je taj da u trenutku kada dajes konacni sud, dojmovi su jos uvijek friski pa dajes ocjenu mozda i vecu nego sto bi dao kada bi proslo neko vrijeme i kada bi se dojmovi malo slegli. Ali jebiga to je takav posao...