Red Dead Redemption II
Vidim mane ali me to ne sprečava da uživam u onome što valja. Igram da se zabavim a ne da kukam, dosta mi je kuknjave i zapomaganja sa svih strana.
Kako da uzivam gdje mi igra namece i krade odnosno kupuje sebi gameplay time ovakvim glupostima? Sta se onda smijes farming simulatoru i inima? To ti nije zabavno? Jebote za fast travel moram dignut kamp i gledat jebenu animaciju, a vise od 50% igre je jahanje! Toliko promasaja kamuflirano u visokoj produkciji. Naravno da si popusio spiku.
pa ja realno igrama koje najvise volim, nadjem i najvise mana, ali preko njih mogu preci. preko RDR2 epiloga ne mogu preci! to je najveci drlog sto sam u zivotu igrao, bez konkurencije! rdr2 mi je i dalje medju najdrazim igrama ikada, ali ne vjerujem da ako vise ikada budem ponavljao igranje, da cu epilog i taknuti.
Smatra li se ako odustanem od ovog epiloga da sam prosao igru? Recite da molim vas!
Ne razumijem kako netko može igrat igru 50h i od početka do kraja kmečat kako igra ne valja.
Iako ne volim kad se stalno pljuje po nečem, isto tako ne valja ni nešto pretjerano uzdizati pa se zapostave neke druge, isto kvalitetne igre jer svi bruje o tim par razvikanim igrama. Ali opet, ovoliko sati igrati i zanovijetati, ja bi odavno odustao na njegovom mjestu haha
Zasto se ne smije kritizirati? Ovo zasluzuje kritiku, sve ove stvari koje ne valjaju. Prica, tempo, gameplay, pojedine "aktivnosti", zavrsnica, mapa i dizajn iste...
- Uređivano
On pljuje, a vi trazite izlike za nesto sto je odvratno i nemoze me nitko uvjeriti da je dobar gaming dizajn musti krave, lopatati govna, graditi kucu i slicna sranja u igri koja ti to svojim settingom i cjelokupnom pricom gotovo kroz cijlo vrijeme ne odaje vec ti nametne na kraju. Da se to moralo raditi na pocetku kao u RDR, odmah bih odustao od igre jer ono je isto bilo mucenje. Nek im tata kroti krave i tjera zeceve, a ne ja. Ako se nekome muzu krave i lopataju govna imam ja poznanika koji se bavi time pa ce vas rado uposliti.
- Uređivano
chono7 pa ne sluze. Nema nikakvog impacta na konacnu pricu. Mozes imati tri pardon 4 endinga (2 kao bad guy i 2 kao good guy), ali koji god odabrao u konacnici protagonist prodje jednako. Epilog ima samo jedan ending. Ne ocekuj Witcher ili Mass Effect grananje. Iskreno trebalo je biti bez tih glupih opcija i cisto linearna prica jer nikud ionako ne vodi
Eto i cemu to? Samo da je u igri, nista drugo. Da bi se igrac osjecao bolje kao good guy?
- Uređivano
To ti je onaj slučaj kad se igraču prezentira izbor, ali on u tom trenutku ne može znati hoće li to ili neće imati neku važnost kasnije. Svi postupaju kako misle da je njima najsmislenije i to je to. Kasnije se tek razočaraš kad pročitaš na netu da tvoj izbor ne znači mnogo ili ništa. Pa ipak, meni je bolja i iluzija izbora s posljedicama nego nikakav izbor.
Inače isto tako ne moraš dati ni dolar za kamp, možeš biti degenerik prema svima i stalno ih vrijeđati i provocirati, ali to nema naposljetku nikakvog utjecaja na priču. Kozmetika.
- Uređivano
Zero ne slazem se! Igra ti daje iluziju da ce ulozeni trud i vrijeme uroditi plodom, a na kraju ispada da si samo gubio vrijeme. Pogotovo ako si skupljao sto vise love za kamp jer si mislio da to vodi necemu. Totalno promasen slucaj od Rockstara. Bolje linearno i razradjeno iskustvo, nego kozmetika, zabluda, grind i na kraju tidija i razocaranje. Tebi to mozda ne smeta, ali objektivno takav pristup je prevara i lose razradjen. Na srecu ja sam citao na netu u vezi kampa pa sam upgrejdao samo ono od cega zbilja imam koristi iako se na kraju ispostavilo da ni to nije korisno.
Znaci igra ti doslovno kroz nedoradene, nedorecene ili besmislene elemente krade vrijeme. Ovo je komotno mogla biti linearna prica u poluotovrenim regijama, a ne ovako los open world u kojem nemas sta raditi nego ici od misije do misije. Opcenito sam stava da open world nema smisla bez razvoja lika i grinda kojim mozes dobiti nesto. Rdr2 to nema.