Baš mi jer drago da si se osvrnuo na igru u ovakvim detaljima jer si i mene sada motivirao da se raspišem, što će se i desiti vjerojatno sutra. Nisam do sada se raspisao o RDR2 koliko sam htio, a igra to bome zaslužuje. Do tada bih samo jednu stvar u tvojoj objavi istaknuo.

Shooter Ali da ja šetam gradom, on me doziva i sidi na klupi isprid dućana s prijateljem koji mu se ruga šta mu je stranac sisa nogu, pa ti ovaj ka zahvalu ponudi platit šta god oćeš kupit. Uđeš u dućan, prodavač komentira cilu situaciju. Na odlasku se opet zahvališ ako oćeš. Ja sam osta u čudu. Situacija koju bi svaki drugi developer odradija s jednim glumcem i par linija dijaloga, Rockstar stavi tri lika i cili mali niz događaja. Ili zajebajem po mapi i nakon par incidenata odlučim predat policiji i eno odjednom se pojavljuje Dutch da me izvadi iz pritvora.

Ovo je ono što RDR2 čini revolucionarnim. Ovakva povezanost i interaktivnost u otvorenom svijetu bez da imalo žrtvuje svoju filmičnost je nešto što nisam u niti jednoj igri doživio.

Piši, samo piši. Vrlo rado bi još čita i pisa o ovoj igri.

Kad čovik odigra nešto poput ovog ili ijednog TLOU, malo je teško pomislit na vraćanje na druge igre. Ljestvica je prosto dignuta i nema nazad.

Ovo ja stalno trubim. Da ga jebeš, svaka igra sličnog tipa izgleda toliko prosječno pokraj ovakvih igara, da je skoro pa nemoguće skočiti u njih. Ljestvica je toliko visoko podignuta u ovim nabrojanim igrama da realno jedino to isti je mogu opet podignuti. Sve ostalo je samo OK.

Nexus da, tako nekako.
    Zato je meni dvosjekli mač kad nekom ko je tek kupio PS odmah preporučim TLOU. Čovjek bude oduševljen, ali onda očekuje da su sve igre takve. Jednostavno mu je ljestvica automatski postavljena previsoko.

Jucer igra odvojena od SP-a i danas je dobio na poklon.

6 dana kasnije

Ima li ko instalirano i ovo i zadnji Nvidia driver? Tribala bi mi brzinska usluga da probate samo sekund uć u igru jer ja uopće ne mogu nakon zadnjeg Nvidia drivera.

Evo sekundu. Pretpostavljam u ONLINE, jer RDR2 kao SP nemam. Radi normalno sve.

Ne, ne SP me zanima. Sorry, nisam naglasija.

2 mjeseci kasnije

Igra je inače vrh, no vidim zbilja super modova za nju. Ne mislim igrati Online pa me zanima da li se smije modati jer koliko se sjećam davali su banove za takve stvari?

Jedna od opcija koje bi volio da ubace je da možeš odretit koliko će trajati jedan dan u igri...nekada bi želio uživat u nekom dobu dana ili određenim vremenskim uvjetima malo više... a prebrzo dođe do promjene...

dormin upravo je to mod koji i želim instalirati. Duži dani i možda bolji vremenski uvjeti.

Navodno da dosta bugova ima zbog tog moda.

6 dana kasnije

RIP

Fora je još uvik otkrivat nove detalje, npr kako se konj uplaši i odmakne kad voda krene iz onog gejzira ili kako Arthur može odjednom počet pjevušit dok jašeš okolo. Onda nešto šta sam vidija prije ali zaboravija, kako se Arthur kliže kad hodaš po ledu. Bolesno.

pravednik
      Nisam to još vidija, isto baš fora.

Shooter
        Ti sitni detalji odvajaju igre od igrica...more je takvih detalja koje možeš ali i ne moraš otkrit...
        Neki developeri se trude oponašat to ali jednostavno osjetiš kad je spontano... kad to ne strši od ostatka igre..

Pošto RDR2 većinu vremena naginje ka "vestern simulaciji" evo par modova za koje mislim da igru još više približe tome.
        Ima i nekih gameplay promjena...
        Instalacije modova su ekstra jednostavne; skine se scripthook i modovi se samo prebace u glavni direktorij gdje je .exe datoteka

Humidity Overhaul

• The mod adds a new core that represents how wet your clothes are, so that rain/snow/water are a threat and not a minor inconvenience

Horse's Needs

• This mod adds 3 new cores for your horse - Hunger, Thirst and Horseshoe Condition

Basic Needs

• This mod adds thirst, hunger and urination along with other new mechanics

Injuries Overhaul

• The injuries overhaul, adds an extra layer to the risk of being damaged in combat! The mod adds 4 new injury types, which affect the gameplay in many different ways

Horse Holster

• Adds a holster to your saddle, so that the rifle and bow aren't magically floating by your saddle

Restored Cut Content - Quiver

Non-Sticky Hats

• Ever wonder how your hat stayed on after you fell down a mountain? Were you irrationally annoyed by the fact it defied physics?
          Be annoyed no longer, your hat is no longer sticky and will fall off when you take a spill!

No Glowing Objects or Pickups

• This mod simply disables the hideous glow effect on pickups and lootable objects

Kill Children

• FUCK IT

Zeznut će te me ljudi, čitajući vaše postove u zadnje vrijeme u ovoj temi, polako dobivam želju ponovno odigrati. Ali onda idem na 100% igre, znači odigrati apsolutno svaku moguću stvarčicu i otkriti svaki mogući dijelić igre. A to je 100+ sati igre. Pa tko će vremena naći, tko?!

Ja ga nisam prešo još 😄
        Mislim da bi ga sada mogo jer sam na bolovanju nakon godišnjeg, u pon se idem testirat na vražiju koronu...

Samo sam stavio par ovih vizualnih "fixeva" i mako svijetleće objekte koje mrzim u svim igrama. Nisam dirao gameplay mehaniku.
        Samo me živcira onaj auto-equip oružja prije svake misije i nevjerovatno da to moderi nisu promjenili!
        Tko se odlučio na tu mehaniku neka ide vrit!!

Inače, ne znam dali je kod svih na PCu, ali otkada sam kupio igru sam vidio da mi je zvuk dosta tih te sam u postavkama zvučne mjenjo neke stvari no ustvari igra "sebe" stiša u windowsima i zato je dosta tiho.
        Ne znam dali je kod svih na PCu tako, ali našo sam fix pa eto: