Baš mi jer drago da si se osvrnuo na igru u ovakvim detaljima jer si i mene sada motivirao da se raspišem, što će se i desiti vjerojatno sutra. Nisam do sada se raspisao o RDR2 koliko sam htio, a igra to bome zaslužuje. Do tada bih samo jednu stvar u tvojoj objavi istaknuo.
Shooter Ali da ja šetam gradom, on me doziva i sidi na klupi isprid dućana s prijateljem koji mu se ruga šta mu je stranac sisa nogu, pa ti ovaj ka zahvalu ponudi platit šta god oćeš kupit. Uđeš u dućan, prodavač komentira cilu situaciju. Na odlasku se opet zahvališ ako oćeš. Ja sam osta u čudu. Situacija koju bi svaki drugi developer odradija s jednim glumcem i par linija dijaloga, Rockstar stavi tri lika i cili mali niz događaja. Ili zajebajem po mapi i nakon par incidenata odlučim predat policiji i eno odjednom se pojavljuje Dutch da me izvadi iz pritvora.
Ovo je ono što RDR2 čini revolucionarnim. Ovakva povezanost i interaktivnost u otvorenom svijetu bez da imalo žrtvuje svoju filmičnost je nešto što nisam u niti jednoj igri doživio.