Jucer igra odvojena od SP-a i danas je dobio na poklon.

6 dana kasnije

Ima li ko instalirano i ovo i zadnji Nvidia driver? Tribala bi mi brzinska usluga da probate samo sekund uć u igru jer ja uopće ne mogu nakon zadnjeg Nvidia drivera.

Evo sekundu. Pretpostavljam u ONLINE, jer RDR2 kao SP nemam. Radi normalno sve.

Ne, ne SP me zanima. Sorry, nisam naglasija.

2 mjeseci kasnije

Igra je inače vrh, no vidim zbilja super modova za nju. Ne mislim igrati Online pa me zanima da li se smije modati jer koliko se sjećam davali su banove za takve stvari?

Jedna od opcija koje bi volio da ubace je da možeš odretit koliko će trajati jedan dan u igri...nekada bi želio uživat u nekom dobu dana ili određenim vremenskim uvjetima malo više... a prebrzo dođe do promjene...

dormin upravo je to mod koji i želim instalirati. Duži dani i možda bolji vremenski uvjeti.

Navodno da dosta bugova ima zbog tog moda.

6 dana kasnije

RIP

Fora je još uvik otkrivat nove detalje, npr kako se konj uplaši i odmakne kad voda krene iz onog gejzira ili kako Arthur može odjednom počet pjevušit dok jašeš okolo. Onda nešto šta sam vidija prije ali zaboravija, kako se Arthur kliže kad hodaš po ledu. Bolesno.

pravednik
    Nisam to još vidija, isto baš fora.

Shooter
      Ti sitni detalji odvajaju igre od igrica...more je takvih detalja koje možeš ali i ne moraš otkrit...
      Neki developeri se trude oponašat to ali jednostavno osjetiš kad je spontano... kad to ne strši od ostatka igre..

Pošto RDR2 većinu vremena naginje ka "vestern simulaciji" evo par modova za koje mislim da igru još više približe tome.
      Ima i nekih gameplay promjena...
      Instalacije modova su ekstra jednostavne; skine se scripthook i modovi se samo prebace u glavni direktorij gdje je .exe datoteka

Humidity Overhaul

• The mod adds a new core that represents how wet your clothes are, so that rain/snow/water are a threat and not a minor inconvenience

Horse's Needs

• This mod adds 3 new cores for your horse - Hunger, Thirst and Horseshoe Condition

Basic Needs

• This mod adds thirst, hunger and urination along with other new mechanics

Injuries Overhaul

• The injuries overhaul, adds an extra layer to the risk of being damaged in combat! The mod adds 4 new injury types, which affect the gameplay in many different ways

Horse Holster

• Adds a holster to your saddle, so that the rifle and bow aren't magically floating by your saddle

Restored Cut Content - Quiver

Non-Sticky Hats

• Ever wonder how your hat stayed on after you fell down a mountain? Were you irrationally annoyed by the fact it defied physics?
        Be annoyed no longer, your hat is no longer sticky and will fall off when you take a spill!

No Glowing Objects or Pickups

• This mod simply disables the hideous glow effect on pickups and lootable objects

Kill Children

• FUCK IT

Zeznut će te me ljudi, čitajući vaše postove u zadnje vrijeme u ovoj temi, polako dobivam želju ponovno odigrati. Ali onda idem na 100% igre, znači odigrati apsolutno svaku moguću stvarčicu i otkriti svaki mogući dijelić igre. A to je 100+ sati igre. Pa tko će vremena naći, tko?!

Ja ga nisam prešo još 😄
      Mislim da bi ga sada mogo jer sam na bolovanju nakon godišnjeg, u pon se idem testirat na vražiju koronu...

Samo sam stavio par ovih vizualnih "fixeva" i mako svijetleće objekte koje mrzim u svim igrama. Nisam dirao gameplay mehaniku.
      Samo me živcira onaj auto-equip oružja prije svake misije i nevjerovatno da to moderi nisu promjenili!
      Tko se odlučio na tu mehaniku neka ide vrit!!

Inače, ne znam dali je kod svih na PCu, ali otkada sam kupio igru sam vidio da mi je zvuk dosta tih te sam u postavkama zvučne mjenjo neke stvari no ustvari igra "sebe" stiša u windowsima i zato je dosta tiho.
      Ne znam dali je kod svih na PCu tako, ali našo sam fix pa eto:

MIslim da je ovo najkvalitetniji mod; ne mjenja ništa drastično, ali čini igru zanimljivijom i izazovnijom.
      Prvenstveno jer te tjera da razmišljaš prije neke akcije jer su tu posljedice
      Naravno netko ne želi toliko "realizma" već laganu avanturu no mislim da sa ovime igra postane izazovnija.
      Igram sa time od početka i odlično funkcionira.

SoftCores

• When cores are soft, game's harder. An attempt to make Red Dead actually feels like an actual survival game.

Temperature mechanics overhaul, snow, rain, submerged, ambient temp, clothing, fire and interior all affects player.

Hostile blips shown on mini map only when they are in player's line of sight.

Bath restores Dead Eye core only. Why? You know exactly why.

Core depletion based on time of day & temperature. Slowed HP regen, none during combat & AI regen too.

Scale accuracy of player to dead eye core and AI to their health. Dynamic damage taken based on current health.

Died in open world? Lose all guns and ammo currently equipped & holstered on player's body.

Sleep restores stamina only. Gotta eat Pearson's stew & drink some coffee!

Dead Eye no longer reload your guns.

Oh and also, moonshine no longer shine. Disabled glows for all pickups & objects.
      Don't worry you still got Eagle Eye.

mjesec kasnije

“First, we are going to cut it off, and then we are going to kill it.”

​​​​​​​

doktor1 jel to neki Patch ili mod za pc? Uzasno me sekiralo sto ne mogu odbaciti neka jebena oruzja koja nisam nikad koristio.