Raziel Dolby je nažalost većini deal breaker što se Samsunga

Sad sam probao na Xboxu razliku Dolby i HDR. HDR izgleda ljepse i svjetlije. TV je C4 a igra je Indiana.

eraserhead

Ja sam uzeo C4 malo skuplji od 1500. Sad gledam oko te cifre da uzmem Samsung 95C.

@Raziel kakva je situacija u Samsunga oko filmova i externih titlova?

solidmerlin

Poprilično sve formate koje jedan video sadržaj može da ponudi.

.srt fileovi također idu bez ikakvih problema.

Raziel

Zato je kod audio formata loš, izostanak DTS, ne čita Dolby Atmos preko USB porta, zamisli spoijiš preko eARC, tu je soundbar i nema Dolby Atmos jer eto Samsung je odlučio tako, da ne radi preko USB-a pa ja bi ga odmah sjekirom!

solidmerlin

Uzmi u obzir ako gledaš filmove preko eksternog diska zaboravi na DTS zvuk, pa čak i Dolby Atmos preko USB porta, preko aplikacija ide Dolby Atmos ali ne preko USB-a!

JoelDrake

A da li dts audio ovisi od eksternog audio uređaja koji podržava DTS formate kako bi bio u mogućnosti da iskoristi njihove opcije. Ako nema neki soundbar ili zvučnik koji podržava dts passthrough, igra li onda to ikakvu razliku?

Čak i da ima neki soundbar, da li bi se mogao i dalje koristiti određeni medij koji sadrži dts audio, samo što ne bi bio pogonjen tim formatom, već mogućnostima tog eksternog uređaja. Ili bi zvuk jednostavno bio nečujan?

Raziel

Npr. ako se Samsung TV spoji preko eARC na Soundbar koji podržava DTS i Dolby Atmos, soundbar će mu očitati PCM a ne DTS jer TV ne podržava DTS, nije im trebao izostanak Dolby Atmos preko USB porta a preko aplikacija ide sve normalno!

JoelDrake Možda imaju neki interes da reprodukcija atmos formata ne funkcionira preko USB-a (tipa zbog njihove platforme ta pružanje servisa pa ne žele piratluk)? Propusnost preko USB-a za atmos format ne bi trebala biti problem, ne?

Zero Znači šta? Vrijeme je da sad već krenem pripremati ženu da moram kupiti LG C5 ili C6 na 48 rata. Valjda ću uspjet nekako. 2.2. će biti MUST HAVE za PS6 i Xbox Everywhere.

Flipper Samo čekam da Sony najavi svoju liniju TV-a koji će jedini na pravi način podržavati PS6 zbog AI fićra i naravno HDMI 2.2. jer samo tako radi PSSR v3.0 s full RT-om na upscaled 8K. Skupljaj pare, da. 😃

🤦‍♂️ ovo je već drugi put u roku 3 tjedna na redditu da je netko mislio da mu je tv neispravan, jer nije skinuo zaštitnu foliju s ekrana.

Zar mu stvarno nije bilo sumnjivo da su mu pixeli crkli baš u obliku slova FY?

Koliko li se samo radnici u trgovinama moraju s ovakvima prepirati, jer im ljudi vraćaju ispravne televizore.

milicevic87 Zar mu stvarno nije bilo sumnjivo da su mu pixeli crkli baš u obliku slova FY?

Garant je mislio Fuck You.

Jedva svoj skinuo sa C4. Tj jedva zapoceo guljenje a onda ide.

milicevic87 Koliko li se samo radnici u trgovinama moraju s ovakvima prepirati, jer im ljudi vraćaju ispravne televizore.

Gledam takve tickete skoro pa na dnevnoj bazi.

Još da normalno pita, nebi niš reko, al takvi upiti redovito idu sa popratnim "Pička vam materina nesposobna, prodali ste mi neispravan tv!!! .

Giphy - Im Out Give Me A Break GIF by HRejterzy

Tuhy bas me zanima sto je najludje sto ste primili

Fenix

Misliš u smislu psovki ili neobičnih zahtjeva / upita?

Jbga, ne smijem direktno stavljat slike tih razgovora, al da, ima svega.

Meni je među jačima bio lik otprije par godina kojeg je kolegica na helpdesku tražila slike oštećenog uređaja, i frajer slika i u dnu slike mu vidiš stopala i dignutu ćunu 😄😄. Očito je volio grubo 😁

Baš sam u dilemi. Jer ispada da je C4 trenutno bolja kupovina od Bravie 8. Sva sreća da više nemam para, jer ne znam što napraviti.

6 dana kasnije

@Picek

Moglo bi se proširiti sve zavisi od udarca i oštećenja, ima li vidljivog udarca oštećenja ako nema vidljivog oštećenja, ima više od 12 mrtvih piksela kontaktiraj LG reci samo se pojavilo 🤣🤣, pa reklamirati TV 😋, samo da te Brijač ne prijavi serviseru 😁🤣, ili da nemamo servisera ovdje!